De ziua mea ...

30.7.15


Azi e ziua mea ... 36 de ani ... cand a inceput luna asta stiam exact ce vreau sa fac astazi, stiam exact ce vreau sa port, eram sigura ca va fi o zi misto. Lucrurile au luat-o la vale pe masura ce zilele treceau si singurul lucru pe care mi l-am mai dorit a fost sa fie Bella langa mine ... si nu e! Lumea ma intreaba cum petrec, n-o sa va zic exact raspunsul care-mi vine mie in minte cand aud intrebarea ... dar pot sa va zic ca sunt telefoane la care nu am raspuns, oricat de nepoliticos suna, nu m-am simtit in stare. Vocea mea exprima exact ceea ce simt si nu vreau sa intristez pe nimeni.

N-am de gand sa petrec, in momentul asta in mintea si-n sufletul meu se invart o suta de intrebari si pun sub semnul intrebarii multe din lucrurile de care eram sigura. Este un proces normal, e o etapa prin care trebuie sa trec. Ceea ce am de gand sa fac este sa o scot pe mama diseara sa mancam ceva bun si sa savuram o inghetata, nu-mi doresc nimic altceva.

Aveam de gand sa port o fusta roz larga si lunga pe care mi-am luat-o si noul meu tricou cu elefanti, insa astazi nu le simt ... asa ca probabil o sa-mi iau o rochie maxi usoara, o sa-mi prind parul in varfului capului (am reusit sa ma vopsesc azi noapte, nu vrei sa stiti cate fire de albe de par mi-au aparut in ultimele doua saptamani) intr-un coc, o sa port noi ochelarii de soare pe care mi i-am comandat la inceputul lunii, o sa-mi fac unghiile cu Carter de la Zoya, tatuajul cu labute va deveni ceva permanent in curand, deci nu poate lipsi, iar parfumul va fi Very Irresistible varianta Sensual de la Givenchy. Am sa incerc sa ma bucur de florile si cadourile primite ... si de ceea ce am in viata mea.

Dar pana atunci mi-am facut ceva de mancare si sper sa reusesc si sa inghit - pulpa de pui la gratar, cartofi dulci la cuptor si o salata. Incerc sa-mi amintesc ca-mi place sa gatesc, poate asa o sa incep sa si simt gustul mancarii din nou. Si cred ca o sa fac si o baie si o sa ma cremuiesc cu Hawaiian Kukui Cream (care miroase demential) de la The Body Shop pentru ca pielea mea chiar are nevoie de ajutor, m-am speriat singura aseara cand am vazut cum imi arata coatele. Am nevoie sa ma ocup putin de mine si o s-o fac, chiar daca vor fi niste miscari mecanice. Trebuie sa ma intorc la un anumit ritm de viata ca sa ies din gaura asta.

As vrea sa va spun ca-mi doresc aia si ailalta, adevarul e ca tot ce-mi doresc este sa nu cad in depresie (niciodata in viata mea nu m-am simtit ca acum, oricat de grele au fost incercarile prin care am trecut) si sa nu ma pierd pe mine. Imi doresc sa nu irosesc tot ce m-a invatat Bella, imi doresc sa nu mi se impietreasca sufletul, imi doresc sa fiu capabila sa mai iubesc si nu sunt doar niste cuvinte aruncate in vant, nu e stilul meu.

Zi frumoasa sa aveti si va multumesc pentru gandurile bune! Ne auzim ... curand, sper!

38 de comentarii

  1. La multi ani si sa fii bine din nou! Cu mult drag,
    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani fericiti, Camelia! Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta perioada si, cum ai spus si tu, sa te bucuri de tot ce ai in viata ta. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Camelia! Chiar daca e greu, incearca sa te bucuri de ziua asta si de lucrurile frumoase din viata ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani ! Cu drag .

    Arina

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc ca ceea ce-ti doresti tu in ultimul paragraf, sa devina realitate.
    Iar mie imi doresc sa ne auzim in curandul acela de care pomenesti tu.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani draga Camelia !!
    Multa sanatate , bucurii si impliniri . Sper sa te bucuri de aceasta zi pentru ca este una speciala.Nici eu nu raspund la telefon cand sunt suparata si in general nu-mi place sa vb mult la telefon , Te pup si te imbratisez cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta perioada si sa ai parte de tot ce iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulți ani, să ai o zi pe cât posibil de frumoasă! Și îți doresc tot ce-ți dorești tu, tot ce ai spus în ultimul paragraf!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Camelia! Si eu iti doresc ce-ai scris la finalul postarii si asa cum te stiu eu de pe blog, sunt sigura ca vei reusi! Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani ! Multa fericire, sanatate si rabdare, fiindca asa incet lucrurile vor reveni la locul lor. E trist cum suntem atat de constienti de faptul ca anumite lucruri fac parte din cursul vietii, dar totusi ne demoralizeaza si ne doboara atat de usor atunci cand suntem fata in fata cu ele. Sa te bucuri de ziua ta, fiindca asta si-ar fi dorit si Bella :-D

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulți ani! Îți trimit toate gândurile mele bune, ai grijă de tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. La mullti ani Camelia! iti doresc multa sanatate si fericire! xox

    RăspundețiȘtergere
  13. In primul rand iti doresc La Multi Ani!

    eu sunt in urma putin cu evenimentele, dar am citit de Bella acum cateva ore... stiu ce inseamna sa pierzi un sufletel drag si stiu ca nicio alta fiinta nu-i poate lua locul. iti doresc sa treci peste durerea pe care o porti cat mai repede si sa-ti gasesti echilibrul. vor veni zile mai senine cu siguranta :*.

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani si fie ca anii viitori sa ai ce iti doresti nu numai de ziua ta si in mai toate zilele!
    Incearca sa te gandesti ca mai ai oameni care te iubesc si pe care ii iubesti.
    Cat despre Bella a fost bine ca a existat in viata ta, eu cel putin asa consider desi si al meu catel nu mai este. Ma bucur ca a existat in viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pare rau ca tocmai ieri nu am fost acasa, dar iti urez din suflet la multi ani, multa sanatate si multa, multa putere. Sper ca ai facut toate lucrurile care ti le-ai propus si ca ti-au facut macar putin ziua mai frumoasa. Chiar si pt cateva momente.
    Cat despre ultimul paragraf, asa putin cat am ajuns sa te cunosc prin intermediul blogului, mi-am dat seama ca esti una dintre persoanele care POATE sa treaca inclusiv peste perioada asta. Chiar daca simti ca te pierzi, important e sa revii. Chiar daca nu se intampla azi sau maine, de revenit iti revii cu siguranta. That's what (special ) people do! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani si multa putere sa depasesti aceasta perioada grea din viata ta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani!
    Imi pare rau ca esti asa trista de ziua ta si te înțeleg cat de mult suferi. Sper sa te fi simțit bine in aceasta zi si sa revii la dispoziția ta optimista!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani frumosi si sanatosi!
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani, Camelia!!! Putin mai tarziu... dar urarile sunt mereu bine primite, sper. :) Am vazut ca ai primit ceva cadouri dragute, cel mai frumos insa, cel de la tine pentru tine. Mi-a placut tare mult, m-a amuzat mesajul nr 2. Sa fii sanatoasa ! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere