Tag: Iubesc vara!

13.6.15


Luiza mi-a pasat tagul asta ieri si am zis ca daca tot e cald si soare afara si eu nu prea am chef sa fiu serioasa (adica as bea litri de ceai cu gheata si as sta la umbra cu castile in urechi si probabil as rade pana m-ar lua durerea de stomac) se potriveste la fix.

1. Ce iti place cel mai mult vara?

Ar fi fost mai simplu sa spun ce nu-mi place vara. Vara e anotimpul meu, sunt nascuta vara, ador apa, am niste amintiri superbe de la malul marii. Vara simt ca sunt alt om, zambesc altfel, traiesc altfel, ma bucur de viata la o intensitate care nu poate fi descrisa in cuvinte. Vara sunt eu.

2. Te bronzezi cu usurinta sau te arzi?

Acum 15 ani v-as fi spus ca ma bronzez imediat si ca pielea mea capata o culoare superba, acum banuiesc ca m-as arde urat de tot, dar cum nu m-am expus la soare de ceva vreme nu stiu exact.

3. Bautura pe care o preferi

Ceai cu gheata, multa gheata ... ceai facut de mine.

4. Mancarea pe care o preferi

Eu de obicei nu-s prea prietena cu mancarea, iar vara si mai putin - banuiesc ca raspunsul ar fi salate, cat mai reci si mai colorate.

5. Piesa vestimentara care iti place cel mai mult

Rochiile maxi, clar ... mi-au placut dintotdeauna, iar vara as umbla numai asa, cu parul prins in varful capului, cu sandale cu cat mai putine barete in picioare si cu ochelarii de soare pe nas.

6. Oja preferata

Grea intrebare, vara mai port culori puternice, dar nu cred ca am o oja preferata, desi daca ar fi sa aleg eu ceva as alege o nuanta de bronz si ma gandesc la oja mea preferata din toate timpurile (Spark de la Nubar). In momentul asta insa pe unghiile de la maini am o oja verde (mojito, baby, trebuie sa vi-o arat) si la picioare am auriu.

7. Produsul cosmetic preferat

Vara la mine e cu cat mai putine chestii si cat mai lejere, probabil un produs pentru ten care sa-mi lasa pielea luminoasa si hidratata.

8. Ce parfum folosesti?

Nu m-am oprit la un singur parfum, ma plimb intre note florale si citrice, insa mi-e dor de 212 On Ice de la Carolina Herrera si-mi doresc Eau Oceane de la Biotherm (vara intr-o sticla).

9. Munte sau mare?

Clar mare, iubesc marea de cand ma stiu, apa e prietena mea.

10. Activitatea preferata

Nu stiu cat de tare o sa va mire raspunsul meu, dar cred ca nu va asteptati la el - ador plimbarile cu Bella dupa miezul noptii, doar noi 2, ne plimbam, stam pe banca, ea se lipeste de mine, eu ascult muzica ... e ceva ce nu am cum sa descriu in cuvinte. E ritualul nostru de vara si-mi doresc sa mai fie multe veri de acum inainte.

11. Vacanta activa sau leneveala?

Leneveala cu momente extrem de active si cu multa balaceala in apa.

12. O amintire draga

Cum sa aleg intre atatea amintiri? Hai sa zic vara cand am implinit 18 ani, am stat la mare vreo 2 luni, de ziua mea am petrecut cu ... am petrecut, dimineata m-am urcat in tren si m-am intors in Bucuresti, unde am luat-o de la capat. Stiti voi aia cu petrecerea care a tinut 3 zile si 3 nopti? Cam asa ....

Un cuvant de incheiere ... vara!

Daca iubiti vara sunteti invitatele mele sa preluati (daca aveti blog) sau sa-mi spuneti in comentarii de ce iubiti voi vara.

16 comentarii

  1. mie imi place vara maxim o saptamana, cat sa merg la mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atat. nu-mi place deloc caldura, nu ma simt bine vara, poate doar noaptea, cand sunt afara si adie vantul.

      Ștergere
  2. O să fac și eu TAG-ul :-* te aștept la mareee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am ajuns de mult la mare, chiar daca o iubesc, ultima data am fost in fuga. :)

      Ștergere
  3. Iubesc vara, e de departe anotimpul meu preferat! O să „fur” și eu tag-ul, sunt foarte simpatice întrebările.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc vara,in special marea si acest tag imi place extrem de mult si sigur il voi prelua :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu iubesc vara, soarele, caldura (o daaaa, si pe ea), adierile vantului seara, plimbarile noaptea si pierderea de timp pe la terase, plimbarile prin parc, explozia de vegetatie, florile, rochiile lungi, sandalele, bijuteriile colorate, bratarile de picior, culorile tari, ojele neon, bronzul cat ma inchis, uleiul de plaja (ha ha, pt ca intensifica bronzul), bronzerul si iluminatorul care se potrivesc cu pielea bronzata, statul la plaja/soare, plimbarile pe nisip si pe ea, marea.

    Ma bucur enorm ca in sfarsit avem vara (ca de mult timp nu am mai avut vara in iunie).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iubesc vara pentru parfumul de tei, pentru mare, piscine, balaceala, muzica tare si racoarea serii :) As adauga si fructele de sezon, inghetata, imbracamintea specifica si leneveala la umbra, sub umbrela :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iubesc vara pentru ca e plina de flori, fructe delicioase si soare, dar imi place sa o petrec la munte; imi place vara cu maxim 30 de grade, la mai mult de-atat simt ca ma topesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cald, recunosc, dar pana si caldura asta are momentele ei de farmec. :)

      Ștergere