O noua cutie Premium Picks de la Pick'N'Dazzle

27.1.20

La inceputul anului m-am decis sa imi fac un nou abonament Premium Picks la Pick'N'Dazzle pentru ca au adus niste branduri noi si m-au tentat cateva produse. Este al treilea abonament Premium Picks pe care il am la ei de-a lungul timpului, anul trecut v-am povestit in detaliu despre cele 3 cutii primite daca va intereseaza mai multe despre produse si abonament. Daca vreti sa va faceti un abonament pe 6 luni la ei va las aici linkul care va ofera un beneficiu de 12 lei la fiecare cutie.

Va ziceam ca m-au tentat o parte din noutatile pe care le au si am incercat deja dintre ele. Missha 3S 3-Step Nutrion Mask cu ceramide mi-a placut mult de tot si am mai comandat una si in cutia urmatoare care trebuie sa ajunga din abonament. Este un tratament in 3 pasi: esenta, masca tip servetel si crema si mi se pare ca e genul de produs extrem de misto de luat cu tine cand pleci undeva rapid in weekend. Celalalt produs de la Missha pe care l-am folosit (si terminat) este Pure Source Pocket Pack - varianta Rice, un gel peeling care face o exfolierea usoara. Formula are si niste iritanti in ea, dar cand e vorba de produse care stau pe tenul meu cateva zeci de secunde nu ma cramponez de asta, iar produsul asta chiar mi-a placut.

Celelalte doua masti nu am apucat inca sa le incerc dar urmeaza, mai ales ca amandoua sunt noutati pentru mine si sunt chiar curioasa sa vad cum sunt. De la When Beauty am Simply When Snow Song, o masca iluminatoare cu niacinamide, vitamina C, arginina si acid hialuronic, iar de la A'pieu Icing Sweet Bar Sheet Mask - varianta Melon, o masca hidratanta.


Nu stiu cum de n-am incercat pana acum faimosul Perfect Cover BB Cream SPF42 de la Missha, dar s-a intamplat si era cazul sa remediez problema. L-am folosit impreuna cu buretele de tip Beauty Blender de la Pick'N'Dazzle si imi place cum arata pe ten. Este foarte natural, acoperirea este una mica, dar se poate aplica in straturi pentru a acoperire mai buna. Formula este una foarte interesanta cu filtre minerale, arbutin, squalane, adenozina, insa are si ceva parfum si iritanti spre final, dar nu m-au deranjat deloc.

Nuanta pe care o am eu este 21 Light Beige si mi se potriveste bine, insa in perioada asta sunt cam palida si s-ar putea sa se schimbe lucrurile. Am citit ca pe anumite tenuri lasa un cast gri, eu o folosesc peste un primer asiatic cu SPF cu o tenta peach pentru luminozitate si nu am observat asta. Ma gandesc sa imi iau si nuanta 23 si sa le folosesc impreuna pe viitor.


Nu stiu daca stiti de colaborarea dintre Tony Moly si Moschino, insa la Pick'N'Dazzle gasiti rujurile Moschino Lip Market Matte Bar in editie limitata pe care le-au scos impreuna. Nuanta de mai jos este L-02 Brick Fatal si este de vis, imi place la nebunie. Produsul asta m-a surprins mai mult decat placut, imi place ambalajul, imi place formula (nu este un ruj parfumat si asta m-a bucurat extrem de mult pentru ca nu suport rujurile cu parfum) si culoarea este wow.


Ultimele produse din cutia asta sunt de la un brand nou in portofoliul Pick'N'Dazzle, beMe, un brand din Bulgaria care a lansat gama asta anti-acnee ce contine 3 produse. Cand am dat comanda ma confruntam cu niste chestii pe maxilar, asa ca am zis ca merita sa incerc produsele astea pentru ca au niste formule extrem de interesante cu probiotice si acid salicilic. Intre timp problema mea s-a rezolvat si n-am apucat sa imi fac o parere clara despre ele, dar pot sa va povestesc pe scurt cum mi s-au parut.

Gama este gandita in 3 pasi: un gel de curatare cu efect de purificare a tenului pe care il folosesc dupa ce vin de la antrenament si chiar imi place, o crema hidratanta pentru reechilibrarea tenului cu o textura placuta si care se absoarbe imediat in piele si un tratament Correct & Cover care se aplica direct pe pustule si se poate folosi de 1-3 ori pe zi. Culoarea este una medie, dar se adapteaza usor, asa ca poate fi folosit si ca corector pentru cele ce se machiaza. Pentru pretul pe care il au mi se par interesante produsele si ma bucur ca tot mai multe branduri folosesc probioticele in formulele scoase in ultima perioada.


Ati folosit vreunul dintre produse? Ati avut vreodata abonament la Pick'N'Dazzle?

8 comentarii

  1. Toate produsele sunt faine si merita incercate. Rujul cred ca e minunat

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante produsele. Preferatul meu este rujul��

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu din păcate... Chiar nu am avut ocazia... Sa le folosești cu placere

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, bb creamul Missha e the one pt mine ! Din ce in ce mai mult am invatat sa apreciez produsele cosmetice asiatice. Mi-ar placea sa incerc un abonament Pick'n'Dazzle, foarte fain si interesant conceptul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac produsele lor formulate bine si ai de unde alege.

      Ștergere