Back to School de la Choies

7.8.15


N-ati mai vazut cumparaturi de la Choies pe blog de ceva vreme pentru ca n-am mai cumparat nimic, am avut niste probleme cu ei la ultimele comenzi (uite marfa, nu e marfa, intarzieri la livrare) si n-am mai luat nimic, dar am ramas cu credit in cont de la incurcaturile alea si ma tot uit de cateva zile pe site sa-mi iau ceva, chiar daca exagereaza cu anumite preturi. Bineinteles ca mi-a placut o geanta, mai exact culoarea ei, la cea de aici ma refer (bine, recunosc, imi place si varianta pe bej, nu stiu de unde obsesia asta cu franjurile din ultima vreme) si o jacheta, cam scumpa, dar am eu o fixatie cu gri - aici. In ultimele zile au inceput sa bage haine pentru toamna si parca parca ma tenteaza niste lucruri.

Pana pe 18 au si promotia Back to School, cu niste coduri de reducere, dar si cu multe produse la oferta. Unele au preturi bunicele, altele sunt exagerate, depinde si de gusturi si de buget. AICI puteti sa vedeti ce anume au (ghiozdanele alea imprimate sunt chiar haioase si am vazut si cateva accesorii cu preturi mici care mi-au placut). Va las cateva poze cu ce mi-a placut mie si sper sa ma decid la ceva pana la urma, nu neaparat din categoria asta.


Atat m-am invartit pe site ca de la o geanta sau un pulovar am ajuns la o lista mult mai lunga ... ce iti e si cu femeile astea ... voi ati mai dat comanda de pe site in ultima vreme? Mie imi place ca nu vin la vama coletele si nu mi-am batut niciodata capul cu taxe si alte nebunii. Sa vad cum decurge comanda pe care o s-o dau zilele astea si poate revin la sentimente mai bune cu siteul asta.

2 comentarii

  1. Cum ii spuneam si Aurorei, sa se intoarca asiaticii la scoala! :P Back to school de-acum... suna alarmant! :))
    Credeam ca numai mie imi par olecuta sarite unele dintre preturile de pe Choies! In privinta franjurilor, tind sa dezvolt pasiuni! Iar rucsacul acela e fain tare de tot!

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai intrat pe site de ceva vreme, dar in ultimele zile m-am tot uitat si au bagat o gramada de chestii interesante. Le mai dau o sansa, ca sa zic asa. :)

      Ștergere