3 produse Douglas Make-up care imi plac

20.7.15


Va aratam in urma cu cateva saptamani ca am primit de la Douglas cateva produse din noua lor linie de machiaj lansata de curand si de atunci m-am tot jucat cu cateva dintre produse si cele trei de care vreau sa va povestesc astazi imi plac mult si le folosesc des. Din cate am observat pe ambalaje produsele sunt fabricate in Italia si Franta si mie mi se pare ca cei de la Douglas au facut o treaba buna cu produsele astea, pe mine m-au convins sa ma uit dupa viitoarele lansari in magazine.

Bronzerul cu SPF15 (eu am nuanta 2 - Natural bronzer) are un gramaj mai mult decat generos - 18 grame, este cremos (eram sigura cand l-am vazut ca va fi prafos) si este pigmentat. Mie imi place sa-l folosesc pentru un strop de culoare pe fata atunci cand nu vreau nimic complicat si intind mana dupa el des, desi am si alte bronzere care imi plac, e ceva ce ma atrage la el. As vrea sa incerc si pudra iluminatoare Acquerelle dupa ce am vazut cum se comporta bronzerul.

Primerul a venit intr-un moment bun pentru ca n-am mai avut de ceva vreme unul pe baza de silicon (ultima data am avut ceva de la Smashbox). Cel pe care il folosesc acum este un primer hidratant de la Sue Devitt, asa ca mi-a placut schimbarea. Are doar 13 ml (mi se pare cam mica cantitatea pentru pret, dar asta e alta poveste), ambalajul este extrem de practic, iar daca va plac bazele de machiaj cu silicon o sa va placa si acest primer.

Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este Devil Eyes Mascara, o mascara pentru volum care m-a surprins placut. Are o perie subtire, usor curbata, cu peri mici si niciodata nu e prea mult produs pe perie, este exact cat trebuie. Alungeste, defineste si da si ceva volum (m-as fi asteptat la mai mult volum de la o mascara pentru volum, dar nu e atat de important), imi place efectul pe gene si am tot folosit-o in ultimele saptamani.

Preturile sunt rezonabile, produsele sunt bune si cred ca unele chiar merita banii. Voi ati incercat ceva din linia lor de machiaj? Cum vi se par produsele? Aveti vreo recomandare?

4 comentarii

  1. Am si eu bronzerul, imi place foarte mult. Fiind in concediu am intins mana dupa el in fiecare seara aproape, iar azi in prima zi de munca, iar m-am surprins intinzand gheara dupa el. E foarte fain, mi se parea cam inchis pentru Alba-ca-zapada de mine, dar e bun. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-a surprins placut, e chiar un produs de folosit zilnic fara prea mari batai de cap.

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciunul din produsele prezentate de tine, dar m-ai facut curioasa :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, poate cand ajungi intr-un magazin Douglas te uiti la ele. :)

      Ștergere