Parfum Flowerbomb Midnight de la Viktor & Rolf

20.1.20

Saptamana trecuta am realizat ca, desi folosesc Flowerbomb Midnight de la Viktor & Rolf de la jumatatea anului trecut - l-am primit cadou inainte de ziua mea, nu am apucat sa va povestesc despre el si chiar merita. Varianta clasica Flowerbomb este una pe care am avut-o de multe ori si imi place in continuare la fel de mult, asa ca atunci cand s-a lansat varianta Midnight am fost foarte curioasa sa vad cum este si m-am bucurat mult cand am primit parfumul cadou. Imi place la nebunie sticla, combinatia de negru si rose gold este una eleganta si da parfumului o nota de mister care pe mine ma incanta.


Pentru Flowerbomb Midnight au lucrat patru parfumieri: Carlos Benaim, Fanny Bal, Dominique Ropion si Domitille Michalon Bertier si mie imi place mult ce-au reusit sa creeze, desi parfumul nu este atat de complex pe cat am crezut eu ca va fi cand am vazut ca s-a lansat. Notele de varf sunt fructate: coacaze negre si rodie, notele de mijloc sunt date de iasomia inflorita si bujor, iar notele de baza sunt vanilie si mosc alb.

Nu mi se pare ca cuvantul Midnight defineste prea bine parfumul asta pentru ca este unul foarte versatil, care se poate purta in orice anotimp si in orice moment al zilei, dar imi place. Are ceva senzual in el, dar este genul de senzualitate eleganta care starneste, dar fara sa dezvaluie. Nu este un parfum obositor, se simte ca o adiere sexy si misterioasa si se contopeste cu pielea. Nu il simti de la 5 metri, ci il descoperi pe masura ce distanta se micsoreaza, intim cred ca ar fi un cuvant bun pentru a-l descrie, desi nu este ceva ce ai folosi in mod normal pentru un parfum.

Este un parfum feminim, dar nu dulce sau intoxicant, ci mai degraba cald si care te face sa visezi putin. Mie imi place la nebunie si este genul de parfum care ma face sa zambesc si sa ma simt bine in pielea mea si de multe ori intind mana dupa el cand nu stiu ce sa aleg intr-o zi. L-am purtat si ziua si seara, l-am purtat si cand a fost cald, dar si in zilele friguroase si rezista extrem de bine pe pielea mea. Am citit si niste pareri nu prea bune despre el, asa ca daca va tenteaza va recomand sa il incercati inainte ca sa vedeti cum se "pupa" cu pH-ul pielii voastre.

Va plac parfumurile de la Viktor & Rolf? Ati incercat Flowerbomb Midnight?

Later edit: parfumurile de la Viktor & Rolf nu sunt cele mai ieftine, in parfumerii varianta de 30 ml e peste 300 lei, aici il gasiti la un pret mai bun.

6 comentarii

  1. Parca deja ii simt mirosurl...asa bine l-ai descris... Să-l folosești cu placere

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de acest parfum. Dacă nu e dulce înseamnă că îmi place 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat cateva in duty free si stiu ca mi-au placut, dar nu mai stiu care a fost preferatul meu. Sa-l folosesti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere