Organic Baby este acum Rangali

13.6.15


V-am povestit de-a lungul timpului pe blog despre produse comercializate de Organic Baby, imi vin in minte acum parfumurile Pacifica (am vreo trei variante, sunt perfecte in perioada asta cu piele sensibila si calduri mari), indulcitorii Sweet Freedom (imi plac mult de tot)  si mastile de fata Dizao (le-am laudat pe blog acum cateva saptamani). Intrucat Organic Baby a crescut frumos, are in portofoliu peste 1000 produse (care nu mai sunt doar pentru copii, ci pentru intreaga familie) si este importator si distribuitor pentru mai mult de 22 game de produse din UK, Franta, Germania, Spania si Italia isi schimba numele in Rangali.

In timp ce scriam mi-am dat seama ca am incercat mai multe produse de la ei, initial mi-au venit in minte doar cele de mai sus, dar am folosit si absorbantele NatraCare (o optiune de luat in calcul, eu inca prefer cupa menstruala), detergentul bio de rufe (mi-a placut, dar am gasit o alternativa mai ieftina), suplimentele Together si cateva uleiuri. Si sunt sigura ca daca ma mai gandesc putin mai imi aduc aminte si de altele.

AICI puteti sa vedeti toate produsele. Eu am pe lista de dorinte cateva produse de la Jason, granola de la Lizi's, masca noua antiaging de la Dizao cu acid hialuronic (bine, daca e sa fiu cinstita, le vreau pe toate si nu doar cate una), niste ceaiuri de la Yogi (v-am spus ca mi-am pus singura interdictie la cumparat ceaiuri pentru o perioada?), sa vedem cand o sa mai apuc sa le iau si pe astea. Prea multe dorinte si tentatii, prea multe siteuri cu oferte ...

Be naturally beautiful! Asta gandesc cei de la Rangali si mie imi place! Voi cumparati de la ei?

4 comentarii

  1. Si eu tot indulcitorul il iau de la ei , in rest prefer sa imi comand de pe iherb .
    Preturile pe Rangali sunt exagerate, o multime de produse le gasesti pe iherb la preturi MULT mai mici :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa te contrazic pentru ca asa e, insa sunt multe persoane care nu comanda de afara si atunci e bine sa aiba macar o alternativa. :)

      Ștergere
  2. Nu am comandat, parfumurile ma interesau dar dupa comentariul anterior am aruncat o privire pe iherb (cu toate ca aud mereu de el nu am intrat) si intr-adevar, preturile sunt mult mai mici.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar daca pui si transportul si posibilitatea sa ajunga la vama (eu n-am patit-o in Bucuresti, dar in tara se intampla) nu mai pare asa tentant. :)

      Ștergere