St.Ives Apricot Scrub

29.6.15


Nu stiu cand am auzit prima data de St.Ives si ai lor exfolianti cu caise, insa au trecut niste ani buni (Youtube e vinovatul si de data asta) de atunci si curiozitatea mea n-a fost satisfacuta. Am tot zis ca o sa cumpar si o sa vad ce e de capul lor si n-am apucat, asa ca atunci cand am vazut ca sunt la Hello Free Z One Discount n-am mai avut cum sa rezist. 16,99 ron pentru 150 ml ... si uite asa am ajuns acasa cu ambele variante disponibile - Blemish Fighting si Invigorating.

Mirosul este foarte placut (caise, ca doar nu avea cum sa miroasa a altceva) si deloc sintetic, particulele abrazive nu sunt tocmai fine, insa nu simt ca-mi agreseaza tenul in vreun fel. Dupa folosire tenul meu ramane curat si luminos si-mi place mult senzatia de ten catifelat pe care o obtin de fiecare data. Nu simt ca-mi usuca tenul si asta e un punct in plus. 

Am observat ca am tendinta sa folosesc mai mult produs decat o fac cand folosesc alte produse de felul asta, dar cred ca o fac fara sa realizez pentru ca-mi place si "savurez" momentul cand imi curat fata. Am folosit produsele de 2-3 ori pe saptamana si dintre cele doua variante prefer Invigorating, care este potrivita tipului meu de ten si care simt ca-mi racoreste fata si da o senzatie de ten curat si proaspat. Pentru un ten mixt sau gras cu tendinte acneice in mod sigur este mai potrivita cealalta varianta, eu am luat-o din curiozitate sa vad ce diferente sunt (in penultima poza puteti sa vedeti exact ce contine fiecare formula).

Imi plac? Clar DA! (folosesc si exfolianti chimici, insa n-am renuntat niciodata la cei mecanici si nici nu cred ca o s-o fac, simt ca tenul meu are nevoie si de asta) Ii recomand? DA! Daca ati incercat vreuna din variantele astea as vrea sa stiu si parerea voastra, pentru mine au fost o surpriza extrem de placuta.

6 comentarii

  1. Acum vreo doi ani tare imi doream sa il incerc pe cel rosu - Naturally Clear. Acum am cam renuntat la exfoliantii mecanici, dar poate daca o sa ajung in magazinul HFZOD si o sa-l vad la raft mi-l cumpar. :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am renuntat la ei si nici nu cred ca o s-o fac, dar cred ca si daca nu mai foloseam tot luam unul ca prea mi-a stat pe creier atata timp. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat acesti exfolianti dar ma declar tentata :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai ocazia sa-i incerci, fa-o, s-ar putea sa-ti placa. :)

      Ștergere
  3. Sună bine, cred că la următoarea vizită o să iau și eu unul (observ că în ultimul timp am folosit numai variante cu aromă de caise la exfolianții mecanici și toți mi-au plăcut).

    RăspundețiȘtergere