Sambata, albastru si portocaliu

11.7.15


Astazi am nevoie de o mica evadare, asa ca mai tarziu o sa ma intalnesc cu o prietena sa bem ceva la o terasa si sa stam putin de vorba si m-am gandit ca am nevoie de putina culoare pentru ziua asta (ultimele zile au fost asa cum au fost), dar mai ales am nevoie sa-mi acord mie putina atentie. Nu neaparat sa ma machiez, ci doar sa-mi acord mie cateva minute in care sa am grija de mine.

Am ales cateva produse care imi plac: lotiunea Sun Mineral Sunscreen SPF 30 de la Jason (de aici), Vitamin C Instant Glow Enhancer de la The Body Shop, bronzerul de la Douglas, ScandalEyes Waterproof Mascara de la Rimmel si glossul Tropicoral de la Elizabeth Arden (l-am cam uitat in ultima perioada). Pe unghii am Jeans Sugar de la Essence (din gama Effect) si am folosit apa de toaleta de la Yves Rocher din editia limitata de vara de anul trecut (cea inspirata de Marea Mediterana, nu-mi mai amintesc numele exact - parca ceva cu Ete ... - e fresh, are note citrice, dar si florale, insa simt si niste accente usor lemnoase, sigur o s-o port des in perioada urmatoarea). In par am o gramada de spray pentru volum de la John Frieda (din gama Luxurious Volume) si mi l-am prins in varful capului intr-un coc voluminos si neglijent (ceea ce am tot facut in ultima perioada) si bineinteles ca nu puteau sa lipseasca ochelarii de soare (ieri mi-am mai comandat cateva perechi colorate si de-abia astept sa vina).

In afara de bratara de la Soufeel pe care am pus o gramada de charmuri n-am de gand sa port altceva. Nu m-am mai uitat pe siteul lor o perioada si am vazut ca au o gramada de charmuri noi si multe oferte interesante (charmuri de la 3.99 dolari, o bratara oferita la comenzi de 99 dolari si altele). Pe mine ma tenteaza cateva charmuri din colectia de vara, asa ca n-ar fi exclus sa dau o comanda curand. Ceea ce vreau insa sa va spun este ca am pentru voi o invitatie pe site - in caz ca vreti sa luati ceva - care va ofera o reducere de 20% la prima comanda (valabil pana pe 19 iulie) - AICI.

Fusta albastra mi-am luat-o de curand (de aici) si-mi place mult, e foarte usoara si culoarea e de vis (cred ca mi-ar fi placut sa fie un pic mai larga, dar merge si asa). Mi-a placut intotdeauna albastrul royal, am avut o perioada cand l-am ignorat, insa acum a intrat din nou in gratiile mele. Tricoul il stiti - vi l-am mai aratat cand i l-am luat mamei, pana la urma mi-am luat si eu unul ca mi-a placut prea mult (il gasiti aici la oferta) si era pacat sa raman cu gandul la el. Sandalele le-ati mai vazut, vi le-am aratat in postarea asta, iar geanta e una mica, luata de pe ebay cu cativa dolari (telefonul, cardul, niste bani, servetele umede, un gel mic dezinfectant si cheile incap perfect in ea).

Cam asta e sambata mea colorata, voi cum sunteti astazi?

8 comentarii

  1. Imi plac la nebunie fusta si tricoul,iar despre bratara nu mai vorbesc,o ador pur si simplu :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac toate 3, deci nu am cum sa zic altceva. Sa ai o zi frumoasa :)

      Ștergere
  2. Ce-mi place tricoul, e foarte vesel! Și eu am avut portocaliu în ținuta de azi.
    Te înțelegi cu rimelul ScandalEyes? Eu am avut altul din gama asta și până la urmă l-am aruncat, că mă scotea din minți - ba oferea un efect mulțumitor, ba mai deloc, iar periuța uriașă era cea mai enervantă, mă tot murdăream din cauza ei.
    Weekend frumos în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e printre favoritele mele (datorita) periei enorme, insa era singurul waterproof pe care il aveam in casa :)

      Ștergere
  3. imi place mult fusta, are o culoare pe gustul meu
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sambata mea a fost rosu + albastru .Am purtat un tricou cu dungi alb/albastru si o pereche de pantaloni scurti rosii + parfumul meu drag din aceasta perioada , stii deja care e :)
    Ce frumoasa este bratarica, acest site da dependenta si zilele urmatoare trebuie sa primesc a doua bratara :)
    Ma bucur ca ai iesit putin, cred ca ti-a prins bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere