Impresii finale despre criolipoliza

31.1.20

M-am decis sa inchei prima luna din an cu impresiile finale dupa cele 3 repetari de sedinte de criolipoliza pe care le-am facut la SKIN MedSpa pentru ca am primit multe intrebari si pentru ca este un subiect interesant pentru multe femei. Daca nu ati citit ce-am scris pana acum despre asta, gasiti aici motivele pentru care am ales sa merg la SKIN MedSpa chiar daca locatia nu este asa aproape de mine, iar aici primele mele impresii despre criolipoliza cu multe detalii pe care cred ca trebuie sa le citeasca oricine se gandeste sa apeleze la criolipoliza.

Zona pe care am facut eu criolipoliza este abdomenul si aplicarile s-au facut pe mai multe zone unde tesutul adipos era prezent. Nu a fost o decizie spontana, m-am gandit mult la asta si nu regret absolut deloc decizia luata. Acum 3 zile am fost din nou la SKIN MedSpa pentru masuratori si un pic de rasfat si ma declar multumita de ce a aratat centimetrul: aproape 7 centimetri mai putin (in medie) decat in octombrie cand le-am facut prima vizita. In tot timpul asta am continuat sa fac sport cu un antrenor personal si sa mananc cum trebuie si rezultatele sunt mai mult decat bune.


Nu o sa repet ce-am spus in postarea anterioara despre cum am resimtit eu atat fizic, cat si energetic primele sedinte, dar va invit sa cititi daca nu ati facut-o pentru ca in continuare va spun ca, desi nu este o procedura invaziva, nu e nici una usoara si se intampla niste schimbari de care trebuie sa tineti seama. Primele sedinte, in cazul meu, au venit cu senzatia de frig de dupa si cu dureri de cap, dar si cu ceva probleme de somn in prima noapte, in timp ce ultima - cand stratul de tesut adipos se micsorase considerabil - a venit cu semne pe corp (au ramas cam 3 zile pe piele) si cu durere fizica pe zona respectiva. 

Am invatat multe din experienta asta si am realizat ca e bine sa cauti solutii atunci cand iti doresti ceva. In cazul meu zona abdomenului a fost mult mai "incapatanata" si sportul si alimentatia potrivita nu au fost suficiente, iar alegerea cu criolipoliza a fost cea mai buna decizie pentru mine si ma bucur ca am ales SKIN MedSpa si nu alt loc. Ce-as face diferit ar fi sa combin sedintele de criolipoliza cu radiofrecventa sau ceva pentru presodrenaj, in rest n-as schimba nimic pentru ca a fost exact ceea ce am sperat sa fie.

Ultima data cand am fost la SKIN MedSpa am incercat o sedinta de BodySculptor si mi-a placut mult de tot, este ceva ce-am trecut pe lista mea de incercat anul asta. BodySculptor ExCell+ este un dispozitiv de ultima generatie si are efect dublu: slabire si wellbeing. Tehnologia utilizata asociaza eficacitatea bio stimularii cu avantajele drenajului limfatic prin presoterapie, iar combinatia celor doua terapii are ca efect restabilirea circulatiei sangvina si limfatica. Mi-a placut mult de tot cum m-am simtit dupa si am vrut sa va spun si despre asta pentru ca cei de la SKIN MedSpa au niste oferte misto si daca ajungeti la ei merita sa incercati si asta.

Daca aveti intrebari le astept in comentarii sau daca vreti sa ne povestiti despre experienta proprie cu criolipoliza chiar va invit sa o faceti pentru ca in mod sigur mai multe experiente vor fi de folos si altor persoane care se gandesc la asta.

2 comentarii