7 intr-o saptamana #179

2.9.18


Saptamana asta a fost una plina, dar am reusit sa-mi fac timp si pentru momente de relaxare si timp petrecut cu oameni dragi mie. Astazi nu este cea mai buna zi a mea, dar asta e ... nu putem sa fim mereu plini de energie si in forma. Din cate am inteles septembrie o sa fie o luna extrem de calduroasa, asa ca toamna a inceput doar pe calendar pentru ca afara inca sunt temperaturi de vara. Eu de-abia astept serile mai racoroase sa ma cuibaresc sub patura cu o bautura calda si sa ma uit la filme.

In urma cu cateva saptamani am incercat la salon tratamentul cu keratina Fiber Infusion la invitatia celor de la Londa si mi l-au trimis sa il incerc si acasa si sa va povestesc si voua ce face. Melkior a lansat trei nuante noi de Matte Stain (le gasiti aici si daca folositi codul melkior10coltul beneficiati de 10% reducere la orice produs care nu este intr-o promotie), eu am primit Desirable si mi se pare extrem de potrivita pentru toamna.

Am ajuns si saptamana asta de trei ori la Pure Salon si miercuri m-am rasfatat cu un masaj facut de Veronica si mi-a placut (din nou) la nebunie. Vreau sa ajung zilele urmatoare la o sedinta de reflexoterapie la ea pentru ca urmeaza o perioada plina pentru mine. Am baut multe cani de ceai in ultima perioada si am primit de la niste prieteni cateva variante de la Tazo, insa mi-am cumparat si eu cateva delicii de la Whittard si English Tea Shop 

Vineri m-am vazut cu Ana-Maria de la Beauty Barometer la Pancakes & More pentru ca nu ne-am mai vazut de mult si am intrat si la Marionnaud sa vedem ce mai e nou. Au o gramada de oferte bune in magazin, am incercat cateva parfumuri noi si am fost extrem de dezamagita de Joy de la Dior. Mi se pare o gluma proasta, de la ambalaj pana la miros, am avut senzatia ca e un parfum cu bombonele pentru fetite. In schimb imi cam place La Nuit Tresor a la Folie de la Lancome si parca ma bate un gand sa-l trec pe lista de cumparaturi in perioada urmatoare.

Cei de la Green Sugar au lansat o multime de noutati si am primit un colet cu cateva dintre ele. Aici puteti sa vedeti tot ce au nou, am vazut o gramada de chestii misto, eu folosesc produsele lor de ceva vreme si v-am mai povestit de ele pe blog. Sunt extrem de curioasa de ceaiul cu colagen, dar cel mai tare ma incanta ciocolata alba cu aroma de caramel. Sunt mai multe variante disponibile, atat la plic, cat si in varianta varsata si le-am vazut deja si in magazine gen Naturescu. Ce ma tenteaza mult sunt variantele lichide cu diverse arome, pe cea cu caramel chiar vreau s-o incerc pentru ca luam ceva asemanator de pe iHerb pana acum. Daca nu sunteti prietene cu zaharul si nu ati incercat pana acum produsele lor cu stevia va recomand s-o faceti.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Ce chestii faine au la Green Sugar, acum casc ochii pe acolo :)
    In rest, o saptamana ciudata, dar vad c-am ajuns vie la capatul ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti faci o lista lunga de dorinte pentru ca au lansat multe chestii misto. Sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  2. Imi place mult noul ruj de la Melkior❤

    RăspundețiȘtergere