Set pensule Real Techniques?

15.1.16

Ma declar invinsa ... si cand zic asta ma gandesc la nebunia cu pensule originale si "mai putin" originale. V-am povestit saptamana trecuta de cele Bold Metals de la RT si v-am aratat diferentele ca sa stiti ce cumparati cand cumparati. Asta aveam de gand sa fac si cu setul asta primit de la Banggood. Probabil va amintiti ca am scris de siteul asta acum ceva vreme si va intrebam daca ati luat ceva de la ei intrucat vazusem niste chestii interesante la preturi mici. M-au contactat pentru o colaborare si dupa ce-am zis nu de vreo 3 ori, m-am gandit ca n-ar fi rau totusi sa iau un set de pensule (aici il gasiti) si sa fac o comparatie. Am ales Sculpting Set pentru ca aveam setul original si puteam sa fac o comparatie produs langa produs si sa va ofer niste informatii bune (asa am gandit eu la momentul ala).

Setul a costat doar 9 dolari (transportul a fost gratuit), n-a fost nevoie sa ma duc la vama dupa el (a venit la posta de cartier, iar postasul meu cel dragut mi l-a adus direct la usa), a durat un pic mai mult sa ajunga pentru ca am prins perioada cu sarbatorile de Craciun, dar mare mi-a fost surpriza cand am desfacut coletul. Ma asteptam la o copie si am primit un set original. Nu garantez ca toate pensulele sunt asa pe site, nu e singurul set RT de pe site, in mod sigur au si copii si pensule mai putin reusite, insa ceea ce am primit eu este Sculpting Set, varianta originala (in ambalajul original). 

Am intors setul pe toate partile, am comparat pensulele cu cele pe care le am deja, calitatea este aceeasi, singurele diferente sunt culoarea manerelor (un sfert de nuanta mai deschisa decat cele pe care le am eu - insa daca aveti pensulele RT in dublu/ triplu exemplar stiti ca nu-s mereu aceleasi culori si fac des schimbari) si lungimea perilor albi la pensula evantai (insa am cautat poze pe net si asa arata ultimele seturi ale lor, din nou am mai vazut forma/ lungimea perilor schimbate si la alte pensule originale, deci nu e ceva ce ma mira). N-am nici un dubiu ca este setul original. Am pozat fiecare pensula in parte si m-am gandit sa va povestesc si cum le folosesc eu (nu cred ca v-am povestit despre setul original, asa ca e o ocazie buna), n-am mai stat sa le fotografiez in dublu exemplar pentru ca pensulele mele nu erau spalate si nici n-am avut pofta sa le spal, sunt identice.


Sculpting Brush a fost gandita ca o pensula pentru contur si e foarte buna in acest scop, insa poate fi la fel de bine folosita cu fondul de ten lichid, ceea ce eu am facut des cand nu avem alta pensula curata. Este densa si aplica foarte bine produsele lichide (nici cu produsele pudra nu se descurca rau), iar forma ajuta mult la aplicarea fondului de ten. Imi place si ar trebui s-o folosesc mai des.


Fan Brush poate fi folosita pentru iluminator (ceea ce am facut si eu cand am folosit produse extrem de pigmentate), dar si pentru a indeparta excesul de pudra de sub ochi (daca folositi tehnica baked, care pe mine ma lasa rece sau obisnuiti sa aplicati pudra sub ochi daca folositi farduri care au tendinta sa se imprastie in toate partile). E o pensula evantai buna, n-as spune ca este esentiala, insa imi place sa stiu c-o am daca am nevoie de ea.


Setting Brush este una dintre pensulele mele preferate de la RT si am spus asta de multe ori pe blog, am deja doua, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca mai am inca una. Eu o folosesc in special cu corector/ concealer lichid pe zona de sub ochi si o folosesc si cu pudra tot pe aceeasi zona (atat cu pudra pulbere cum este Secret Brightening Powder de la Laura Mercier, cat si cu pudre compacte cum sunt cele de la Hourglass). Poate fi folosita si pentru iluminarea pometilor/ nasului. Este una din pensulele pe care eu le folosesc zilnic si dupa care as suspina daca n-as mai avea-o.


