Ieftine si bune

16.1.16

Pretul nu este intotdeauna un criteriu pentru a judeca un produs si eu am spus asta de nenumarate ori pe blog si o s-o spun de cate ori am ocazia. Un pret mare nu-ti garanteaza un produs bun, asa cum un pret mic nu reflecta calitatea unui produs. Iar astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse extrem de ieftine (cu putin noroc nu veti cheltui mai mult de 10 lei pe niciunul), care sunt foarte bune si-mi plac foarte mult.


Primul produs de care vreau sa va spun este exfoliantul pentru maini cu ulei de avocado de la Planeta Organica pe care l-am luat de la Cosmetica Verde. L-am cumparat de doua ori pana acum, prima data am dat in jur de 6 lei in magazinul lor din Mega Mall (era nu stiu ce oferta, dar ei mereu au oferte), iar a doua oara am dat pe el 4 lei la un targ. Imi place mult de tot, granulele exfoliante sunt extrem de fine, are un miros discret si placut si lasa mainile foarte hidratate.


Un alt produs pe care il folosesc des si-mi place la nebunie este Sleek & Shine Miracle Serum din gama Frizz No More de la Creightons, luat de la Hello Free Z One Discount cu 8 sau 9 lei. Despre samponul si balsamul din gama asta v-am povestit pe blog cu cateva luni in urma, mi-au placut mult, asa ca am vrut sa incerc si produsele de styling din gama (mai am doua pe care n-am apucat inca sa le incerc, dar urmeaza), iar serul asta e un produs extrem de bun. Miroase frumos, nu incarca deloc parul (poate fi folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat) si il lasa extrem de matasos (contine ulei de argan si alte nebunii), trebuie folosita o cantitate extrem de mica.


Tot din acelasi magazin am luat cu cativa lei (probabil 4 sau 5, nu-mi mai amintesc exact) un spray antibacterial pentru gura pentru reimprospatarea respiratiei. E micut (20 ml), usor de luat in geanta, eficient si deloc gretos (e o menta dulceaga). Chiar imi place si e extrem de util, nu stiu ce-as putea sa spun mai multe despre un produs de genul asta.


Urmatorul produs m-a surprins mai mult decat placut si este un deo spray de la Balea, luat dintr-un magazin DM din intamplare. Acum cateva luni ma uitam dupa un deodorant de la Nivea, nu l-am gasit, am mirosit cateva produse Balea si mi-a placut asta. A fost in jur de 6 lei si am zis ca n-am nimic de pierdut daca il incerc. Imi place cum miroase, este eficient si nu imi irita pielea (stiti ca eu am o sensibilitate in zona axilei), probabil o sa-l recumpar cand o sa ajung in DM.


Ultimul produs din seria produselor ieftine si bune este o lotiune de corp cu extract de fructe de goji de la Elmiplant din gama Skinnergy. Eu am primit-o acum ceva vreme si n-am apucat s-o incerc, am vazut-o in magazine cu 12-16 lei, dar si la oferta cu mai putin de 10 lei. Miroase extrem de bine (nu m-as fi asteptat sa-mi placa), hidrateaza bine si ofera o senzatie de racorire, ceea ce o face perfecta pentru serile de vara (insa eu o folosesc si acum fara probleme). Nu prea am dat eu atentie produselor Elmiplant pana acum, dar lotiunea asta chiar merita incercata.


Aveti ceva recomandari ieftine si bune? Ati incercat vreunul dintre produsele astea?

13 comentarii

  1. Nu am incercat nici unul din produsele pe care ni le-ai aratat, dar le voi tine minte pe viitor, e bine de stiut ca sunt bune! Tare mult imi place lotiunea de corp Balea cu cocos, e super hidratanta, la celelalte nu m-a atras mirosul dar poate sunt la fel de bune. Imi plac gelurile de dus cremoase de la Cien cu cocos si indian fruit, ieftine si bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit pareri bune despre gelurile alea de dus de la Cien, dar eu mai am multe de consumat pana sa apuc sa iau ceva. :)

      Ștergere
  2. Multumim ,chiar sunt ieftine o sa tin cont data viitoare cand o sa cumpar

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat foarte multe produse de la elmiplant, doar vreo 3 - 4, dar antiperspirantul acela de la Balea îl am și eu, e extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-a surprind cel de la Balea, am mai avut unul inainte, alt tip si nu mi-a placut.

      Ștergere
    2. Eu am mai avut varianta Fresh Lime, și chiar nu știu dacă a fost o relație de love sau hate cu acela.

      Ștergere
  4. Am avut si eu o mostra de la Skinergy, tot cu goji! Era super la prima impresie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Loțiunea de corp îmi place și mie, iar cu deodorantul Balea m-ai făcut curioasă rău, cred că la următoarea vizită în DM o să-l iau - am avut mai multe, încă mai am, dar mi se par ok doar pentru iarnă pentru mine, care transpir destul de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai avut si eu unul care nu m-a convins, insa asta e chiar misto.

      Ștergere
  6. Din categoria ieftin si bun (cel putin pt tipologia mea), as putea aminti: antiperspirant si sampon Cien, demachiant si crema de fata Elmiplant, crema cu catina Plant Activ (in jur de 5 lei - Kaufland), geluri de dus Balea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelurile de dus peeling de la Balea imi plac si mie mult, am mai scris de ele pe blog. :)

      Ștergere