Lotiuni spray pentru corp

1.6.15


De cand am vazut lotiunile spray pentru corp de la Vaseline acum cateva luni ma tot gandesc la ele si am tot sperat sa le vad pe undeva si sa-mi satisfac curiozitatea. Pana acum a fost fara noroc, insa nu mi-am pierdut speranta. Acum vreo 3 luni am intrat in DM dupa mult timp si mi-a atras atentia o lotiune spray de la Balea pe care am pus-o imediat in cos, dar pe care n-am incercat-o decat recent. Pretul a fost undeva in jur de 11-12 ron daca imi amintesc bine. Iar cand am fost in vacanta in Austria am gasit in Muller o alta lotiune spray, de data asta de la Aveo, o editie limitata Buttermilch & Limone, pe care am dat in jur de 2 euro.

Lotiunea de la Balea are 10% aloe vera si glicerina, iar cea de la Aveo are doar glicerina, din ceea ce am vazut eu. In ceea ce priveste modul de folosire nu sunt diferente, desi as spune ca parca pulverizatorul de la Balea e mai fin, dar s-ar putea sa fie doar o impresie. Se intind usor (au textura interesanta intre spuma si lotiune usoara), iar pielea nu ramane deloc unsuroasa si te poti imbraca imediat (maxim 1 minut de la aplicare). N-as zice ca exceleaza la capitolul hidratare dar nici nu ma asteptam la asta. Pentru calatorii mi se pare mai practica cea de la Balea pentru ca are un sistem de rotire care blocheaza pulverizatorul, in timp ce lotiunea de la Aveo are capac de plastic cum au sprayurile clasice.

In ceea ce priveste mirosul cea de la Balea are o aroma discreta si placuta cand o aplici, insa dupa un minut nu se mai simte nimic. Cea de la Aveo miroase foarte bine (chiar sunt curioasa daca mai sunt si alte arome, eu n-am vazut, dar nici nu m-am uitat cu atentie) si are un efect racoritor, mi se pare perfecta pentru vremea asta si pentru serile cand o sa ies la plimbare tarziu, asa ca o s-o folosesc in mod sigur des in perioada urmatoare. Lotiunea spray mi se pare un produs usor de folosit pentru persoanele comode sau pentru momentele cand te grabesti si nu vrei sa astepti minute bune sa te poti imbraca.

M-am uitat ce variante mai sunt disponibile pe piata (nu neaparat in Romania, ca la noi totul ajunge greu) si pe langa cele de la Vaseline de care v-am spus ca mi-au starnit interesul (Total Moisture - varianta galbena cu ovaz, v-am aratat ieri lotiunea de corp in postarea cu preferatele primaverii, Cocoa Radiant - cu unt de cacao, Aloe Fresh si o varianta pentru barbati) am vazut ca si cei de la Palmer's au scos 5 variante (Instant Cooling, Deep Moisture, Sun-Kissed Glow, Coconut Rich si Stretch Mark). Una din variante am vazut-o la Farmacia Tei, undeva la 35 ron, in caz ca va tenteaza.

Am vazut ca si cei de la St.Ives au lansat 3 variante (Citrus & Vitamin C, Coconut Milk & Orchid Extract, Oatmeal & Sheabutter), pe Asos gasiti o varianta de la Yes to Coconut (destul de scumpa, dupa parerea mea), de la Burt's Bees am vazut cateva variante (Violet & Mango, Clementine & Calla Lily, Cucumber & Aloe), iar asta ma face sa cred ca in curand vor fi tot mai multe firme care vor scoate produse de genul asta, iar eu sunt chiar curioasa ce optiuni o sa avem.

Ati incercat vreo lotiune de corp sub forma de spray? Va tenteaza? Mai stiti si alte firme care au lotiuni d-astea?

19 comentarii

  1. Nu am mai incercat pana acum,nici nu stiam ca exista :)))) ...dar ma tenteaza,cu prima ocazie pe la DM il caut pe cel de la Balea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca ai aflat la prima vizita in DM in cos ajunge. :)

      Ștergere
  2. Nici nu stiam ca exista asa ceva..mi se pare foarte tare si cred ca o sa dau fuga pana la dm sa-mi cumpar si eu pe cea de la Balea. Pentru mine este o corvoada sa ma cremuiesc pe corp si mereu caut ceva care sa intre repede in piele si sa fie usor de folosit. Mersi de pont.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am remarcat până acum pe cel de la Balea. O să mă uit după el cu prima ocazie, pare bun la casa omului!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am auzit nici de aceasta firma dar sa le mai incerc :))),mi-as dori :*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. inca n-am incercat, dar esti a doua persoana la care vad asa ceva, deci se impune o vizita prin dm cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu o folosesc pe cea de la Vaseline cu aloe de vreun an. O iubesc. Nu e foarte foarte hidratanta dar e foarte lejera, eu o folosesc in fiecare dimineata dupa dus si isi pastreaza mirosul pe piele pana seara. Nu mi se pare suficienta totusi penru ca am pielea destul de uscata, asa ca seara folosesc vreun unt de corp, dar de cand am descoperit-o anul trecut o cumpar mereu. am incercat si celelalte variante dar imi place cel mai mult asta cu aloe pentru miros. Acuma tre' sa dau o fuga in DM s-o iau si pe aia de la Balea, m-a apucat curiozitatea :). Cremele astea spray sunt perfecte penru aia care in fiecare dimineata se grabesc sa nu intarzie, ca mine :). Imi place postarea asta, merci de recomandari, Camelia!
    Codruta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa pun si eu mana pe una de la Vaseline, macar sa-mi satisfac curiozitatea. Nu prea au cum sa fie extrem de hidratante, tinand cont de ceea ce sunt de fapt, dar mie mi se pare inspirate pentru momentele de graba sau de comoditate. :)

      Ștergere
  7. Cred ca o voi lua si eu pe cea de la Balea cand termin lotiunea actuala :D

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiam ca exista, maine fug la DM :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Daca ajungi prin DM poate o iei pe cea de la Balea sa vezi cum ti se pare.

      Ștergere
  10. Cred ca voi incerca si eu lotiunile de corp spray!

    RăspundețiȘtergere