Uriage Bariederm Cica-Cream

29.1.20

Produsul de care vreau sa va povestesc astazi este unul care m-a impresionat de la prima folosire si care nu imi va mai lipsi din casa de acum inainte pentru ca este wow. E vorba de Bariederm Cica-Creme de la Uriage, o crema reparatoare care face minuni si nu exagerez. Eu am luat-o de aici (si mi-am comandat intre timp si varianta la 40 ml sa o am cu mine cand plec pe undeva), dar cred ca o gasiti la pret mai bun la Farmacia Tei, nu am avut timp sa stau sa caut. 


Formula este una foarte buna si foarte curata, poate fi folosita atat pe corp, cat si pe ten, si chiar si pe pielea sensibila a bebelusilor.  Nu contine parfum, parabeni si nici conservanti si este genul de produs care te scoate din multe belele. Are la baza complexul brevetat GF Repair care stimuleaza actiunea factorilor de crestere, complexul brevetat Poly-2P si smectita, care actioneaza ca o bariera la suprafata pielii, apa termala Uriage cu efect calmant si anti-iritant, gluconati de cupru si zinc care limiteaza proliferarea bacteriana si panthenol care reduce timpul de vindecare. Formula este una usoara, non-grasa, care formeaza la suprafata pielii un film protector, in timp ce hidrateaza intens piela lezata/ uscata.

Este un produs gandit pentru pielea iritata si deteriorata, care se confrunta cu dermatita atopica, sudoratie, dermatite de tot felul si chiar eriterm fesier. Ceea ce face este sa calmeze, sa purifice, sa repare si sa protejeze pielea. Pe mine m-a convins definitiv in doua situatii cand a actionat rapid si a rezolvat rapid niste probleme care alta data mi-ar fi dat dureri de cap o perioada de timp. M-am fript la buricele degetelor destul de rau si n-am facut decat sa aplic crema asta: pielea nu s-a umflat deloc si stiti si voi ce basici se fac de obicei in astfel de cazuri, nu am avut nici un fel de rana, doar am simtit pielea o idee mai uscata pe zona unde m-am ars, sensibilitatea a disparut definitiv in 2-3 zile si am uitat si ca am pus mana direct pe o tava fierbinte.

Iar in cel de-al doilea caz e primul produs care pentru mine a actionat in vreun fel si ma refer la zgarieturile lasate de pisica. Leia, care de altfel e o pisica extrem de blanda si cuminte, trece printr-o perioada grea dupa ce am pierdut-o pe Kiki si are niste reactii nu tocmai bune. Asa ca ne-am trezit de cateva ori cu zgarieturi urate si adanci, dar si cu gheare infipte adanc in piele. Crema asta nu numai ca calmeaza instant, dar vindeca pielea cu rapiditate si nu raman urme. Mie in mod normal mi se vindeca astfel de rani in cateva saptamani, pe palma am ramas in trecut si cu o cicatrice urata de la o zgarietura de pisica, acum dupa cateva aplicari de crema pielea arata perfect.


Stiati crema asta? Ati incercat-o? Cum vi se pare?

6 comentarii