3 produse Gerovital care imi plac

20.1.16

O sa incep cu o marturisire pe care e posibil s-o mai fi citit pe blog, daca ne cunoastem de ceva vreme - am folosit extrem de putine produse de la Farmec de-a lungul vietii mele. N-are nici o legatura cu pretul, cu faptul ca-s romanesti, pur si simplu asa s-a intamplat. Insa in ultimele luni am descoperit cateva produse de la Gerovital care imi plac mult si astazi vreau sa va povestesc despre 3 dintre ele. Produsele le gasiti in majoritatea magazinelor, dar le puteti comanda si din magazinul lor on-line - aici puteti sa vedeti ce oferte au, ce noutati au scos si alte chestii interesante. 


Crema de corp pentru piele uscata din gama Derma+ contine ulei de soia, ulei de Inca Omega, unt de shea, trigliceride, ceramide, uree si vitamina E si hidrateaza in profunzime, protejeaza, regenereaza si revitalizeaza pielea. Imi place ambalajul (forma il face extrem de usor de tinut in mana, iar pompa este extrem de utila si dozeaza perfect), imi place cum o simt pe piele (textura usoara, se absoarbe imediat, nu lasa o pelicula grasa), mirosul este cel care nu ma incanta asa tare (insa daca va place mirosul de tei o sa va placa la nebunie crema asta), insa nu ma deranjeaza. Chiar sunt curioasa si in privinta celorlalte produse din gama asta.


Crema deodoranta hidratanta pentru picioare cu extract de caise o am de ceva vreme si-mi place mult. Pe langa Pantenol, contine si extract de ghimbir, care are proprietati decongestionante si relaxante si este o placere sa o folosesc - miroase genial (mirosul de caise nu este deloc sintetic), intra imediat in piele, lasa o senzatia de relaxare si racorire, iar pretul este mai mult decat bun. N-ai ce sa ceri mai mult de la o crema pentru picioare.


Crema fermitate contur ochi si buze am primit-o inainte de Craciun si o folosesc in zilele cand stau acasa si am mult de munca si-mi simt ochii obositi de la calculator. Are ulei de avocado, ulei de soia, squalan, ceara de albine si vitamine A si E, textura este lejera si intra repede in piele. Crema face parte din noua gama Gerovital Plant, care urmeaza sa fie lansata, asa ca in curand o sa aflati mai multe despre ea.


Voi folositi produse Gerovital? Aveti ceva recomandari de produse bune?

9 comentarii

  1. https://www.farmec.ro/produse/ten/crema-hidratanta-hranitoare-500.html
    O adoor! Am avut-o de 2 ori, dupa ce termin ce folosesc acum, revin la aceasta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac fiolele de la Gerovital cu acid hialuronic si o mare descoperire in vara am facut cu crema matifianta din gama Gerovital Happiness cu afine. Ah, antipersirantul Gerovital pt piele sensibila e unul din preferatele mele, e tare fain si soft. Crema de picioare cu caise o pun pe lista, dar nu uit nici de crema de ochi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, folosesc si mie una imi plac tare mult. Nu le folosesc de mult timp, in februarie 2014 a fost prima mea comanda serioasa la ei, in rest le foloseam rar.Eu foloseam din farmacii, dermatocosmetice, straineze, cu cat mai scumpe cu atat mai bine...
    Am inceput cu samponul cu ihtiol pentru ca pe moment nu aveam bani pt Ducray DS... rezultatul: mai bun si mai rapid decat Ducray.Atunci
    parca am primit o palma peste fata.
    Dar aveam si cadere excesiva, incercasem Revalid dar imi faceau matreata si nu le puteam folosi iar rezultatul intarzia sa apara, am renuntat la ele, vroiam Vichy si tot din motive de lipsa de bani am luat in sictir fiolele regenerante Gerovital si lotiunea cu petroleum. In 2 saptamani s-a redus numarul de fire cazute.Eu nu cred in minuni si refuz sa cred in ele dar la mine s-a intamplat. A2-a palma primita.
    Asa ca de atunci imi comand mereu de pe site si am inceput sa descopar din ce in ce mai multe produse care imi plac si imi fac bine la ten si scalp (sunt sensibile, am dermatita seboreica si am perioade in care o ia razna si am fost la o multime de dermatologi)
    Imi place deodorantul H3 fresh si cel nou Diamond, imi place tare mult gama pt ten Mineral activ si nu pot renunta la apa tonica de argila. Este destul de bun si serul termoprotector, noua formula este mult imbunatatita.
    Deasemenea, folosesc produsele de par tratament expert combinate cu masti si uleiuri de par profesionale.
    Vara trecuta am avut parte de o vacanta lunga cu soare mereu si pt ca lotiunea mea profesionala de dupa plaja era insuficienta pt pielea mea prajita singura care mi-a hidrata-o si calmant-o a fost laptele Doina Clasic.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu serul termoprotector, insa n-am apucat sa-l folosesc decat de 2 ori. Am si un sampon din gama Derma+, o sa-l incerc dupa ce termin ce folosesc acum, daca zici ca-s asa bune produsele pentru par.

      Ștergere
    2. Folosesc produse din gama Tratament expert (sampon regenerant, ser anticadere, fiolele regenerante, lotiunea cu petroleum, ser termoprotector).Asa cum am zis, combinate cu masca si uleiuri/tratamente de la game profesionale. Am avut si din gama cu ulei de argan, sunt bunicele dar nu le-am folosit suficient de mult sa imi fac o parere.
      Din gama Derma am crema dermoreparatoare, si am incercat (mostre) crema ochi antirid si emulsia hidratanta matifianta si am fost incantata si de ele.
      Oricum, in comparatie cu Garnier, Nivea, L'oreal, Olay, si altele asemenea, Farmecul nostru e lux. Eu am inlocuit creme de la Bioderma, Avene, Ivatherm, L'erbolario, Ducray si nici nu mai stiu ce alte marci.

      Mihaela I.

      Ștergere
  4. eu am din gama cu zmeura crema de fata, sunt incantata de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am si eu ceva din gama aia, o sa ma uit mai cu atentie.

      Ștergere