Pastura ApiLand

6.8.15


Eu cand am inceput sa scriu pe blog am avut in minte clar ce vreau - sa impartasesc cu voi experienta mea cu anumite produse, sa va povestesc ce si cum si, in limita in care se poate, sa va ajut sa luati cele mai bune decizii cand vreti sa achizitionati ceva. Cred ca in mare parte n-am deviat de la scopul meu, comunicate de presa nu prea vedeti aici, iar eu scriu despre ceea ce incerc, fie ca e un produs cosmetic, fie ca e un serviciu, fie ca e o experienta, fie ca e ceva prin care am trecut. 

In ultima perioada am incercat diverse produse de la Apiland si am povestit si pe blog despre laptisorul de matca si polenul crud, asa ca atunci cand mi s-a propus sa incerc si pastura (aici puteti sa cititi detalii despre produs, sa vedeti gramajele disponibile si preturile) am zis da, dupa ce m-am documentat ca doar v-am zis ca eu si produsele apicole n-am fost prieteni pana acum.

Ce m-a atras? Multe ... cand am citit ca pastura este un bio-stimulator natural bogat in fito-nutrienti, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale si substante active si ca este o importanta sursa de energie, vitalitate si buna-dispozitie am zis ca e exact ce-mi trebuie dupa perioada asta atat de stresanta. Cand am vazut ca asigura o buna functionare a ficatului, ajuta la detoxifiere si este recomandata celor cu probleme circulatorii si ateroscleroza m-am gandit ca propunerea asta a venit exact la momentul potrivit.

Ei bine n-a fost chip sa pot sa iau pastura asta. Nu stiu daca ficatul meu extrem de obosit sau altul este motivul dar pur si simplu n-o suport ... de la miros (care imi aduce aminte de hrana uscata pentru animale, dar nu aia care miroase bine - ca exista si sortimente d-astea) pana la gust (nici macar o boaba d-aia nu pot sa tin sub limba fara sa mi se faca greata) ... totul mi se pare groaznic. Am incercat in zile diferite, cu stari diferite, si obosita si odihnita, nu se poate ....

Pastura versus Camelia - rezultat final: knock-out! Daca voi luati pastura astept impresiile voastre sau daca va regasiti in situatia mea astept sa-mi spuneti sa ma simt putin mai bine.

10 comentarii

  1. Incerca sa iei pastura impreuna cu miere.E mai ok la gust.Eu pot sa o consum si asa simpla.
    A fost doar o sugestie insa daca chiar nu poti asta e si cu asta basta.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca si eu vreau sa incerc si pastura (multe persoane ziceau ca le-a dat energie) si mai ales laptisorul de matca.
    ... incearca sa te tii de nas cand o mananci... stiu, poate parea intr-un fel, dar daca nu simti mirosul poate...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod sigur mi s-ar face rau daca as incerca s-o iau asa, n-are sens sa ma chinui cu ceva ce nu-mi place. Daca le incerci sa-mi zici daca ai putut sau nu sa le inghiti, sunt curioasa.

      Ștergere
  3. La cum arata nici nu ma mir ca nu ti-a placut :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, aspectul nu m-a deranjat, nici mirosul nu ar fi fost o problema, dar gustul ... nu mai zic nimic. :)

      Ștergere
  4. Si eu am auzit ca unii oameni nu se impaca cu gustul pasturii, tocmai de aceea nu am vrut sa risc si mi-am luat, tot de la Apiland, pastura in miere si e foarte ok; cred ca e facuta special pentru cei care nu pot lua pastura simpla. Si e foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat s-o iau pe asta cu miere si n-a fost chip, nu cred ca as mai incerca vreo varianta ... cel putin nu curand, dar e bine de stiut ca pastura in miere e altfel. :)

      Ștergere
  5. pastura in miere este SUPER OK F BUNA SI USOR DE MANCAT....e fff sanatoasa cea mai sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am cumpărat de la ei miere cu păstură. Este mai bună la gust și mai ușor de înghițit. Chiar dacă nu este 100% păstură este mai bună și mai ieftină.

    RăspundețiȘtergere