Gama Thai Spa de la Tesori d'Oriente

28.10.19

In ultimele saptamani am descoperit cateva game pentru corp cu arome care imi plac la nebunie si intentionez sa va povestesc despre ele pe rand, v-am spus de multe ori ca eu consider extrem de importante momentele de liniste si rasfat si ca - din punctul meu de vedere - ajuta mult sa ne pastram starea de echilibru. Asa ca atunci cand descopar o gama ca cea de care vreau sa va povestesc astazi nu am cum sa nu va spun, mai ales cand e vorba de produse cu preturi mai mult decat accesibile.


Thai Spa este gama de care vreau sa va spun astazi si este lansata de Tesori d'Oriente anul asta, asa ca momentan contine doar trei produse: gelul de dus, spuma de baie si parfumul aromatic. Cei de la Tesori d'Oriente pornesc de la ideea ca fiecare femeie ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si crea acasa o experienta senzoriala perfecta, pentru bunastarea mintii si a corpului, asa ca toate produsele lor sunt inspirate din comorile Orientului si ne ajuta sa avem momente de relaxare in confortul propriei case.

Ingredientele de baza are gamei Thai Spa sunt hibiscus si ulei de tamanu, insa aroma este una mult mai complexa, misterioasa, relaxanta si senzuala. Este o aroma calda, usor picanta, cu accente de citrice, dar lemnoasa si vanilata, fara insa a fi una puternica sau gretoasa. Este o gama gandita sa relaxeze total, sa te "rupa" de cotidian, sa te faca sa inchizi ochii si sa pleci intr-o calatorie a simturilor si eu cred ca cei de la Tesori au facut o treaba nemaipomenita.

Notele de varf sunt date de tuberoza, neroli si portocala dulce, notele de mijloc sunt trandafir, hibiscus, mango si diverse condimente, iar notele de baza sunt vanilie, patchouli si tamanu. Are ceva linistitor si mult mai bland decat alte produse de la Tesori d'Oriente, cred ca este o gama care va prinde foarte bine pentru ca are personalitate, dar nu oboseste.


Va plac produsele de la Tesori d'Oriente? Ati incercat Thai Spa? Care este gama voastra preferata de la ei?

4 comentarii

  1. suna a rasfat pt simturi 💕😍am tot zis ca. mi iau si eu, dar nu ajung, sau uit sau nu le vad la raft

    RăspundețiȘtergere
  2. De abia astept sa le incerc, multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere