The Body Shop | #SkinSpaScent

1.7.15


Pentru perioada urmatoare The Body Shop pregateste niste lansari extrem de interesante si as putea spune chiar ca se reinventeaza. Am avut ocazia saptamana trecuta sa vad produsele, sa le miros si sa ma "joc" putin cu ele si pot sa spun ca o sa va placa mult ce urmeaza sa apara pe piata luniile viitoare. 

Spa of The World este noua gama pentru ingrijirea corpului si vrea sa faca din baia noastra cel mai misto spa de pe pamant. Cele mai bine pastrate ritualuri de frumusete din toate cele patru colturi ale lumii se regasesc in cele 11 produse din aceasta gama - ingrediente naturale, texturi rafinate si arome delicate, argile purificatoare, uleiuri senzoriale si luxoase, exfoliante naturale si creme decadente.

Ritualul de relaxare (de care toti avem nevoie macar o data pe saptamana) cuprinde African Ximenia Scrub (Ximenia este cunoscut in Africa si sub numele de Copacul Vietii, uleiul sau are proprietati de catifelare a pielii), Himalayan Charcoal Body Clay (combina carbunele cu caolinul si are puterea de a purifica), Egyptian Milk & Honey Bath (o pudra ce se transforma in lapte), French Lavender Massage Oil (pentru calmarea corpului si a mintii) si Japanese Camellia Cream (uleiul de camelie, cu continut ridicat de acid oleic, este extrem de hidratant - nu pot sa va zic cum miroase crema asta, cand apare gama in magazine a mea e). Ritualul de revitalizare este compus din Dead Sea Salt Scrub, Moroccan Rhassoul Body Clay si Thai Lemongrass Massage Oil, iar ritualurile pentru o stare de beatitudine ne aduc Polynesian Monoi Radiance Oil (pentru corp si par), Hawaiian Kukui Cream si Tahitian Orchid Massage Oil. In gama sunt si doua accesorii Body Mask Brush (pentru aplicarea mastilor de corp) si Thai Wooden Massager (pentru masaj). Pentru ca este o gama ce poate fi un cadou minunat va fi disponibila si o cutie Spa of The World pentru a putea crea un ritual personalizat. Pe mine m-a fascinat gama asta si de-abia astept s-o vad in magazine.

Oils of Life este noua gama pentru ingrijire ce revitalizeaza tenul, reface nivelul optim de hidratare, ii reda stralucirea si reduce vizibil semnele imbatranirii. Toate cele patru produse din gama contin ulei din seminte de chimen negru din Valea Nilului Egiptean, ulei din seminte de camelie din copacii mereu verzi din China si ulei din seminte de macese de la poalele Anzilor din Chile. Pe langa cele patru produse de ingrijire a tenului (Intensely Revitalising Essence Lotion, Intensely Revitalising Facial Oil, Intensely Revitalising Gel Cream si Intensely Revitalising Cream) gama cuprinde si un dispozitiv de masaj facial - Twin-Ball Revitalising Facial Massager. Pentru fiecare produs Oils of Life cumparat The Body Shop va planta seminte in Cerro Blanco, Ecuador.

Apa de toaleta Italian Summer Fig (si produsele de baie si corp asociate) se adauga colectiei Voyage (cunoscuta pana acum ca Scents of the World si care - in 2015 - primeste ambalaje noi). Pe langa noua aroma (de care o sa va povestesc mai multe in curand) regasim Japanese Cherry Blossom, Atlas Mountain Rose, Indian Night Jasmine si Fijian Water Lotus.

Eu am primit trei dintre produsele care urmeaza sa se lanseze si am inceput deja sa le folosesc ca sa va pot spune mai multe pana vor fi disponibile in magazine, sa stiti pe ce sa dati banii. Cele doua noi game mi se par rasfatul perfect, imi plac mult ambalajale, dar si mirosul produselor si e o placere sa le folosesc, iar ambalajul parfumurilor mi se pare vesel si modern, perfect pentru perioada asta.


Cum vi se par noile produse The Body Shop? Va tenteaza ceva?

6 comentarii

  1. Chiar azi am intrat pe site-ul lor uitandu-ma la parfumurile lor si am cautat pe internet noutatile TBS dar cred ca nu le-am cautat prea mult si nici prea bine ca nu am gasit ceva. Toate produsele TBS ma tenteaza insa din pacate sunt cam scumpe (insa nu mai scumpe ca alte marci).

    Scents of the world isi schimba cumva mirosurile odata cu noile ambalaje (apropo, ambalajele sunt foarte dragute)?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste produse nu s-au lansat inca, pana in septembrie vor fi toate disponibile, din cate am inteles. Parfumurile sunt aceleasi (noutatea e Italian Summer Fig), doar ambalajele se schimba.

      Ștergere
  2. Mi se pare foarte interesanta gama Spa Of The World :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are niste produse foarte misto, cred ca va fi un succes. :)

      Ștergere