Top 3 produse Solaris

29.7.15


Ati tot vazut produse Solaris la mine in ultimele luni, am incercat multe si m-am gandit ca n-ar fi rau sa vedeti si un top al produselor preferate, am zis eu top 3, desi am trisat putin, dupa cum puteti sa vedeti si din poze. Adevarul e ca e destul de greu sa alegi pentru ca au o gramada de chestii interesante si gustoase, dar mai ales sanatoase. Eu ma bucur ca am descoperit produsele lor si sunt cateva care nu-mi vor lipsi din casa.

O sa incep cu covrigeii sarati (ii gasiti aici) care imi plac la nebunie si pe care de-abia astept sa ii cumpar, merg extrem de bine cu salata, dar si mancati simpli ca o gustare, eu i-am mancat si cu hummus sau tzatziki. Pachetul e usor de luat in geanta, iar in categoria Incearca de pe site o sa gasiti o gramada de variante de gustari sanatoase la gramaje mici si preturi la fel de mici.

Produsul urmator este socant pentru mine si nu ma gandeam in veci ca o sa ajung sa folosesc, dar mai ales sa pun intr-un top cu favorite uleiul de cocos. In ultimele saptamani l-am folosit in scop strict alimentar, atat pentru mine, cat si pentru Bella (combinat cu turmeric), poate o sa va povestesc mai multe candva despre asta. Am terminat cateva (multe) borcane si sigur o sa mai terminam si altele.

Ultima alegere a fost grea si am trisat - o sa spun la modul general ca-mi plac semintele, de toate felurile. Semintele pentru salata se consuma in cantitati industriale la mine in casa, cele de chia aproape la fel, semintele de pin imi plac mai mult decat pot sa spun, iar Omega Forte este o descoperire relativ recenta, dar care ma incanta peste masura. 

Sunt multe alte produse care puteau sa ajunga in topul asta, dar am incercat sa ma limitez doar la 3 (cu o mica abatere), sunt curioasa daca voi folositi produse Solaris si care sunt preferatele voastre.

10 comentarii

  1. Si eu asi vrea sa încerc covrigei dar...... sunt prea departe! :)
    Spune-mi te rog, semintele lor contin si sulfiti? Aici este o moda a baga sulfiti peste tot goji, chia...
    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    RăspundețiȘtergere
  2. neaparat trebuie sa iau si eu un borcanel de uei de cocos. de multa vreme citesc despre el si l-am adaugat in cos pentru ca la o viitoare comanda sa il iau. seminte de chia consum si eu si imi plac tare mult. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l incerci, eu am evitat atata timp sa vad ce e cu el pentru ca nu-mi place cocosul si nu suport nici macar mirosul.

      Ștergere
  3. Vreau neaparat sa incerc si eu produsele Solaris :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie! O sa descoperi sigur cateva care sa-ti placa la nebunie.

      Ștergere
  4. Ah, ce greu imi este sa stabilesc un top!!! Eu vreau 4 produse, fara sa stabilesc ordinea: uleiul de cocos, covrigeii sarati, saratelele cu susan si in si... caju! :D Aaaa, mai e si untul de alune! Oh, God! Si uleiul de argan Longevita, singurul ulei de argan pe care nu doar ca l-am folosit cu placere, dar am consumat intreaga sticluta! :)

    Pup, draga Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat sa termin repede ca lungeam lista asta ... sunt consumatoare de caju si de multe altele. :)

      Ștergere
  5. Topul meu este:
    1. Uleiul de cocos
    2. Sărățelele picante (care nu-s picante, dar sunt fooooarte bune)
    3.Uleiul de argan

    Te pup, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-au placut si mie saratelele si chiar m-am bucurat ca n-au fost picante pentru ca eu nu mananc picant.

      Ștergere