Oferta Yves Rocher de iulie

6.7.15


Cei de la Yves Rocher au lansat oferta pentru luna iulie si m-am gandit sa va povestesc putin cum stau treburile in caz ca n-ati apucat sa o vedeti.

- reducere 20 ron pentru o comanda de minim 120 ron (codul HAPPY20 se trece in campul codul dvs. privilegiat)

http://ttap.co/1ENT7H2

- o surpriza la alegere din 4 pentru o comanda de minim 39 ron: un produs de ingrijire a zonei ochilor (la alegere din cele 3 variante disponibile), surpriza secreta, apa hidratanta pentru corp sau setul de bijuterii Ametist

http://ttap.co/1ENT7H2

- o apa de toaleta Un Matin Au Jardin la alegere din cele 4 pentru o comanda de minim 99 ron - sunt exact ce va trebuie in perioada asta daca nu puteti folosi parfum, doar ca nu persista mult pe piele (eu am tot folosit-o pe cea cu flori de cires in ultima perioada)

http://ttap.co/1ENT7H2

AICI puteti sa vedeti toate ofertele. Ce va recomand eu: oferta cu 3 geluri de dus + geanta de shopping la 25 ron (aici gasiti detaliile - gelul de dus cu macadamia este preferatul meu de la Yves Rocher), editiile limitate Les Plaisirs Nature cu lamaie-busuioc si mar-anason (le gasiti aici, sunt perfecte pentru caldurile astea, mie imi plac mult de tot), produsele solare si autobronzante au reduceri de pana la 40% (le puteti vedea aici) si nu in ultimul rand ojele (aici) lansate de curand.

Va tenteaza oferta asta? V-ati luat recent ceva de la Yves Rocher?

3 comentarii

  1. Nu vroiam sa dau alta comanda pt ca inca nu am terminat ce mi-am comandat de craciun, dar imi doream gelurile de dus noi. Am rezistat cat am rezistat, dar cand m-a sunat si o tanti n-am rezistat si de la gelurile de dus am ajuns la 100 si nici nu au fost atatea cadouri cred ca doar geanta mare de plaja. Morala: nu va infranati poftele ca dupa dau pe dinafara :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand ma suna zic ca am dat comanda on-line ca sa nu mai aud ce-mi ofera si sa fiu tentata. :)

      Ștergere
  2. am o groaza de geluri e la ei nedeschise...deci, ma abtin...incerc! :)

    RăspundețiȘtergere