Recomandari la ceas de seara

12.6.15

Mai devreme n-am avut ce face si am intrat pe StrawberryNET sa vad ce oferte mai au, daca e ceva interesant si bineinteles ca acum mi-e gandul la niste chestii, dar cum cardul meu e saracu' lesinat trebuie (insist pe trebuie) sa stau in banca mea. Si sa stiti ca transportul gratuit fara valoare minima inca este valabil pe site (doar in cazul in care se comanda numai parfumuri se plateste taxa de transport, asa cum era si inainte) si cred ca asa va ramane, ceea ce pe mine ma bucura extrem, chiar daca nu-mi place ca ajung coletele la vama.

O sa incep cu cateva produse de buze care au niste super preturi si care merita din plin: glossul Maybelline The Elixir Color Sensational - nuanta Signature Scarlet (il gasiti aici - eu il am si e de vis si doar stiti ca eu si rosu nu suntem tocmai in relatii bune), glossurile LabShine de la MUFE (o gramada de culori si finishuri, fara cutie - le gasiti aici, eu am vazut cateva super misto), glossul Buxom de la Bare Escentuals - nuanta Sha Bang (il gasiti aici - ma bucur ca n-au si alte nuante ca ma ofticam rau de tot, imi plac mult produsele de buze Buxom).

Pentru ochi mi-au atras atentia setul de la MUFE - mascara Smoky Extravagant (produsul full size 7 ml + o varianta mini de 4 ml - aici), mascara Virtuose de la Lancome (la un super pret aici), fardurile Sue Devitt (aici - chiar sunt curioasa cum sunt, blushurile lor mi-au placut mult) si Becca (le gasiti aici - eu am o nuanta deja si as mai vrea cateva). Alte produse de machiaj care m-au tentat sunt BB creamul Flexitone de la Dr.Brandt (il gasiti aici) si setul Dream Team Duo de la Laura Geller (aici - de mult imi doresc sa incerc un fard de obraz).

La produsele pentru par sunt o gramada de oferte - am vazut Silk Infusion de la CHI la pret bun, produse Joico si Kerastase, dar si gamele Bed Head Urban Anti+dotes de la Tigi (variantele mari la 750 ml). Am mai vazut produse de la Fresh si Gatineau la preturi bune, dar si Aesop (si reduse tot scumpe mi se par) si multe altele, prea multe ca sa le insir aici.

Va tenteaza ceva? Ati dat vreo comanda recent?

8 comentarii

  1. Nu am dat nicio comanda pe acest site si ma tenteaza rimelul Lancome :) cred ca voi da in curand prima comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, nu stiam ca inca au transport gratuit fara valoare minima, am pierdut niste produse care ma interesau.
    Astept sa imi soseasca un ser de par de la Macadamia Oil si astept o oferta buna la vreun parfumel dar nimic interesant (exceptand un Givenchy pe care l-am pierdut bineinteles...) si sincer, ma gandesc sa strang banuti pt ofertele din toamna (cele pt Craciun). E departe dar niciodata nu am putut sa imi iau tot ce imi doream cu toate ca ofertele au fost f bune. Suna cam aiurea dar chiar asta imi trece prin cap... ha ha.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am crezut ca a fost valabil transportul gratuit doar in luna mai, dar se pare ca nu. :)

      Ștergere
  3. Eu am comandat un parfum Bulgari si un sampon Morrocan Oil ultima data si mi-a venit comanda in vama:(.
    Am platit Tva 75 lei si taxa de vamuire 8 lei. M am si supaarat foarte tare, nu aveam banii astia planificati pentru asta.
    Am cerut tva ul inapoi la strawberry (inca nu l am primit desi au trecut 2 saptamani) dar nu mai comand la ei din cauza vamii, prefer feelunique si noul boots acum:).
    Si iherb, si amazon etc. Am destule de unde sa aleg, nu mai vreau strawberry in vama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-au restituit tva-ul la penultima comanda in 3 zile, iar la ultima n-am platit absolut nimic, nici macar aia 8 ron.

      Ștergere