Exfoliere corporala cu produse Naturalium

18.10.19

Alegerile sunt ceva normal in viata noastra si de fiecare data cand optam pentru un produs tinem cont de preferinte ce au legatura cu textura, cu mirosul, cu formula sau cu cine stie ce alt criteriu care este important pentru noi. Sunt oameni care se indreapta spre cosmetice naturale, oameni care cauta etichete pe care scrie bio, oameni care cumpara mereu aceleasi produse, oameni carora le place sa experimenteze si lista asta poate continua. Piata este destul de larga si se gasesc optiuni pentru toate buzunarele si gusturile.

Mie imi place sa imi exfoliez pielea si fac asta de foarte mult timp, daca pentru ten folosesc exfolianti chimici, pentru corp ma indrept mereu spre produse ce realizeaza o exfoliere mecanica pentru ca mi se par mai usor de folosit si imi place ce fac pentru pielea mea. Ultimul brand pe care le-am descoperit in materie de exfoliere corporala este Naturalium si am luat de pe Notino doua variante pe care le-am folosit in ultima perioada. Notino are o selectie larga de branduri ce ofera solutii cat mai naturale de ingrijire a pielii in caz ca sunteti in cautare de astfel de produse.


Naturalium este un brand spaniol si apartine de Beauty Emotions care sprijina organizatia non-profit ONG World Vision ce are ca scop ajutorarea copiilor saraci, asa ca mi-am dorit sa incerc produsele lor pentru ca le-am mai intalnit in cautarile mele si mi s-au parut interesante. Au geluri de dus, lotiuni de corp, dar si produse pentru par, insa pe mine m-au tentat - asa cum v-am spus - produsele exfoliante si am ales doua dintre cele cinci variante disponibile pe siteul celor de la Notino. 

Pomegranate (cu extract de rodie) si Dead Sea Minerals (cu saruri de la Marea Moarta) sunt cele doua care au ajuns in cosul meu, insa mi se par interesante si celelalte: Cucumber, Charcoal si Manuka Honey. Textura celor doua produse este asemanatoare: o crema cu particule fine care este blanda cu pielea si o exfoliaza usor, lasand-o in acelasi timp hidratata si cu o senzatie placuta care imi place mult. Nu sunt extrem de parfumate si nu au parabeni in compozitie (un aspect care pe mine nu ma intereseaza pentru ca nu consider parabenii ca fiind ceva rau).

Eu obisnuiesc sa folosesc produse exfoliante pentru corp de 2-3 ori pe saptamana, aleg intotdeauna texturi cat mai blande si am grija sa nu aiba particule foarte abrazive care pot rani pielea. Imi place sa alternez ce folosesc si am mereu mai multe variante in baie, le folosesc si pe talpi si palme, masez pe pielea umeda dupa care clatesc bine si in functie de produs aplic sau nu crema/ lotiune de corp dupa (nu sunt asa maniaca ca in cazul tenului si am mai spus asta).


Va atrage ideea de cosmetice naturale? Ati incercat produse de la Naturalium?

In perioada asta cei de la Notino au o promotie care mie imi place mult si am vrut sa va spun si voua de ea: la cumparaturi de minim 220 lei se ofera cadou o carte cu vouchere ce pot fi folosite pana la finalul anului - sunt vouchere cu reduceri valorice pentru mai multe branduri/ categorii de produse (gen cumperi de x lei produse de la brandul x si primesti o reducere de x lei). Valoarea totala a voucherelor este de 575 lei si daca vreti sa faceti cadouri de sarbatori de pe Notino mi se par o idee super buna.

2 comentarii

  1. Ma atrag cosmeticele naturale, am incercat o crerma de la Dr. organic si mi-a placut mult. Nu am folosit, inca, produse Naturalium. Multumim pentru review.

    RăspundețiȘtergere