Nu stiu daca a fost noroc sau nu, dar ma bucur ca pensulele s-au dovedit a fi originale (nu stiu daca toate seturile sunt asa si am tot repetat asta, povestesc strict de ce am primit eu), insa asta m-a si pus putin pe ganduri. Setul asta la noi costa aproape 160 lei, pe iHerb in jur de 80 lei, iar pe siteul asta a fost 9 dolari. Nu stiu daca toate sunt la fel sau daca celelalte seturi sunt ok, dar ma intreb ... cred ca v-ati dat seama ce ma intreb ...

Aveti vreuna dintre pensule? Sau poate aveti tot setul? As vrea sa stiu si parerea voastra despre pensule si cum le folositi.

12 comentarii

  1. Super! :D Am si eu un set original RT de pe Dreslink, cel pentru ochi. Nici nu stiam ca asa va fi, credeam ca sunt doar copii, insa l-am comparat cu unul original si sunt la fel. A costat 11$ si de 3 luni le folosesc zilnic, le curat mereu si arata ca noi. O sa ma uit si pe Banggood :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci mai exista, e bine. Eu am o pensula de ochi din colectica Bold Metals luata tot asa. :)

      Ștergere
  2. Personal, consider ca utilizarea pensulei da un aer profesional machiajului, rezultatul final pare mult mai uniform si unitar, iar produsele/culorile se imbina mult mai subtil. Colectia mea de pesule este destul de mica momentan (fond de ten, pudra, blush, buze), dar imi este indispensabila. Intentionez sa o completez, de indata ce voi avea resursele financiare necesare sa fac acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pensulele fac o diferenta majora, eu am spus asta de multe ori pe blog si o spun de cate ori am ocazia.

      Ștergere
  3. Din cele avute de tine eu am Sculpting Brush si Setting Brush. Imi plac amandoua, le folosesc zilnic, dar Setting e geniala; am doar una pana acum dar vreau sa imi mai cumpar vreo 2.
    Si mai e o pensula SI MAI geniala la RT: Expert Face Brush. Din pctul meu de vedere cea mai faina pensula posibila care si pe un ten nu chiar perfect aseaza produsele cu finish perfect.

    Poate nu e o intamplare faptul ca ai primit set original: ei stiu ca ai blog, ei stiu ca vorbesti despre produse, i-ai refuzat de vreo 3 ori dupa cum zici si doar nu iti trimiteau un fake...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Expert Face Brush e preferata mea din toate pensulele lor, am zis si o sa mai zic asta de cate ori am ocazia. Eu mi-am mai luat una zilele trecute.

      Nu cred ca are vreo relevanta ca-s blogger sau nu, ei nu mentioneaza pe site ca pensulele sunt RT, deci nu avea nici o importanta aspectul asta. :)

      Ștergere
  4. Și ai dat lovitură cu pensulele acestea! Adică prețul chiar nu are concurență.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc, insa a fost o surpriza pentru ca nu ma asteptam, cred ca ti-am si zis cand ne-am vazut ca am comandat niste copii. :)

      Ștergere
  5. M-ai pus și pe mine pe gânduri cu postarea asta, cu setul ăsta de pensule...
    Mai în glumă, mai în serios... eu am dat atâția bani pe pensulele mele RT când puteam să le iau așa ieftine? :)) Glumesc, nu regret nicio clipă investiția în ele, dar mă faci să mă gândesc să fac și eu o probă cu un site din ăsta.

    Pe Setting brush cred că știi că și eu o iubesc, am mai zis și la tine, am mai zis și la mine pe blog, mi se pare super faină și o folosesc în aceleași scopuri ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. am mai dat comenzi de pensul "din cauza ta". Vad ca iar ma pornesti :)

    RăspundețiȘtergere