Sa fie rosu!

8.6.15


Postarea asta trebuia scrisa acum vreo luna, dar cateodata se intampla niste lucruri si planurile ti se dau peste cap ... asa si cu mine si cu postarea asta. E cald afara si eu va arat niste haine nu tocmai de vara, dar nu cred ca o sa deranjeze asta prea mult. Va spuneam ca una din provocarile pe care i le-am pasat mamei a fost sa poarte rosu (n-a mai purtat de multi ani si eu cred ca o prinde bine), asa ca i-am cumparat trei lucruri in nuante de rosu, dar mi-a zis ca le poarta daca port si eu rosu. Nu se referea la haine ca eu port rosu, ci la oja si ruj, asa ca am acceptat si eu provocarea ei. Va spun doar ca am ras mult cand am facut pozele astea, mai ales ca-s facute in zile diferite si noi mai aveam si altele de facut si, cum v-am mai spus, nu suntem deloc talentate cand vine vorba de poze. Dar vedeti voi ce-a iesit.

Camasa in carouri mi-a adus aminte de o camasa pe care am furat-o eu de la tata prin liceu si am purtat-o pana am rarit-o. A fost primul gand pe care l-am avut de cand am vazut-o si m-am gandit ca se potriveste perfect cu ce aveam in minte - e luata de aici, e dintr-un material destul de gros si putin aspru, insa nu deranjeaza la purtat. E mai lunga in spate si e destul de larga, deci poate fi purtata si ca rochie de cineva de statura mica. Mamei i-a placut si a purtat-o de cateva ori de cand a primit-o.


Pulovarul rosu (luat de aici) a fost un risc, stiam ca o sa ii placa modelul si croiala (cu maneca putin cazuta), dar m-am gandit ca o sa zica ca e prea rosu. Desi la inceput s-a uitat cam ciudat la mine cand l-a purtat cu o fusta neagra si cu accesorii tot negre parca nu i s-a mai parut asa de rosu. Mie mi-a placut mult cum ii vine si sper la toamna sa-l poarte mai des.


Cand am vazut capa aici am zis ca trebuie s-o iau. Daca n-o purta mama (dar a purtat-o de cateva ori cand a fost rece si ii place mult) o purtam eu, deci cineva tot o purta. E foarte foarte misto, de la culoare, la model, la felul in care vine, imi place tot, la toamna imi caut si eu una asemanatoare. Pozele nu sunt cele mai bune, dar am apucat sa le fac intr-o seara in graba cand mama pleca la o aniversare, asa ca a trebuit sa ma descurc cu ele.


Eu zic ca mama a inteles mesajul meu cu rosu si i se potrivesc hainele pe care i le-am luat, asa ca sper sa inceapa sa-si cumpere si singura de acum incolo haine in nuante de rosu si grena. Cum ea si-a indeplinit partea de intelegere am facut si eu la fel, desi nu fara emotii. Intr-o zi am purtat pe unghii Vegas Red (multumesc Anamaria), prima oja pe care am incercat-o de la Melkior si care mi-a placut la nebunie, incat astazi o am din nou pe unghii (o gasiti aici si pana la sfarsitul lunii beneficiati si de transport gratuit). E a doua oara cand port rosu in ultimele saptamani si parca incepe sa-mi placa.

Iar cealalta provocare majora a mea a fost rujul rosu, culoarea de care imi este groaza cand ma gandesc la ce sa port pe buze. Am ales un ruj de la Melkior - Cosmopolitan Red (il gasiti aici), care mai degraba e fuchsia cu ton albastru, oricum o culoare extrem de puternica pentru ceea ce port eu de obicei (rujurile de la Melkior sunt foarte pigmentate, rezista bine pe buze, insa sunt foarte parfumate si asta nu ma incanta extrem de mult). Si ca sa fie balul complet intr-o alta zi am folosit blushul crema de la NARS - Cactus Flower pentru ca restul machiajului a fost extrem de cuminte. Am incercat de cateva ori sa port blushul pana acum - fara prea mult succes, insa de data asta am si reusit.

Am vrut sa fac poze si chiar mi-am dat silinta, dar ... nu mai zic nimic. Am impresia ca gandurile mele se reflecta in poze si de aici intreaga ciudatenie (poate o sa va povestesc candva la ce m-am gandit cand am scris randurile astea). Va las doar swatchurile mai jos ca alea-s singurele care au iesit. Pentru ca stiam ca n-o sa ma simt extraordinar de comod cu rujul pe buze am ales sa port Very Irresistible de la Givenchy (parfumul meu, ambalajul cu trandafiri a fost o editie aniversara, parfumul e varianta clasica), care mereu imi da o stare de bine si care face ca increderea in mine sa atinga cote inalte.


Cum vi s-a parut experimentul nostru rosu?

20 de comentarii

  1. Foarte dragut experimentul chiar mi-a placut :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut! :) Sa stii ca citesc cu drag articolele in care povestesti ce ai mai luat pentru mama ta si ma bucur ca ai convins-o sa se lase fotografiata cu tinutele.
    N-am incercat pana acum produsele de machiaj de la Melkior, cu toate ca le treceam des pragul atunci cand eram in tara. Am auzit numai lucruri bune despre farduri, rujuri si oje.
    Foarte interesant blushul de la Nars. Ma bucur ca ai fost si tu partasa la experimentul cu rosu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa le incerci, eu recent le-am "descoperit" si im plac mult, sunt bune si pretul este foarte prietenos. :)

      Ștergere
  3. Zambesc intotdeauna citind despre tine si mama ta :)
    Sunt curioasa ce ai vrut sa spui cu gandurile reflectate in poze, dar astept rabdatoare sa scrii despre asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa scriu, am multe ganduri pe care ar trebui sa le concretizez in cuvinte scrise, dar vine si momentul ala ...

      Ștergere
  4. Ce hainute dragute! interesanta selectia ta rosie :D kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pt reusita cu mama ta. Si mama avut problema asta dupa ce a murit bunica vreo 3, nici acum nu se omoara, dar nu mai e asa vehementa.
    Eu ador rosul!! Pe buze, pe pe unghii, in par si la haine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mama tot dupa ce-a murit bunica'mea a incetat sa mai poarte rosu, n-am inteles niciodata de ce.

      Ștergere
  6. Ce mult imi place cum ii sta mamei tale in rosu , toate alegerile sunt foarte reusite .
    Oja rosie arata tare bine pe unghiutele tale .
    Pe Melkior a aparut o noua colectie de oje superbeeee , ai vazut noile culorile ? :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut, nu-mi mai spune. :)) Am intrat si in magazin saptamana trecuta si m-am pierdut printre oje si e numai "vina" ta. :)

      Ștergere
  7. imi plac mult ambele rezultate, si ale tale, si ale mamei tale! Si eu am probleme cu buzele rosii, cu toate ca am incercat(in casa) si mi-a placut rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si bariera psihica, insa nu toata lumea poate sa poarte un ruj rosu, eu asa cred.

      Ștergere
  8. Mamei tale chiar ii sta bine cu rosu !
    Iar tie ...unghiutele rosii sunt super! Iar de ruj sa nu-ti fie oroare, e cea mai frumoasa culoare :-* Data viitoare incearca un ruj mai indraznet ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie cea mai frumoasa culoare, daca nu te simti ok purtandu-l e degeaba. :)

      Ștergere