Laptisor de matca pur pentru tenul meu

2.6.15


Cand cei de la Apiland mi-au propus sa incerc laptisorul de matca pur (gasiti aici mai multe informatii despre produs si despre modul in care se produce daca sunteti interesate) mi-am amintit toate retele de masti cu laptisor de matca pe care le-am tot vazut si am zis ca trebuie sa incerc si eu, doar ma stiti ca nu prea imi fac masti in casa, dar sunt curioasa din fire. N-o sa stau sa va insir acum cat de minunat e laptisorul de matca, probabil stiti si voi, iar daca nu stiti gasiti informatii destule in linkul de mai sus.

Mi-a placut mult de tot cum a venit ambalat produsul. Cutia izoterma mi se pare foarte misto si ma bucur sa vad ca cei de la Apiland se dezvolta si sunt atenti la detalii (am mai avut laptisor de matca de la ei acum ceva vreme si borcanul era intr-o cutie de carton simpla). In cutie am gasit si o lingurita de plastic pentru dozare si un prospect cu cateva retete de masti. Eu pastrez produsul la frigider si-l folosesc o data pe saptamana.

Desi initial am vrut sa-l combin cu diverse (miere si ulei de masline au fost principalele mele ganduri) comoditatea si-a spus cuvantul si de cele mai multe ori l-am folosit singur ca masca de ten - aplicat pe tenul curat si lasat sa actioneze 15-20 minute (dupa primele 5 minute se usuca pe fata si puteti sa va intoarceti la activitatile normale - cand l-am amestecat cu miere a trebuit sa stau potolita sa nu curga peste tot si d-asta evit combinatia asta, desi tenului meu ii place). Dupa ce-mi clatesc tenul cu apa calduta (se indeparteaza foarte usor si asta imi place) imi simt tenul fin ca dupa o curatare profunda, hidratat dar si mai ferm. Si nu este doar o impresie.

Nu l-am incercat in masti pentru par deoarece parul meu are o anumita lungime si ar fi nevoie de mult produs ca sa vad vreun efect si eu tot n-am trecut peste faza cu "cum sa-mi pun eu chestia asta in par?", dar am citit numai de bine. In cure interne l-am incercat acum cativa ani, insa cum nu sunt deloc constanta in a lua suplimente m-am gandit ca n-are rost sa incep ceva ce n-o sa termin. Am ramas la intrebuintarea laptisorului de matca ca tratament cosmetic si imi place mult ce-am vazut pe tenul meu.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

8 comentarii

  1. Si mie imi place ce face pe ten - mi-a vindecat o iritatie de care nu mai scapam :) Desigur, ma deranjeaza ca e lipicios, dar pentru efectul sau il iert. Eu il prefer in cure interne, ma tin cu sfintenie sa-l iau pe stomacul gol in fiecare dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, nu conteaza ca e lipicios, nu se compara cu mierea. :)
      Eu nu reusesc sa ma tin de nimic, asa ca n-are sens sa mai incerc.

      Ștergere
    2. Eu in fiecare dimineata deschid usa frigiderului sa-mi iau pachetul, asa ca am lipit pe frigider un post-it pe care scrie "laptisor de matca", chiar la nivelul ochilor mei, si chiar functioneaza :P

      Ștergere
    3. Nu e vorba ca nu tin minte, nu ma tin de luat. :))

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat, dar mi-as dori, arata super :*♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt o lenesa cand vine vorba de masti facute in casa. Niciodata nu am rabdare sa le fac, iar cand chiar am chef de experimentat, ma trezesc ca-mi lipseste un ingredient. Dar daca se poate folosi si simplu, o sa-l comand si eu. Si un sapun cu miere si lapte, nu am cum sa dau gres cu combinatia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-aia mi-a placut si mie, nu ma mai stresez (vorba vine) ca n-am nu stiu ce minune in casa, il pun pe ten, il las sa actioneze si gata. :)

      Ștergere