Cumparaturi ... gri

19.1.16


Mi-a placut gri intotdeauna, in special nuantele mai inchise, dar nu numai, am avut o geanta gri acum cativa ani pe care am purtat-o pana a crapat, la propriu. De atunci caut geanta gri perfecta si n-am mai gasit-o, insa nu renunt ... pana o gasesc mi-am luat alte chestii. Am dat pana la urma comanda pe Sammydress si spre marea mea surprindere nu mi-am luat o geanta. Comanda a venit in 2 parti, initial au venit 3 produse (in 2-3 saptamani de cand am dat comanda), iar dupa vreo 10 zile au venit si celelalte, asta e aspectul care nu mi-a placut, insa trec peste pentru ca-mi place tot ce mi-am luat si in plus nici n-a fost nevoie sa ajung la vama, au venit la posta de cartier.

Portofelul cred ca vi l-am si aratat acum ceva vreme si v-am zis ca-l vreau, asa ca l-am si luat (il gasiti aici), am ales gri pentru ca asta mi-am dorit, insa mai sunt vreo doua nuante care mi-au placut mult. Portofelul este foarte frumos, materialul se simte placut la atingere, e finisat bine, e foarte spatios (imi incape si telefonul in el daca as vrea sa-l folosesc pe post de clutch), imi place mult de tot si ma bucur ca l-am luat. Aveam nevoie de un portofel mai serios (stiti ca acum il port pe cel cu catei pe care vi l-am aratat cand l-am luat) si asta e exact ce mi-am imaginat ca va fi.

Bluza gri am luat-o datorita culorii si am sperat sa fie griul inchis din poza si chiar este. E o bluza simpla, subtire, dintr-un material moale si sunt sigura ca o s-o port des, aici puteti sa vedeti si celelalte culori, e chiar ok, tot citisem pareri ca hainele de la ei sunt varza si ma temeam sa nu fie o carpa. Nu e, chiar imi place si ma bucur ca am pus-o in cos. Vedeti mai bine modelul pe site, daca va tenteaza.


Pensula v-am aratat-o intr-o postare acum cateva zile (a venit in primul colet - o gasiti aici) si va spuneam ca-s 95% sigura ca e originala. Intre timp am comparat-o cu cea pe care o are o prietena a mea luata de la MKS si pot sa va spun ca e varianta originala. Pe site nu e mentionat ca ar fi pensula RT, insa eu am vazut-o si am pus-o in cos (recunosc ca mai mult din curiozitate, nici nu mi-a trecut prin cap ca e originala si ca vine si in cutie) si vedeti mai jos ce-am primit. Habar n-am daca toate-s asa, daca celelalte pensule sunt bune (au o gramada de seturi), insa asta e ceea ce am primit eu. A fost o surprinza placuta.


Mi-am luat 3 inele si un breloc pentru un cadou. Inelele sunt din materiale diferite, doua imi plac mult de tot, unul asa si asa. Inelul sageata (il gasiti aici) e preferatul meu, e finisat extrem de frumos, e usor de purtat (l-am purtat deja de vreo 3 ori) si-mi place la nebunie. Al doilea inel imi place si el mult, se simte comod pe deget, insa nu e din acelasi material ca si primul, e mai inchis la culoare (il gasiti aici) si parca nu e asa fin cum mi l-am imaginat eu, dar imi place. Inelul cu urechi de pisica (de aici) e cel care m-a dezamagit putin si nu neaparat pentru ca nu e frumos, ci pentru ca este foarte mic. Chiar daca e un inel reglabil nu arata bine daca il desfac prea mult, asa ca o sa-l port ca above knuckle ring (m-am tot gandit care e traducerea si nu mi-a venit in minte).

Brelocul l-am luat cadou pentru o prietena care s-a apucat de pian si m-am gandit ca o sa ii placa mult, ceea ce s-a si intamplat (i l-am dat deja). E foarte reusit si nici n-a costat cine stie ce (aici il puteti vedea). Vazusem si o nota muzicala frumoasa, insa m-am gandit ca asta are mai multe detalii interesante si zic ca am facut o alegere buna.


Despre ultimul produs nu prea am ce sa zic - e roz, e cu labute, l-am vazut (aici) si l-am luat. Nu stiu cum o sa folosesc forma asta de silicon, insa sunt sigura ca o sa ii gasesc eu o intrebuintare si ca o sa iasa ceva dragut. Daca aveti idei, le astept in comentarii. Pretul a fost mai mic cand am cumparat eu, insa observ ca multe preturi oscileaza. Oricum pretul mi se pare super bun.


Cam astea au fost cumparaturile mele de pe Sammydress, probabil ca o sa mai revin la ei pe site pentru ca au o gramada de chestii si au venit destul de repede, tinand cont ca a fost si perioada de sarbatori (eu am ales varianta cu tracking number - a fost 2 dolari in plus, parca - ca sa nu fie probleme, la statusul comenzii pe langa tracking number erau si pozele cu cele 2 colete, ceea ce n-am mai vazut la alt site pana acum).

Va place ceva? Ati comandat recent de la ei?

17 comentarii

  1. Ce draguuuuuuute sunt inelele.. dar si portofelul..❤
    Sa le porti cu drag❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal, imi plac toate achizitiile tale noi. Exceptand inele (pentru ca am deja mult prea multe si efectiv nu mai am spatiu de depozitare pentru ele), cred ca vor ajunge in curand si pe la mine. ;)
    Pot sa te intreb cum de tie iti ajung atat de multe comenzi la posta de cartier?... Mie imi ajung toate in posta vamala, indiferent de site-ul de pe care am comandat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce raspuns sa-ti dau la intrebare, nu fac eu ceva special sa ajunga intr-un fel anume, asa le sorteaza posta si le trimite (oricum in Bucuresti e altceva decat in tara, unde din cate am inteles cele mai multe ajung la vama, cum spui si tu).

      Ștergere
  3. Imi plac foarte multe lucruri de pe site-urile acestea, dar e dificil sa ajung la posta vamala intrucat se suprapune programul lor cu programul meu de lucru. Daca ar fi mai ok serviciile postale in tara mai mult ca sigur as cadea mai des in ispita.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu drag! daca nu doresti sa faci briose in forma aia, iti sugerezi sa-ti faci bath bombs. Cred ca arata tare bine, reteta e simpla si gasesti pe YT o gramada de tutoriale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Nu e forma de briose, e destul de putin inalta, e mai degraba pentru ciocolata, gasesc eu la ce s-o folosesc. :)

      Ștergere
  5. Si mie imi plac nuantele mai inchise de gri, asa ca portofelul si bluza sunt fix pe gustul meu. Sa le porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, are griul ceva special, mi-am luat si o geanta ieri, sper sa fie griul pe care il visez eu. :)

      Ștergere
  6. sa le folosesti pe toate cu placere. si eu am o bluzita gri, simpla, lejera pe care o port cu mare drag. :)
    pupicei!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Bluzita e superba! Un inel asemanator am si eu :). Tot felul de accesorii gasesti si pe aliexpress, majoritatea fiind cu transport gratuit (3 saptamani). Zilele trecute am mai gasit un magazin cu genti de dama foarte frumoase si la un pret bun zic eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cumpar des de pe aliexpress, am mai postat pe blog diverse lucruri pe care le-am gasit. :)

      Ștergere
    2. Ai mai gasit siteuri gen aliexpress? Poate faci chiar un articol despre ele ?! Eu astazi am comandat un sacou si o gentuta de pe http://www.adona.ro/ ,nu am putut rezista :) mi au placut foarte mult.

      Ștergere