Cel mai bun hairstylist din Romania 2015

18.6.15


Aseara am ajuns la Stejarii Country Club la invitatia celor de la Topline pentra a vedea finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania - editia 2015 (sunt sigura ca vor urma si altele pentru ca aceasta prima editie a fost una de amploare si a fost o reusita), un proiect gandit de Cristi Pascu si sprijinit de cei de la Topline, care si-au propus sa descopere si sa sprijine talente ale noi generatii de specialisti. Si eu zic ca au pornit cu dreptul, mi-a placut mult ce-am vazut acolo si ma bucur ca am participat.

N-am stiut la ce sa ma astept pentru ca n-am mai participat la o astfel de gala pana acum, asta fiind si motivul pentru care am acceptat invitatia si am vrut sa vad ce presupune un asemenea eveniment. Mi-a placut mult locatia aleasa si modul in care a fost organizat evenimentul si am facut ce fac de fiecare data cand fac ceva - am savurat momentul si m-am bucurat de experienta, dar am si bagat la cap anumite detalii si lucruri.

Au fost 10 finalisti, toti tineri (sub 30 ani) si cu idei noi, toti pasionati de ceea ce fac, fiecare dintre ei cu o viziune proprie asupra probei finale, Coafura Fantezie. Au fost jurizati de cativa specialisti in domeniu: Cristi Pascu, Franck Perez, Geta Voinea, Laurent Tourette, dar si de personalitati din alte domenii: Valentina Pelinel, Stephan Pelger, Mirela Vescan, Lavinia Gogu si Laura Davidescu - un show cu profesionisti pentru profesionisti, prezentat de Iuliana Tudor.

Pe langa prezentarea finalistilor si a creatiilor lor am vazut si o reprezentanta speciala Life is a Red Carpet Show, oferita de Franck Perez (in duet cu Geta Voinea), Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York, care mi s-a parut extrem de interesanta si m-a facut sa privesc totul din alt punct de vedere. Imi plac oamenii pasionati si am vazut asta din plin aseara.

Pozele sunt preluate de pe pagina de Facebook a evenimentului, iar eu m-am bucurat sincer cand am auzit numele castigatorului deoarece mi-a placut mult creatia lui George Popescu - a intrat primul in scena si m-a incantat mult rezultatul final (mai ales ca atunci cand au fost prezentati modelul lui avea in par un con lateral care mi-a atras atentia si mi-a starnit curiozitatea, insa chiar nu stiam la ce sa ma astept), mi-au placut si alte creatii, insa cea a lui George mi-a parut cea mai interesanta tinand cont de tematica si de faptul ca a incercat sa transpuna in realitate o idee destul de actuala - filtrele de pe Instagram si tendintele anului 2015. Numai un om cu viziune si pasionat de ceea ce face putea sa le imbine atat de bine. Locul doi, ca si premiul de popularitate, a fost castigat de Ioana Maria Todoran, cu a ei "geisha verde" (asta a fost impresia mea cand am vazut creatia finala).

Ati participat vreodata la o astfel de gala? V-ar tenta sa vedeti live ce se intampla la un astfel de spectacol?

3 comentarii