7 intr-o saptamana #247

19.1.20


Saptamana asta a fost una obositoare pentru mine, dar una care a venit cu multe noi inceputuri si spre final de saptamana am inceput sa resimt nebunia din ultimele zile, asa ca am preferat sa recuperez cu somnul si sa ma relaxez in ultimele 2 zile. Lenevit pe canapea, gatit, ceaiuri delicioase, lumanari parfumate si multe altele au facut parte din meniul din acest weekend, asa ca era cat pe ce sa uit de postarea asta desi pregatisem pozele pentru ea.

M-am bucurat zilele astea de cateva produse care imi plac mult, cele 2 blushuri de la Charlotte Tilbury si By Terry sunt preferatele mele in perioada asta. De asemenea imi plac mult si gelurile de dus spuma de la Bath & Body Works (le gasiti aici), eu am doua dintre arome: Bare Vanilla si Amber Romance, dar si produse pentru buze de la Pupa Milano in nuante nude imi fac zilele mai frumoase in perioada asta.

Pe final de saptamana am primit cateva surprize de la OPI, Wella si La Roche-Posay, am primit si cateva comenzi pe care le-am dat eu on-line, am fost si la cumparaturi, probabil ca ati vazut deja dintre ele daca ma urmariti si pe Instagram si va uitati la story-urile de acolo. In perioada asta am cateva chestii clare in minte si functionez - oarecum - dupa un program destul de bine stabilit pentru ca altfel nu reusesc sa fac tot ce imi propun. Sunt multe lucruri de care vreau sa va povestesc si voua, sa vedem cum reusesc sa ma descurc cu timpul.

Weekendul a insemnat relaxare, asa cum va spuneam la inceput. Am incercat cateva retete noi, am facut un pic de meal prep pentru saptamana viitoare pentru ca am niste zile pline in fata, am citit si am incercat sa ma bucur de liniste si de lucrurile care imi plac. In seara asta vreau sa ma uit la un film si sa ajung la culcare un pic mai devreme decat de obicei pentru ca eu si somnul nu prea am fost prieteni buni in ultimele saptamani. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Eu mi-am cumparat slow-cocker si m-am jucat cu el :) E foarte misto, pot face o gramada de alte lucruri in timpul in care oala magica face singura de mancare :)
    In rest citesc despre nutritia sanatoasa - nu ma intreba care o fi aia ca inca n-am aflat, fiecare tabara aduce argumente in favoarea ei, despre axul hormonal, despre creier, mna, chestii care ma pasioneaza :)
    Saptamana frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa il folosesti cu placere, si eu sunt tot intr-o perioada de acumulat multe informatii pe partea de nutritie pentru ca am facut o schimbare mare si tot caut informatii. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. la mn a fost nebunie generala, inca nisa terminat, abea astept sa plec de aici, se pare ca doar noi fetele evad de la nebuni, sotul care vrea sa fim doar prieteni va ramane in continuare cu nebunii, sa fie sănătos, mie mima ajuns... in fine, per total am fost in plop si inca cobor din el

    RăspundețiȘtergere
  3. Am lucrrat, am lucrat, mi-am facut planuri de care nu m-am putut tine (imi fac o super reclama) si mi-am cumparat pulovere...multe! Acum ma opresc :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place cum arată rujul de la Pupa❤

    RăspundețiȘtergere