D-ale Cameliei - episodul 4

4.8.15


Postarea asta se putea numi la fel de bine "Cum sa te nenorocesti in 10 minute" sau "Lipsa somnului dauneaza grav sanatatii" si sunt sigura ca as putea sa mai gasesc alte (multe) titluri potrivite pentru ce-am realizat eu. M-am gandit ca n-ar fi rau sa folosesc ouale de prepelita din frigider si sa-mi fac niste oua ... amestecate. Toate bune si frumoase, am gasit niste ciuperci si praz, am pregatit ouale, am adaugat la sfarsit niste seminte si am facut o bunatate de chestie cu oua. Am pus minunea in farfurie si am observat niste seminte ramase pe marginea tigaii ... nu ma intrebati unde mi-era mintea sau daca am avut vreun pic de minte la mine in momentul ala ... pe scurt m-am fript si saraca limba mea sufera si acum.

Si pentru ca nu era suficient ca m-am fript de era sa fac p... pe mine, de nervi am strans din dintii (in timp ce injuram de mama focului) si habar n-am ce s-a intamplat, dar ma doare o masea de imi vine sa crap. Si ca sa fie tacamul complet a inceput sa ma manance nasu' si am vrut sa ma scarpin, am pe unghii o oja texturata de la Zoya si - din nou - prin nu stiu ce minune am reusit sa ma ranesc in nas (da, da, in nas, chiar daca nu e mare si n-am nici cele mai subtiri degete) si-mi curge sange si din nas.

Nu mai zic nimic! Maine o sa rad ... daca aveti ceva amuzant sa-mi povestiti astept comentariile voastre, ma duc sa iau niste cidru (de la magazin, sper fara peripetii) ... poate se termina mai bine seara.

6 comentarii

  1. OMG,cred ca ar trebuii sa stai cuminte :))))),sa nu mai faci si alte nazbatii :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia naspa e ca atunci cand te arzi pe limba, doare maxim cateva zile,plus ca nu mai simti niciun gust. Saptamana trecuta, din cauza ca am mers cu geamul deschis pe un drum mai lung mi s-au inflamat toate cele 4 masele de minte si m-au durut non stop (rau de tot!!) pana ieri. Mi se inflameaza periodic pt ca sunt acoperite de gingie si nu pot sa creasca, trebuie sa merg la dentist sa mi le elibereze, dar cand ma gandesc ca trebuie sa taie acolo mi se face frica :)). Acum eram pe punctul de a merge la dentist, ca nu se mai putea atata Nurofen, dar in ziua in care m-am hotarat sa-mi fac programare au cedat. Asa ca iar las pe data viiitoare... :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda ... ma cam doare si pe mine o masea, banuiesc aerul conditionat. :)

      Ștergere
  3. Ai indeplinit norma de nazbatii... De-acum, gata, cumintenie! :)
    Haz de necaz, Camelia, ce-ar mai fi daca n-am apela la haz de necaz?!

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere