Mici cumparaturi

25.8.15


Sunt oameni care-si planifica cumparaturile, stiu exact cati bani aloca pentru una si alta, eu n-am fost niciodata asa si nici nu cred ca o sa fiu vreodata ... poate m-a influentat si faptul ca n-am avut niciodata venituri fixe si ca n-am trait cu ideea ca luna asta am x lei si in astia trebuie sa ma incadrez. Prefer sa-mi cumpar ce-mi place cand imi place, iar uneori fac mici cumparaturi doar pentru placerea mea. Cam despre asta e vorba si-n postarea asta. Mi-am luat cateva chestii care sa-mi bucure sufletul, nu neaparat lucruri de care aveam neaparat nevoie.

Cerceii nu cred ca au nevoie de vreo explicatie, in ultima perioada nu am purtat mai deloc cerceii, asa ca mi-am gandit ca astia o sa fie exact ce-mi trebuie, alegerea este pur emotionala si nu cred ca are nevoie de cuvinte. Cand mi-am comandat mie catelul si osul (intre timp mi-am mai comandat o pereche si trebuie sa ajunga - m-am gandit ca e cazul sa folosesc si celalalte gauri pe care le am in urechi), i-am comandat si mamei niste elefanti mici, cu trompa-n sus sa aduca noroc (cred ca v-am mai zis ca ei ii plac mult elefantii). Si aceia sunt finuti si m-au surprins cu detaliile.

De la Creightons mi-am luat gelul de dus si sapunul lichid din gama Vanilla & Macadamia Cocoon, v-am mai spus de multe ori de produsele astea, imi plac la nebunie si tare m-as bucura sa vad si alte produse din gama la noi si ma gandesc la untul de corp si crema de maini. Mintea mea le percepe ca un rasfat si imi dau o stare de bine de cate ori le folosesc.

Din Lidl mi-am luat o oja magnetica, care numai magnetica nu e (nu stiu daca magnetii sunt prosti sau oja nu e ce trebuie sa fie pentru a functiona impreuna), dar a carei nuanta imi place la nebunie si stiu sigur ca o s-o port des toamna asta. Nu e magnetica, dar e frumoasa si-mi aminteste de o oja de la China Glaze pe care am avut-o acum cativa ani si mi-a placut mult.

Am dat o comanda pe Elefant si era cat pe ce sa renunt la ea pentru ca au fost niste probleme cu ridicarea comenzii (nu m-au anuntat la timp, pana la urma s-a rezolvat, dar nu stiu daca o sa mai comand ceva curand de la ei). Am luat niste chestii pentru casa si am primit si-o carte cadou (si nu stiu unde am pus-o), imi plac vasele mai diferite, cu forme mai altfel si d-asta am si dat comanda.

Voi va planificati cumparaturile? Aveti buget fix alocat pentru anumite chestii?

4 comentarii

  1. Cu Elefant am avut si eu problema la o livrare, de am zis ca nu mai comand la ei.
    Dar m-am razgandit dupa cateva luni :) si comanda noua mi-a venit in cateva zi.
    Oricum am ramas cu un gust amar si ma gandesc de doua ori inainte sa comand ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am avut probleme pana acum, dar sigur o sa evit siteul o perioada. :)

      Ștergere
  2. Am cumpărat și eu o ojă de la Lidl. Nici la mine nu funcționează (deși când am apropiat magneții de sticlă se formează modelul de pe magnet). Dar pe unghii nu a mers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui incercati magnetii cu o alta oja magnetica, dar eu n-am in casa, eu banuiesc ca oja e problema, cu magnetii.

      Ștergere