7 intr-o saptamana #49

10.1.16


A fost o saptamana buna si spun asta gandindu-ma la mine si la cum m-am simtit, nu neaparat la lucrurile care s-au intamplat. Am facut niste schimbari ... sau mai bine spun au avut loc, nu am facut (desi am si eu partea mea de merit) si asta se resimte in tot ce fac - de la somn (care a fost marea mea problema in ultimele luni), la mancare, la gandire si atitudine, e altceva.

M-am tot jucat cu cateva produse Max Factor saptamana asta si primele impresii sunt mai mult decat bune, probabil ca vor urma si cateva pareri pe blog in saptamanile urmatoare. Un alt produs pe care am inceput sa-l folosesc constant (pana acum l-am folosit cand si cand) este peria de curatare Mia2 de la Clarisonic, despre care o sa va povestesc mai pe larg dupa ce-o folosesc o perioada mai indelungata de timp.

Mi-au ajuns cateva comenzi plasate anul trecut si mi-am luat o gramada de cercei noi pe care de-abia astept sa ii port. Am inceput in sfarsit sa mananc din nou la micul dejun si combinatia branza - rosii cherry - ardei gras este printre preferatele mele si m-am reintors si la bautul de ceai. Alte produse cu care m-am tot jucat in ultima vreme sunt pensulele Real Techniques din Deluxe Gift Set, pe care le-am primit cadou de Craciun (inca gasiti setul la oferta aici). Daca vreti sa va povestesc despre ele spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare separata.

Am surprins un moment rar intre Kiki si pisoi si n-am putut sa nu va arat si voua. Pare puiul ei, nu? Din pacate vestile despre el nu sunt bune deloc, insa nu e un subiect despre care sa vreau sa vorbesc pe blog, cel putin nu in momentul asta. Eu tot sper la o minune si la o viata normala pentru el, viata care atat cat va fi, va fi langa mine, ideea de a-l da spre adoptie nu am mai luat-o in calcul de mult timp si nici nu e realizabila.

Va spuneam mai sus ca mi-am schimbat total programul, asa ca incerc sa savurez micul dejun si sa fiu cat mai prezenta in ceea ce fac. Ieri dimineata m-am trezit relativ devreme, am mai lenevit in pat visand, dupa care mi-am pregatit un bol cu fructe, niste caju si o cana de ceai si am facut lista de cumparaturi pentru saptamana viitoare. Lucruri simple pe care incerc sa le savurez.

Saptamana voastra cum a fost?

20 de comentarii

  1. mi-ai facut pofta de caju... :X

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Iui, cat de frumose sunt pisicutele.. Abia astept momentul inc are voi avea propria casa pentru a-mi lua cel putin o pisicuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam noutati despre perie fermecata :))).Te pup, sa ai o saptamana frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Super sa ai o saptamana si mai buna decat cea care a trecut! Am inceput sa fac si eu cateva schimbari in bine, nu sunt mari, dar importanta este continuitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu pasi mici se rezolva tot. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Mi-au dat lacrimile cand am citit despre pisicutele tale.Sa ai grija de amanadoua.Si eu am una si tin enorm la ea.
    Cat despre produsele MAX FACTOR ma tenteaza si pe mine sa le testez pudra aceea CREAM PUFF precum si un fond de ten insa momentan am ceva produse care trebuie sa le termin ca sa nici nu expire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foloseste ce ai si dupa aia incearca-le, pe mine m-au surprins placut.

      Ștergere
  6. Saptamana mea s-a terminat cu o vizita la Jumbo !! Da da , am ajuns si eu in faimosul magazin din Pitesti :) Mi-a placut enorm si mi-am luat o gramada de prostioare :)
    Pisicutele sunt atat de dulci , imi pare tare rau pentru pisicuta bolnava :(
    Si eu am testat saptamana asta un fond de ten nou de la Loreal , prima impresie este destul de buna ...doar ca am nimerit o nuanta prea deschisa, am sa-l combin cu un bb mai inchis :)
    O noua saptamana frumoasa iti doresc !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi imaginez ca ai dat iama pe acolo, ar trebui sa-ti faci cont pe Facebook sa vedem poze. :))

      Tu greu iti gasesti nuanta buna de fond de ten, ai incercat sa te iei dupa tabelele de pe net cu corespondente? Pe mine ma ajuta cand sunt in dubii. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  7. Îmi pare rău că n-ai vești bune despre pisoi, dar speranța moare ultima. Chiar pare că e puiul lui Kiki din poză.
    Să ai o săptămână și mai bună, să fie tot mai bune de la una la alta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul lui vorbim de miracole, oricum o sa vedem ce aduce viitorul. Sa ai si tu o saptamana buna! :)

      Ștergere
  8. N-ai sa vezi asa ceva :))chiar nu suport facebook.
    CAmelia, normal ca am studiat nuantele si de obicei nimeresc ori Un ton mai deschis ori unul mai inchis . Asta se intampla numai cand incerc ceva nou.La cele pe care le folosesc des nu am probleme pentru ca sunt testate in magazin.Doar la 2 am dat gres pana acum..Revlon si L'Oréal .
    (Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu, dar a meritat sa scriu macar pentru fata ta cand ai citit. Exact alea 2 de care mi-ai zis mie, e bine. :))

      Ștergere
    2. Mŕŕrrrrrrrrr, asa deci vroiai sa ma impungi :)
      (Anamaria )

      Ștergere
    3. Sa zicem ca doar te tachinam. :)

      Ștergere
  9. ce saptamana frumoasa ai avut! Si eu revin la sentimente mai bune cu micul dejun, in ultima vreme l-am cam uitat!

    RăspundețiȘtergere