Virgin Mojito, baby!

15.6.15


Imi place de mor editia limitata Virgin Mojito de la The Body Shop! Si nu e prima data cand va spun asta, AICI puteti sa vedeti toate produsele disponibile si sa comandati ce va pofteste inima (si vedeti ca au si o oferta misto la Body Sorbet - 1 + 1 gratis). Mi se par perfecte produsele pentru caldura de afara, asa ca m-am gandit ca-s exact ce trebuie pentru inceputul asta calduros de saptamana.

Eu am primit exfoliantul de corp (pe langa extractul de lime si menta din Caraibe contine si trestie de zahar si miere) si body splashul (un parfum de corp care sa mentina senzatia de prospetime pe durata intregii zile). Exfoliantul pare un jeleu delicios si are particule exfoliante micute. Imi place mult sa-l folosesc, lasa pielea hidratata si cu o senzatie racoroasa, care e de vis pe vremea asta. Body splashul e perfect de folosit in loc de parfum, eu il prefer seara cand ies la plimbare, insa as fi preferat sa fi fost intr-un recipient cu pompita pentru a fi mai usor de folosit. 

Ma tenteaza si sorbetul din gama asta datorita texturii usoare pe care o are, mi se pare cel mai potrivit pentru perioada asta. Iar cele doua seturi cadou Happy Hour Collection (cu shaker) si Party Collection (cu galeata metalica) mi se par niste cadouri extrem de inspirate pentru cineva care "gusta" astfel de cadouri si produse. Eu stiu sigur ca m-as bucura sa primesc asa ceva.

Si daca tot am zis de petreceri (si mi-a zburat mintea la piscina) cat am scris postarea asta mi-am pus apa cu lime si o tona de gheata si mi-am admirat unghiile. Si stiti ca mie nu-mi prea place verde. Oja este una holografica de la Milani - Hi-Tech - si-mi place la nebunie.

Va place Mojito? Ce culoare are lunea voastra?

10 comentarii

  1. Portocaliu la putere pentru azi, tocmai mi-am facut mani + pedi cu o oja OPI ,My paprika is hotter than yours.
    Imi place oja aleasa de tine, e foarte interesanta .
    Cat despre produsele TBS , abia astept sa ne povestesti despre autobronzantul pentru picioare , ma tenteaza sa-l iau si nu stiu daca merita , poate-mi dai un sfat :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu si despre el curand, arata bine paprika aia. :)

      Ștergere
  2. Mă tentează scrub-ul, arată delicios! Oja holo pe verde îmi place și mie mult, deși la fel.. nu sunt mare fană a culorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super reusita e gama asta de la TBS, poate apuci sa-ti iei ceva. :)

      Ștergere
  3. Oja aia:X:X Si nici mie nu imi prea place verdele! Eu recunosc ca pozele cu produsele astea mi-au facut o pofta nebuna de Mojito. Preferabil baut pe malul marii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia cu malul marii a fost lovitura sub centura, sa nu intram pe taramul ala ....

      Ștergere
  4. Vreau neaparat sa incerc gama Virgin Mojito,am citit numai lucruri bune despre ea :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a lasat gura apa privind pozele tale :)

    RăspundețiȘtergere