Max Factor Creme Puff Blush - 10 Nude Mauve

20.1.16

V-am aratat acum cateva zile pe Facebook blushul Nude Mauve de la Max Factor si v-am spus ca-mi place mult de tot si ca urmeaza sa va povestesc despre el pe blog. Si azi e ziua cand se si intampla si o sa intelegeti si de ce am spus ca-mi place la nebunie. 

M-am tot invartit pe langa blushurile astea in ultimele luni, insa de-abia in decembrie am facut pasul si le-am si incercat. Si cand vi le-am aratat (am si nuanta 30 Gorgeous Berries) primul lucru de care m-ati intrebat a fost daca chiar sunt dupe dupa blushurile Hourglass. In prima faza am ridicat din sprancene pentru ca mie mi-au adus aminte de Mineralize Blush de la MAC, insa dupa ce le-am folosit am inceput sa inteleg intrebarile, astazi va povestesc numai despre Nude Mauve pentru ca l-am folosit foarte des.

E cremos, e pigmentat, se aplica frumos pe ten si rezista bine. Capteaza lumina si se poate construi culoarea fara probleme in functie de cat de intens vrei sa fie. Eu nu simt nevoia sa aplic si iluminator atunci cand il folosesc pentru ca se descurca bine si singur. L-am folosit si peste alte blushuri mate si mi-a placut mult de tot efectul si, recunosc, l-am folosit cu o pensula evantai si mana usoara si pe post de iluminator. Este un produs versatil, care merita din plin.


Si acum sa revin la partea cu ... e sau nu dupe? Pozele de mai jos vorbesc singure - in stanga avem Nude Mauve de la Max Factor, iar in dreapta Mood Exposure de la Hourglass. Cu exceptia faptului ca textura blushului Hourglass e o idee mai fina si mai cremoasa nu vad diferente majore si aplicate pe ten arata la fel. Deci raspunsul este da, cel putin in privinta acestei nuante.

In ceea ce priveste formulele sunt destul de asemanatoare (cele Hourglass sunt mai untoase si se simt mai fin pe ten, insa sunt doar detalii), chiar imi plac blushurile Creme Puff si cu siguranta o sa ma uit si la restul nuantelor cand ajung printr-un magazin. Daca va tenteaza si nu le-ati luat pana acum sfatul meu e sa incercati cel putin unul, merita.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Aveti vreo nuanta preferata?

8 comentarii

  1. Mi-au atras atenția de când au apărut, dar între timp uitasem de ele. Norocul meu că mă stârnești tu iar cu comparația asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Este minunata nuanta pe care o ai, pana acum nu am fost curioasa nici sa le testez dar acum mi-ai dat idei :D

    RăspundețiȘtergere