Vivienne Westwood Boudoir

28.1.16


Parfumurile de la Vivienne Westwood sunt o descoperire relativ recenta pentru mine si cand zic recenta ma gandesc la ultimii 2 ani. Am inceput cu Flirty Alice, am continuat cu Naughty Alice (v-am povestit de amandoua pe blog, imi plac mult, le port si separat, dar si impreuna), iar intr-o zi am vazut o oferta foarte buna pe StrawberryNET (aici puteti sa vedeti ce oferte au, pana la finalul lunii codul myscent ofera si o reducere suplimentara de 10% la parfumuri) pentru Boudoir si dupa ce am citit cateva informatii si comparatii l-am luat, asa ca Boudoir a fost un blind buy ... nu tocmai reusit si o sa va spun si de ce.

Este descris ca fiind un parfum ciprat, floral, luxos, intim si elegant. Are note de galbenele, trandafiri si portocal inflorit combinate cu amestecuri de scortisoara, lemn de santal, frunze de tutun si vanilie. Ma asteptam la un parfum cald si picant, pudrat, usor lemnos, cu accente florale aromate, asa cum citisem ca e. Din pacate nu e nimic din toate astea, cel putin nu pe mine.

Nici macar nu stiu sa descriu cum miroase pe mine, insa nu-mi place. Sau poate nu-mi place pentru ca mi se pare prea puternic. Pur si simplu nu ma caracterizeaza, cand il miros in sticla sau pe mama (i l-am dat ei ca doar nu era sa-l tin sa adune praf, iar ei ii place si l-a purtat des in perioada asta) ma gandesc ca nu e asa rau, insa daca il folosesc eu (si i-am dat cateva sanse) nu mi se pare nici senzual, nici feminin, nici macar interesant si nu simt notele alea florale ... de nici un fel.

Stiu ca este un parfum emblema - sa zic asa - pentru Vivienne Westwood, insa pe mine ma lasa rece. Nu-mi inspira nimic, nici macar sticla in sine nu ma inspira (ma refer mai degraba la detaliile aurii din partea de sus, nu vad nimic feminin acolo), clar nu ne potrivim.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Chiar as vrea sa citesc si alte pareri ...

17 comentarii

  1. Nici macar din decriere nu pare a fi genul meu de parfum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de bine l-am descris pentru ca nu-l inteleg. :)

      Ștergere
  2. Și mie mi se pare prea puternic,dar îl mai folosesc din când în cand deși nu prea îmi place în mod deosebit

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place mult, ce bine ca mi-ai amintit de el!!! a fost o perioada cand l-am purtat zilnic si toata lumea ma intreba cu ce ma dau de miroase asa misto. Mie imi place mirosul pudrat si imi sugereaza parfumul unei doamne care sta intr-un neglije, isi bea ceaiul si asteapta sa plece undeva..... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac si mie parfumurile pudrate (nu toate), pe mine Boudoir nu e nici pudrat, nici misto. :)

      Ștergere
  4. Si mie mi se pare foarte old fashioned, dulce, greoi..nu este un parfum pentru zi si in nici un caz pentru o femeie foarte tanara de exemplu. Are o persistenta buna in schimb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar dulce nu pot sa zic ca mi se pare, nu stiu ... nu-l inteleg ...

      Ștergere
  5. nu am incercat aceste parfumuri dar par interesante. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Deși nu l-ai prezentat într-un mod pozitiv, pe mine chiar m-ai făcut curioasă să-l încerc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se potriveste, asta am spus, nu neaparat ceva negativ ... cand e vorba de parfumuri tine de gust si de PH. Daca ai ocazia vezi cum e, nu se stie niciodata. :)

      Ștergere
  7. După cum l-ai descris, nu e exclus ca mie să-mi fie pe plac. Totuși, capacul ăla nu-l înțeleg, arată dubios și cam ieftin, parcă e o navă spațială. Ce-mi scapă? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, mie imi scapa tot. Care e parfumul tau preferat?

      Ștergere
    2. :)) Sincer... chiar nu pot să aleg unul, încă nu l-am găsit pe ăla la care să zic „ăsta e parfumul meu 100%”, poate și pentru că mi s-au tot schimbat gusturile în ultmii doi ani, cam așa.
      Cert e că ador aroma de trandafir, iar mai nou au început să-mi placă parfumurile cu vanilie și/sau scorțișoară... de care înainte fugeam. De asta zic că poate mi-ar plăcea, are câteva note care sună bine, dar depinde cum se așează pe pielea mea.

      Ștergere
  8. Mie imi place Boudoir, desi nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult! In schimb nu-mi spune nimic Naughty Alice, un floral-pudrat prea simplu pentru mine, pe care il folosesc foarte rar, dar a carui sticla o apreciez. Boudoir e parfumul pe care-l folosesc primavara doar, aprilie-mai. Intr-o zi eram parfumata cu el si mamei mele i-a placut cum miroseam, a zambile si garoafe, asta a identificat ea din aroma parfumului, si ea rar imi apreciaza cu asa entuziasm parfumul pe care-l port. Mie, in primele zile dupa ce l-am primit in comanda de pe strawberrynet.com, imi aducea ca aroma cu mirosul corpului transpirat dupa o partida de amor salbatic! Asta a fost prima impresie! Abia dupa ce am inceput sa-l port mai des am inceput sa simt florile din el! 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu PH-ul meu clar nu se "pupa", nu simt nimic floral in el si l-am incercat de cateva ori (bune), tocmai in ideea ca-mi scapa ceva si trebuie sa-l descopar. Pentru mine e nu, ma bucur ca tie ti se potriveste.

      Ștergere