7 intr-o saptamana #50

17.1.16


Am vazut mesajul asta pe un zid si mi-a placut mult, mi-a aparut in cale intr-o zi cand ma incercau multe ganduri si m-a facut sa zambesc. E ceva ce-ar trebui sa facem toti ... mult mai des. Saptamana asta am fiert o cana de orez brun si am mancat din ea vreo 4 zile in diverse combinatii, insa cea mai reusita a fost clar cea cu legume si ou, facuta in wok, un fel de fried rice chinezesc. Am mai facut de cateva ori pana acum, insa asta a fost clar cea mai reusita varianta.

Intr-una din zile am avut treaba in zona Vatra Luminoasa si am intrat si la magazinul 99cents, unde n-am mai fost de luni bune si mi-am luat gelul de dus spuma Japanese Spa de la Imperial Leather. Am vrut sa-l iau cand a fost la Hello, am uitat, dupa care nu l-am mai gasit. Am vazut produse pentru par la preturi bune, in special VO5, insa erau putine sortimente, cred ca erau in lichidare de stoc. Daca aveti drum prin zona faceti-le o vizita.

A fost o saptamana stresanta din multe puncte de vedere, iar eu am incercam sa echilibrez cumva lucrurile incercand sa-mi ofer momente de relaxare. Un ceai, un bol cu fructe, o carte buna si ceva care sa parfumuze aerul reprezinta reteta perfecta. Am reusit sa fac niste poze pentru o postare care va fi pe blog zilele urmatoare ... va zic acum doar ca e despre parfumuri, un subiect care ne place tuturor.

Mi-am petrecut o gramada de timp pe etsy in ultimele saptamani, am vazut lucruri misto, am gasit inspirtatie pentru niste proiecte si mi-a ramas gandul la o cana (aici am gasit-o), dar nu numai. Si daca tot am zis de catei va las cu un zambet de reclama ... natural, marca Alma, zisa si Ozi. Cuvintele sunt inutile, poza spune tot ... Sper ca ati avut si voi o saptamana frumoasa si momente care sa va bucure, iar daca aveti ceva de impartasit va astept comentariile. Eu am de gand sa-mi fac o ciocolata calda si sa ma uit pe geam ...

20 de comentarii

  1. Azi e zi de relaxare,o zi placuta iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador genul acesta de postari, iar figurica Almei este nepretuita! O duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e o figura si o caraghioasa. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  3. La mine toata saptamana a fost linistita, am avut o revelatie de fapt o dorinta care nu imi dadea pace de mult si m-am tuns bob, yeee! Imi place!!! :) De fericire am sarbatorit in weekend, am invitat cateva prietene la un mousse de ciocolata facut de mine, pe langa am mai pregatit cateva salate si o fripturica de pui. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa! Alma e o scumpa mica! :)
    Astept articolul despre parfumuri. Naughty Alice nu il stiu, doar la tine l-am mai vazut si stiu ca iti place, ma roade o curiozitate maxima. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bate si pe mine gandul sa ma tund, am vazut azi in niste poze cat de lung e parul (nu prea am realizat pana n-am vazut), dar ma mai gandesc. :)

      Ștergere
  4. Alma e o scumpete,mi-e tare draga.
    Astept articolul despre parfumuri.
    Sa ai o saptamana mai buna.
    (Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e o figura, poate o prind candva cand isi pune capul in palma mea si se culca ... e caraghioasa rau. Sper sa fie asa, sa ai si tu o saptamana frumoasa.

      Ștergere
  5. Cred ca daca as ajunge in Bucuresti, as face prapad prin toate magazinele de genu`. O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe geam m-am tot uitat și eu în seara asta, doar că alături de o cană cu vin fiert. Mă bucur cât mai pot de peisaj, că nu știu pentru cât timp să mai fie așa frumos.
    Să ai o nouă săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ai o saptamana minunata si mai relaxanta! A mea a fost mai buna decat ma asteptam sincer

    RăspundețiȘtergere
  8. Cartea si orezul sunt si pe lista mea de incercat. Zambetul Almei e adorabil, la fel si mustacioarele ei, ba albe ba negre.
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o saptamana frumoasa! Alma e o caraghioasa :))

      Ștergere
  9. Reteta relaxarii ZILNICE de la inceputul anului si pana acum (perioada care s-a dovedit a fi mult mai stresanta decat m-as fi asteptat) ai rezumat-o perfect in cea de a 4-a poza! Iti doresc o saptamana mult mai usoara!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem nevoie de momentele alea, sa ai o saptamana linistita!

      Ștergere
  10. Am dat o fuga prin magazine sa iau doua cadouri, m-am zbenguit prin zapada, am facut o placinta cu mere in care am pus o sumedenie de mirodenii si am ascultat din nou colinde - ma pregatesc pentru Caciunul urmator! :)

    RăspundețiȘtergere