Te-ai visat vreodata super erou? IndyDraw te ajuta!

26.6.15


Iti mai amintesti ce eroina visai sa fii cand erai mica? Asa a inceput mailul in care eram invitata la lansarea unui nou site - indydraw.com - locul in care personajele preferate sunt desenate manual (folosind tehnologia moderna si nu filtre preexistente), iar rezultatul final este unicat. Desi n-am fost niciodata innebunita dupa super eroi, personaje din benzile desenate, filme sau muzica, mi s-a parut interesanta ideea si cand mi s-a spus ca vine si Batman dupa mine parca m-am inmuiat de tot. 

Am stat de vorba la lansare cu Cristian Baita, fondatorul IndyDraw, si am realizat ca este un proiect gandit si realizat de oameni pasionati, care vor sa ofere grafica de calitate si sa creeze cadouri sau amintiri care sa fie apreciate cu adevarat. Cat timp am stat de vorba imi zbura mintea la cativa din prietenii mei barbati, pasionati de benzile desenate si ma gandeam cat de incantati ar fi sa primeasca un asemenea cadou cu chipul lor. Ca de fapt asta fac cei de la IndyDraw - iau poza cu fata ta sau a celui caruia vrei sa ii faci o surpriza si o transpun in realitate - fie ca te visezi vreun supererou, fie ca vrei sa te vezi intr-o scena dintr-un film, fie ca ai in minte o idee nebuna pe care n-ai avut cum s-o pui in practica pana acum.

De la benzi de desene animate la caricaturi sau postere de filme toate pot fi realizate de cei din spatele acestui proiect. Fie ca vrei un tricou imprimat, fie ca vrei o cana sau vrei ceva tip canvas (sau orice alt tip de suport) oamenii astia te vor ajuta sa creezi cadoul perfect. Grafica va fi unicat pentru ca se deseneaza manual (am vazut si o demonstratie live la lansare si mi-a placut mult) si sunt sigura ca genul asta de cadou va fi unul apreciat cu adevarat de cei pasionati de grafica de calitate.

Pe drumul spre eveniment m-am gandit ca m-as vedea Cleopatra, pe drumul de intoarcere m-am gandit ca as vrea sa fiu Scarlett O'Hara, iar acum - in timp ce scriu - imi dau seama ca posibilitatile sunt infinite si ca totul tine de imaginatie. Iar oamenii astia o au din plin si au planuri mari pentru proiectul asta si eu chiar sunt curioasa cum se va dezvolta.

Cum vi se pare ideea? V-ati dorit sa fiti vreun super erou? Ati face cadou o grafica personalizata cuiva drag?

6 comentarii

  1. Daaaaaaa!! Eu as face cadou clar. Deocamdata mi-am facut doar mie tricou cu Sailor Moon, deci clar nu m-as supara sa primesc asa ceva. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideea :)
    Cu siguranta este un cadou original .
    Eu ma uitam la desenele Sailor Moon si preferata mea era Sailor Marte :P
    ps : ssst, sa nu mai zici la nimeni :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu cu Sailor Moon? Pe mine nu m-a prins nebunia asta, cred ca eram mai mare si aveam alte preocupari. O sa tin minte Sailor Marte. :)

      Ștergere