Cumparaturi on-line

8.8.15


In ultima luna (de fapt la inceputul lunii iulie) am dat niste comenzi on-line si am tot primit colete, dar n-am mai facut poze si nici nu v-am mai aratat ce mi-am luat pentru ca nu mi-a ars. Am descoperit niste siteuri noi (de care poate o sa va povestesc in perioada urmatoare), am niste colete pe drum, am si o lista de dorinte (pentru mine in perioadele grele cumparaturile sunt o parte din terapie, oricat de frivol suna, imi place sa-mi fac mici bucurii), nimic nou pana la urma ... doar stiti cum sunt. Astazi insa vreau sa va arat cateva produse care mi-au placut mult si am zis ca trebuie sa le am.

Nu stiam de siteul Dressgal pana saptamanile trecute, insa am vazut pe site niste chestii care mi-au placut, si, desi am fost extrem de sceptica datorita preturilor mici (transportul a fost egal cu valoarea produselor ca sa compenseze), am dat o comanda si mi-am luat 4 chestii. Coletul a venit la vama, nu am platit taxe si l-am deschis cu emotii pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Surpriza a fost una mai mult decat placuta pentru ca produsele chiar sunt misto, imi plac toate.

O sa incep cu sandalele - vi le-am aratat si pe Facebook si v-am spus ca sunt de 10 ori mai frumoase decat credeam eu, mai ales ca pretul este de ras - intrati aici si uitati-va singure. Comandasem ambele culori insa s-au incurcat si n-am primit decat varianta neagra, dar daca mai dau vreo comanda la ei imi iau si varianta pe bej. Talpa e flexibila si are perna pentru confort, partea neagra este ca o imitatie de piele, iar sandalele sunt foarte comode. Sunt pe deplin incantata de ele, nu stiu cat vor rezista, dar la cat au costat nici n-am pretentii.

Mi-am mai luat un tricou, nu prea are nici o treaba cu modelul de pe site (aici puteti sa vedeti cum arata pe site) si a trebuit sa tai niste ate la ele, insa imi place si modelul si culoarea si materialul, de pret nici nu mai zic. Colierul negru (il puteti vedea aici) mi-a placut de cum l-am vazut pe site, iar in realitate imi place si mai mult - nu este greu si scoate din anonimat si cel mai simplu tricou. Ultimul produs pe care l-am pus in cos este un ceas (aici puteti sa vedeti si cealalta varianta de culoare), pe care il vazusem si pe alte siteuri si care se potriveste la fix cu o bratara pe care am primit-o de ziua mea, o sa vi le arat impreuna intr-o zi. Cureaua este dintr-un material interesant si sunt sigura ca o sa-l port destul de des (mai ales ca vine toamna si sper sa scapam de caldurile astea). Stiti siteul? V-ati luat ceva de la ei?

Am dat cateva comenzi pe Aliexpress si ebay si mi-am luat niste ochelari de soare si ceasuri colorate, pentru ca am reusit sa distrug cateva in ultima vreme si simteam nevoia de putina culoare. Va las linkul catre ceasuri aici pentru ca-s vesele si de efect si n-au fost deloc scumpe. Eu ochelarii si ceasurile scumpe le tin in sertar si le port extrem de rar (nu stiu de ce, acum n-as mai cheltui atatia bani pe un obiect, desi inainte aveam alta gandire), asa ca prefer sa am de unde sa aleg cand am pofta de ceva vesel. Mai astept niste coletele cu cercei si alte accesorii, sa vedem cand vor ajunge.

Mi-am luat de pe StrawberryNET o masca pentru fata de la Zuri Skincare, care apartine de Sleek Makeup. Inca nu m-am lamurit ce e cu partea asta de skincare, dar siteul celor de la Sleek apare si pe cutie, insa nu am vazut produsele pe site ... nu stiu, daca voi stiti mai multe lamuriti-ma si pe mine. Brightening Skin Renew Face Mask (Complexion Corrector Brightener) este denumirea completa si am citit pareri bune despre ea, n-am incercat-o inca, deci nu stiu daca merita sau nu.

Voi ce v-ati luat in ultima perioada?

4 comentarii

  1. Buna! Ceasul cu bicicleta este superb! Sa porți sănătoasa toate produsel! Mi-as dori sa pot purta si eu astfel de sandale, dar din păcate nu facem echipa buna!😕
    Nici eu nu știam de site-ul Dressgal, o sa arunc o privire (doar!).
    In ultima vreme nu prea mi-am mai luat îmbrăcăminte...doar vreo doua tricouri de la Takko, in rest Geluri de dus si săpunuri lichide de la Balea , o comanda consistentă la Yves Rocher...slăbuț!
    Pup😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa porti/ folosesti cu placere ce ti-ai luat, eu am perioade si perioade, ba nu-mi iau nimic, ba exagerez. Nu e vina mea ca mereu ma tenteaza ceva, nu? :)

      Ștergere
  2. Ce draguti sunt ochelarii de soare. Eu mi-am cumparat cateva haine, o palarie si o esarfa de la C&A si am dat 2 comenzi pe Miniprix pentru ca au avut reduceri. :) Nu am comandat pana acum de pe Dressgal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa porti cu placere ce ti-ai luat, eu n-am comandat niciodata de la Miniprix, m-am uitat pe site cu diverse ocazii, dar n-am finalizat nici o comanda.

      Ștergere