Am incercat cateva produse Drunk Elephant

17.1.20

Drunk Elephant este unul din brandurile de skincare pe care mi-am dorit mult sa le incerc in 2019 si spre final de an lucrul asta s-a si intamplat. Intai am primit de la Anamaria, o cititoare a blogului, o varianta mini a serului cu vitamina C, dupa care am primit de la o prietena The Midi Committee care contine 5 produse mini/ travel size si inca o miniatura a serului cu vitamina C. 

Produsele Drunk Elephant, brand creat de Tiffany Masterson, au formule curate si nu contin uleiuri esentiale, alcool, silicon, filtre chimice, parfum sau SLS si se pot comanda de pe Cult Beauty - le gasiti aici, unele mi-au placut mult si altele absolut deloc, asa ca o sa incerc sa va dau cat mai multe detalii, mai ales ca nu sunt produse tocmai ieftine. Mi se par foarte interesante seturile astea cu mai multe produse daca va tenteaza sa incercati ceva de la ei.


O sa incep cu produsul care mi-a placut cel mai mult si cel pe care mi-am dorit cel mai mult sa il incerc: Protini Polypeptide Cream. Am avut o mostra si mi-a placut mult, este o crema cu multe peptide si amino acizi si textura mi-a placut la nebunie. In setul primit de mine a fost o varianta de 30 ml - varianta full size are 50 ml si vine intr-un recipient airless, mult mai potrivit pentru un produs de acest gen, cu o formula atat de buna.

Crema imi place la nebunie si este singurul produs pe care am intentia sa il cumpar in varianta full size, chiar daca nu este tocmai ieftin (57 lire pentru 50 ml). Imi place formula, imi place textura (se topeste pe pielea mea) si imi place cum imi simt pielea dupa ce folosesc seara crema asta: este radioasa, ferma si are un aspect sanatos care ma incanta peste masura. Peptidele sunt marea mea iubire in ultima perioada si crema asta chiar merita toti banii.


B-Hydra Intension Hydration Serum este un ser extrem de interesant cu acid hialuronic, niacinamide si ceramide din ananas si chiar mi-a placut. Este foarte usor, hidrateaza bine si intra imediat in piele, textura este extrem de placuta si face tot ceea ce promite. Sunt insa atat de multe alte seruri hidratante bune, incat nu vad sensul sa dau atatia bani si sa il comand de afara, insa daca l-as gasi la o oferta buna, da, l-as cumpara pentru ca este un produs bun si face exact ceea ce promite.


A-Passioni Retinol Cream are o super formula cu 1% retinol si multe extracte din fructe, peptide si acizi grasi. Imi place si nu-mi place, tenul meu a tolerat-o foarte bine (am putut sa o aplic fara probleme si in jurul ochilor si chiar si pe pleoape, eu tolerez foarte bine retinolul - nu va recomand asta daca nu folositi de mult retinol si nu aveti o toleranta buna), insa ambalajul si mirosul nu ma incanta deloc. De fiecare data cand am folosit-o m-a dus cu gandul la o alifie de pe vremea bunicilor si nu am reusit sa scap de senzatia asta.

Am fost sceptica in privinta ambajului pentru ca retinolul este un ingredient sensibil la aer si lumina, insa din cate am inteles metalul tubului este unul special si produsul este stabil, dar eu inca am retinerile mele. Si nu mi se pare mai buna decat Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice, care ramane produsul meu preferat cu 1% retinol.


Primul produs pe care l-am incercat a fost C-Firma Day Serum, serul cu 15% vitamina C, extract de dovleac (de aici culoarea intensa de portocaliu, eu m-am temut initial sa nu fie oxidat produsul) si multe alte ingrediente misto care fac produsul asta unul extrem de indicat pentru luminozitate, uniformizate si anti-aging. Am avut doua variante de 8 ml, asa ca l-am putut folosi un timp destul de lung si pot sa emit o parere pertinenta despre el.

Eu tolerez foarte bine vitamina C in procente mari (folosesc inclusiv un produs cu 30% vitamina C care se clateste de pe ten), asa ca am fost extrem de mirata cand am reactionat la serul asta, chiar deasupra buzei. Am patit aste la primele 3 aplicari, in acelasi loc de fiecare data, dupa care problema a disparut. Produsul este unul bun si are o formula misto, insa este foarte lipicios si asta poate fi o problema. Nu am de gand sa-l cumpar in varianta full size pentru ca imi plac altele mai mult, insa e un produs interesant si ma bucur ca am putut sa-l incerc.


Produsul care nu mi-a placut absolut deloc este Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser, un balsam de curatare a tenului care a venit impreuna cu Bamboo Booster, un exfoliant fizic care se poate adauga balsamului de 1-2 ori pe saptamana pentru o exfoliere blanda. Nici unul dintre produse nu mi se pare ca merita, insa balsamul este marele NU. Nu mi-a placut nimic la el, incepand de la miros care este infiorator (mie mi s-a parut ca e ranced, am intrebat o alta prietena care il are si mi-a zis ca si al ei miroase la fel) pana la felul in care l-am simtit pe ten. N-as da niciodata atatia bani pe produsul asta. Exfoliantul fizic nu exceleaza la nici un capitol, iar particulele din el raman pe chiuveta/ cada, deci nu.


Ati incercat produsele de la Drunk Elephant? Cum vi se par?

13 comentarii

  1. Serul pentru hidratare mi-a plaut si mie dar exact cum zici si tu , exista o gramada de alte variante la preturi mai prietenoase .de ex mineral 89 de la Vichy mi se pare putin mai bun decat asta de la DE .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ala nu l-am incercat, insa asiaticii au niste seruri extrem de bune cu hialuronic.

      Ștergere
    2. Buna. poti sa imi recomanzi serul tau preferat cu acid hialuronic? te rog sa imi specifici si numele brandului asiatic. multumesc!

      Ștergere
    3. Nu am un ser preferat asiatic, sunt multe optiuni in functie de buget. Gasesti produse bune cu hialuronic la COSRX, Mizon, Hada Labo.

      Ștergere
  2. Foarte bune produsele, multumesc mult pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut ce am luat de la ei. Merita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am incercat niciodata dar recunosc că sunt foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună. Ai spus de serul de Vitamina C Drunk Elephant ca dezavantajul este ca e lipicios și :"Nu am de gand sa-l cumpar in varianta full size pentru ca imi plac altele mai mult...". Care ar fi acele produse care sa conțină vitamina C dacă se poate în aceeași concentrație, o recomandare? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce produs folosești cu 30% concentrație vit C mentionat in articol? Cel pe care zici ca îl speli. Mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o masca spuma de la SVR, nu imi amintesc acum numele exact dar nu ai cum sa o ratezi daca te uiti la produsele lor.

      Ștergere