7 intr-o saptamana #246

12.1.20


As vrea sa va spun ca am avut o saptamana frumoasa, dar adevarul e ca dupa ce-am publicat postarea de duminica trecuta s-au intamplat niste lucruri care m-au zguduit puternic pentru ca au venit pe neasteptate. Kiki, pisica mea de 12 ani, a plecat intr-o lume mai buna (sper din tot sufletul meu) si asta m-a daramat pentru ca a fost ceva subit - nu stiu ce s-a intamplat, banuiesc ca un atac cerebral, am gasit-o intr-o stare foarte proasta si mi-am dat seama ca e pe moarte. A deschis ochii ei mari verzi, s-a uitat la mine, am inceput sa vorbesc cu ea si sa o mangai (din pacate am experienta cu animalele care imi mor in brate) si in cateva minute si-a dat ultima suflare. Nu o sa va spun ce-am simtit, dar m-a daramat si cateva zile m-am retras total si am incercat sa imi "ling" ranile.

Ca sa compensez cumva lucrurile si sa nu ma mai apese atat tristetea am incercat sa imi ofer mici placeri, dar au fost fortate pentru ca nu mi-a ars de nimic. Eu cand sufar am nevoie de timp cu mine si oamenii apropiati mie au inteles asta, asa ca imi ofera spatiu si stiu ca o sa revin cand o sa ma simt ok. De data asta n-am putut sa ma retrag chiar asa cum am vrut pentru ca am avut programate ultimele sedinte de criolipoliza si m-au afectat fizic si ele, dar cred ca perioada cea mai grea a trecut. Nu stiu ce o sa fac cu Leia, care jeleste si acum dupa prietena ei, dar sper sa se aseze cumva lucrurile si sa se linisteasca tot in jurul nostru.

Produsele pentru buze de la Kiko Milano sunt printre preferatele mele (inca mai primesc intrebari daca se gasesc si in Romania - raspundul e da, aici puteti sa gasiti multe dintre ele) si zilele astea am purtat cateva nuante nude de la ei. Pentru ca e foarte frig zilele astea de multe ori cand am fost plecata mi-am luat cate un ceai fierbinte de la 5 to go, l-am indulcit cu stevia (am in geanta mereu o cutie mica) si am reusit sa ma mai incalzesc.

Daca imi urmariti story-urile pe Instagram ati vazut ca am primit cateva colete, asa ca in perioada urmatoare am cateva masti noi pe care de-abia astept sa le incerc, dar si cateva produse de machiaj asiatice. Parfumul pe care l-am purtat cel mai des zilele astea a fost Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo pentru ca imi da o stare de bine. Pentru saptamana viitoare am in plan Amethyst de la Lalique, nu l-am mai purtat de mult si pentru vremea asta rece e perfect. Vineri noapte am plecat la munte, total neplanuit, si mi-a prins tare bine, n-am pierdut vremea cu poze si Social Media, m-am bucurat doar de momentele linistite. Saptamana voastra cum a fost?

9 comentarii

  1. Destul de liniștită...cateva dureri care sunt deja obișnuința... Îmi pare rău pentru pisicuța ta...si pisoiul nostru Connor a murit inainte de Crăciun...cel mic nici nu știe... Crede ca a plecat după fetițe... Sper să-ți reci cât mai repede și cu siguranță pufoasa ta a ajuns într-un loc mai bun...
    Foarte interesante parfumurile tale... Sper sa reușesc sa miros și eu un signorina...pare divin... De abia aștept sa vad story urile tale... Te urmăresc cu drag💋

    RăspundețiȘtergere
  2. Copila cu zâmbete12 ianuarie 2020 la 16:59

    Îmi pare foarte rău pentru pisica ta, e tare dureros sa pierzi un suflețel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare tare rau de pierderea suferita ... Si noi am pierdut acum cativa ani un catel, tot asa, a murit acasa. E foarte greu.
    Tie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi trebuit sa fiu mai "calita" dupa cate animale au trecut prin viata mea, dar doare la fel de fiecare data ...

      Ștergere
  4. Nu am cuvinte sa îți spun cât de rău îmi pare de pierderea pisicuței, știi că am și eu și cățel bătrân de 14 ani și câteva pisici...nu am cuvinte...sunt suflete atât de pure, de minunate, ne umplu viața cu atâta bucurie și ne lasă atât de pustiiți când pleacă...am avut o săptămână obișnuită, nimic ieșit din comun, a venit o comanda cu niste bobițe senior pt cățel și niște deparazitari stronghold pentru pisici, am petrecut timp cu părinții mei și apoi acasă cu soțul și animăluțele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blanoasele mele sunt toate batrane, cu o singura exceptie, asa ca ma gandesc - cu groaza - ca asta e doar inceputul. "Vina" lor, singura, e ca traiesc atat de putin.

      Ștergere
  5. Imi pare rău pentru pisică 😐.Si noi am pierdut cățelușa anul trecut deci stiu cum este

    RăspundețiȘtergere