Genti, accesorii si o esarfa

22.1.16


Comanda asta de la Choies mi-a dat o gramada de emotii, Posta Romana s-a intrecut pe sine de data asta. Comanda a ajuns in tara in circa 2 saptamani, a intrat in Romania in 28 decembrie si am reusit s-o ridic de-abia in 15 ianuarie (a stat in BSI fara sa fie inregistrata mai bine de 2 saptamani), aproape ca mi-am pierdut rabdarea pentru ca erau si niste cadouri in colet si deja eram in criza de timp. Bine ca s-a rezolvat pana la urma, dar e de toata jena ... sa stea un colet in Romania intr-un depozit mai mult decat face din Asia pana aici.

Inainte sa va arat produsele (o parte din ele, am si dat cateva care erau cadou inainte sa apuc sa mai fac poze) vreau sa va spun ca preturile in momentul in care am dat eu comanda au fost mult mai mici decat sunt acum. Nu stiu cum modifica siteurile astea preturile, dar mereu sunt diferente, accesoriile le-am luat toate la jumatate din pretul de pe site, iar la genti si esarfa sunt diferente de aproape 10 dolari. Mult ...

Sa revin ... gentile vi le-am aratat deja pe Facebook si v-am spus ca-mi plac la nebunie. Le-am luat de aici si am luat ambele culori disponibile (si bine am facut), cea neagra mi-am luat-o mie, iar cea gri (care are o nuanta de gri taupe superba) i-am luat-o mamei cadou de ziua ei. Gentile sunt micute, insa materialul este superb si ele sunt foarte practice. Va spun doar ca am mai dat o comanda si mi-am luat-o si eu pe cea gri, atat de mult mi-au placut.


Esarfa v-am aratat-o zilele trecute intr-o postare, dar am vrut sa fie si in postarea asta pentru ca merita. O gasiti aici si e superba. E foarte mare (lunga si lata), materialul este extrem de moale si e foarta calduroasa, iar combinatia de culori si imprimeul imi plac la nebunie. Mai am cateva esarfe de la Choies si le port des, insa asta cred ca e preferata mea din tot ce-am luat pana acum de la ei (in materie de esarfe).


Accesorile de la Choies imi plac mult si mereu gasesc cateva ceva interesant la preturi bune, asa ca nici de data asta nu am rezistat sa nu pun in cos cateva chestii, mai ales ca am observat ca in timp rezista bine (cu mici exceptii). Colierul negru (aici puteti sa-l vedeti mai bine) nu e ceva ce port in mod normal, insa mi-a placut mult cand l-am vazut, mai este un model disponibil pe site - aici - si m-am gandit ca va scoate din anonimat orice tinuta neagra simpla si va face special orice tricou negru. Mi-a placut ca pe spate are material si se inchide tot cu o funda satinata, nu cu ceva metalic (si nu risc sa ma irit, marea mea problema, indiferent de tipul de metal).

Colierul auriu lung (aici puteti sa-l vedeti mai bine) imi place la nebunie si nu arata a colier de cativa dolari (cred ca am dat 2 sau 3 dolari pe el), are o anumite greutate si este finisat frumos. Colierul cu inimi (de aici) i l-am luat mamei si ii place mult. 

Cerceii cu frunze (luati de aici) imi plac si ei la nebunie si sunt versatili. Se pot purta ca in poza (partea cu frunza vine sub lobul urechii) sau se poate purta doar piatra, imi plac mult, daca erau si pe argintiu disponibili sigur imi mai luam o pereche. Inelul il am deja pe argintiu (il puteti vedea aici - ambele variante sunt sold out) si l-am purtat de multe ori (si a inceput sa-si schimbe culoarea, dar a meritat din plini cei cativa dolari pe care i-am dat pe el), asa ca l-am luat si pe auriu.


Am evitat sa mai iau haine de la ei pentru ca mi se par preturile mari (la ultima comanda cu geanta, de care v-am zis, am "scapat" si un poncho in cos, dar asta e alta poveste), insa accesorile si gentile imi plac mult. Gentile n-au cele mai bune preturi, insa ultimele pe care mi le-am luat eu au materiale extrem de misto si foarte reusite si ma bucur ca le-am luat.

Va place ceva din ce-am luat? Voi ati dat vreo comanda la ei recent?

15 comentarii

  1. Colierul negru ar merge foarte bine cu o rochie neagra de ocazie pe care o am - mi-ai dat idei. :) Esarfa este deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute gentile,iar acesoriile sunt superbe <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata au produse chiar misto, ultimele comenzi date la ei au fost cu chestii foarte reusite. :)

      Ștergere
  3. Imi plac gentile , sa le purtati sanatoase .
    Eu mi-am comandat recent geanta cu pisici care ne-ai aratat-o intr-o postare mai veche :) abia astept sa o primesc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, m-am invartit si eu pe langa geanta aia, pana la urma mi-am luat una gri de pe un alt site, va spun mai multe cand vine. Sa o porti sanatoasa pe cea cu pisici. :)

      Ștergere
  4. Gentile si al doilea colier imi plac muuult!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Colierul ... e supeeeeeerb.. colierul in trei.. stii de care zic.. inelul superb...cerceii superbiiiiii..
    Sa le folosesti cu drag❤

    RăspundețiȘtergere
  6. sa le potri pe toate cu drag! Imi plac mult alegerile tale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Colierul lung este superb, și mie mi se par prețurile măricele la anumite produse, dar la gablonțuri au prețuri bunicele. Am fost acum 3 sapt la Meli Melo să mă uit de o brățară aurie simplă și costa aproape 50 de lei una,pe când la Choies costă 2-4 dolari. Să porți sănătoasă tot ce ti-ai cumpărat. Mi-ai amintit de întâmplarea cu poncho ul pe care l-ai "prăjit"... când aflăm povestea întreagă, sau încă nu a trecut suficient timp ca să o poți relata fără cu un gram de unor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu stiu daca o sa scriu, detaliile nu prea sunt comice, desi am ras dupa ce s-a intamplat. Daca ma loveste inspiratie poate ...

      Ștergere
  8. Felicitari pentru alegeri! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere