La cumparaturi in Mega Mall

2.6.15


Ieri a fost zi de vacanta, m-am trezit destul de tarziu si am cam lenevit. De cateva zile tot aveam in minte sa ma duc in Mega Mall, asa ca am profitat ca n-aveam nimic de facut si am luat-o pe mama la plimbare. Iar a trecut prea mult timp de cand n-am mai iesit amandoua la plimbare si ce ocazie mai buna decat 1 iunie? Aveam in minte cateva magazine unde imi doream sa ajung neaparat, dar am mai descoperit cateva cand am ajuns acolo.

O sa incep cu Pupa de care v-am povestit entuziasmata pe Facebook cand am vazut numele pe lista magazinelor din mall - am folosit produse Pupa o lunga perioada de timp (se gaseau la B&B Collection acum aproximativ 10 ani la preturi nu foarte mici pentru perioada aia) si am ramas numai cu amintiri frumoase. Magazinul mi-a placut la nebunie si am ramas incantata de preturi. Ma asteptam la niste preturi mult mai mari si la mult mai putine produse. De la fonduri de ten la multe nuante de farduri de ochi, de la zeci de culori de rujuri la cinci tipuri de BB cream, de la blushuri extrem de pigmentate la bronzere si iluminatoare superbe, n-am stiut la ce sa ma uit mai intai. Am incercat o gramada de produse pe mana si mi-a placut la nebunie ca la fiecare insula cu produse existau dischete de bumbac si demachiant bifazic, dar si un cos de gunoi incorporat in stand. Asa ar trebui sa arate fiecare magazin, cred ca se simte ca mi-a placut.

As fi plecat cu multe produse acasa (in mod sigur o sa ma intorc sa-mi mai iau cateva ceva (uitati-va si voi aici cum arata o parte din pudre si blushuri), dar am incercat sa fiu chibzuita. Asa ca am plecat cu un singur fond de ten - Active Light (nuanta 2 - cea mai deschisa din gama asta), dar m-a tentat mult si varianta Like A Doll. La cumparaturi de minim 65 de ron (produse cosmetice - exact cat a fost fondul de ten) se ofera cadou Velvety Potion, o crema 3 in 1 pentru fata, buze si conturul ochilor. Cei de la Pupa (gasiti aici mai multe detalii despre produse si brand) au si un sistem misto de fidelizare - Pupa Card, care vine cu niste beneficii. O sa mai cititi despre Pupa pe blog pentru ca acum am produsele aproape si la preturi extrem de bune.


Un alt magazin unde am stat o gramada a fost Cosmetica Verde - au o promotie la ojele Milani (10 ron/ bucata) si Jordana (5 ron/ bucata) si mie mi-a fost extrem de greu sa ma decid. Nu vreti sa stiti ce era in cosul meu, parca ma inteapa inima putin cand ma gandesc ca am pus inapoi o oja Jordana bleu care mi-a placut mult, dar m-am gandit ca nu o s-o port. Mai erau promotii la cremele de maini si de picioare (3-4 ron/ bucata), am vazut exfoliante si masti pentru fata si, din ce am inteles, saptamanal vor fi astfel de promotii la diferite tipuri de produse. Am plecat cu o oja de la Jordana - 964 Silky Purple si cu doua oja 3D Holographic de la Milani - 511 Hi-Tech si 514 Hi-Res.

Am intrat putin la MAC sa ma uit la o pensula si am ramas cu uitatul, in Douglas am incercat cateva produse de la Dior si de la Guerlain si am ramas cu niste pofte cam costisitoare, m-am dus special la Yves Rocher sa miros cele doua editii limitate de vara Plaisirs Nature - combinatia mar si anason mi-a placut la nebunie si sigur o sa-mi iau si eu ceva in curand, in schimb cea cu lamaie si busuioc mi s-a parut cam puternica si nu mi-a placut asa mult. La Melkior m-am pierdut intre atatea culori si in final n-am iesit cu nimic, data viitoare ma duc cu lista.

Un alt magazin in care am stat o gramada (si de obicei nu fac asta) a fost Sephora. M-am uitat cu atentie la ojele marca proprie si am vazut cateva nuante care mi-au placut mult si care cred ca vor fi perfecte la toamna (sper sa nu uit sa le si cumpar pana atunci). Am mirosit o gramada de parfumuri si am mai adunat cateva dorinte. Dar cel mai mult timp l-am petrecut langa produsele Murad, carora nu le-am dat mare importanta pana acum. 


Am plecat acasa cu doua borcanase micute cu produse sa le incerc (asa cum stiti si voi nu sunt tocmai ieftine) si mi-a placut tare mult fata care m-a ajutat si pe care nici n-am intrebat-o cum o cheama, dar care sigur m-a facut sa ma reintorc in magazin. Ma dusesem sa iau o varianta mini de Blemish Clearing Control de care au tot zis pe pagina de Facebook, dar nu mai erau disponibile, asa ca mi-a dat sa incerc Acne Spot Treatment si un alt produs care m-a tentat mult - Advanced Active Radiance Serum - pe care de-abia astept sa-l incerc cateva zile si sa vad cum e. Ce mi s-a mai parut foarte interesant a fost Essential-C Daily Renewal Complex (doar nu credeati ca obsesia mea pentru produsele cu vitamina C se termina asa repede), care o textura diferita de tot ce-am intalnit pana acum. Trebuie sa vad cum pun mana pe niste mostre sa ma conving eu pe pielea mea ce poate face.

Nu cred ca am spus vreodata direct pe blog sau pe Facebook ca-mi plac la nebunie magazinele cu decoratiuni interioare si ca am o mica obsesie cand vine vorba de cani, farfurii, bolurile si altele de gen (dar cred ca v-ati dat seama si voi). Am gasit in mall un magazin Pepco, de care n-am auzit pana acum si caruia nu i-as fi dat vreo sansa cand l-am vazut pe afara, dar in care am gasit cateva chestii care mi-au placut si pe care n-am putut sa le las acolo. Cautam de mult o farfurie patrata si nu foarte mare si am gasit-o in final la ei, mi-am mai luat un bol transparent din sticla (pentru salata) - o forma mai altfel decat ce vedem de obicei in magazin, dar si un cos frumusel sa-mi tin cateva dintre produse. Nu m-am uitat cu atentie la alte produse din magazin (haine, jucarii, accesorii, etc.), ci doar la vesela si la cele pentru casa (parca imi pare rau ca n-am luat niste fete de perna care mi-au placut mult). Clar ma mai duc si in magazinul asta - daca ajungeti fiti atente la ce este pe bon, mie mi-au batut un produs de 2 ori si se faceau ca ploua. Asta nu mi-a placut, dar produsele da.

Si ma opresc din scris ... nu stiu de unde s-au adunat atatea cuvinte. A fost o zi de 1 iunie reusita si simt ca vara asta a inceput misto. Voi ce-ati facut ieri? V-ati "tratat" cu ceva?

16 comentarii

  1. Si eu am facut o sesiune scurta de cumparaturi la PUPA, mi-am luat un rimel mov bestial (chiar se vede mov pe gene), si un creion pentru ochi tot mov, retractabil, cremos si rezistent. Mi-am facut si card, cred ca o sa-i vizitez destul de des.
    Magazinul Sephora din Mega Mall e cam micut, m-am mirat de treaba asta, poate s-or muta pe parcurs.
    La Pepco trebuie sa ajung neaparat, si mie imi plac la nebunie magazine cu decoratiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La rimelurile nu m-am uitat de data asta, insa cand le-am folosit in trecut mi-au placut. Trebuie sa ma duc intr-o zi in magazin din nou si sa studiez mai aprofundat tot ce e pe acolo. E micut magazinul Sephora, cred ca d-asta mi-a si placut. :)

      Ștergere
  2. Abia astept sa ajung si eu, cu siguranta ma voi opri si la Pepco. Sa te bucuri de noutati, Camelia! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost de curand la Sephora sa profit de reducerea de 20% si mi.au dat si setul de mostre Murad, insa nu m.au impresionat deloc. In schimb, ma gandesc sa mai dau o raita pana pe 4 iunie cand expira reducerea si sa iau si o masca Glam Glow, chiar o am demult pe lista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult de ten si de produsele pe care le-ai incercat, mie cele doua pentru care am cerut mostre chiar imi plac si pe viitor chiar ma gandesc sa le iau. Spor la cumparaturi!

      Ștergere
  4. Abia aștept să ajung și eu la Pupa, îmi pare rău că am uitat de el data trecută. Mi-e totuși cam frică să nu ies cu portofelul (eventual și cardul) gol pușcă de acolo. :))
    Vaaai, ai găsit oja Milani pe mov! Eu iubesc ojele astea holo, nu știu dacă le-ai văzut la mine pe blog dar am deja 4 (roz, verde, auriu, albastru) și mai vreau neapărat pe mov și pe argintiu. Aia cu ofertele cred totuși că e permanentă, tot 10 lei erau și când am fost eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am vazut pe nicaieri, dar mi-au atras atentia in magazin, cred ca mai era si varianta aurie. Cred ca au mereu oferte la oje si la celelalte produse. :)

      Ștergere
  5. Arata super produsele sa le folosesti sanatoasa.Ieri de 1 nu am facut nimic deosebit, doar o plimbarica prin parc cu o prietena, asta facem in fiecare seara :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. astept review la fdt pupa. am auzit de fdt like a doll, cred ca are textura lichida, noua generatie de fdt, pacat ca nu au mostre. si ma bucur ca a deschis cosmetica verde magazin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt testere la toate produsele in magazin, daca ajungi poti sa le incerci acolo - n-am intrebat daca nu cumva poti sa-ti iei acasa (intr-un recipient) sa incerci.

      Ștergere
  7. Ojele Milani se pot cumpara si online ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, cei de la Cosmetica Verde au site, poti sa te uiti sa vezi daca sunt si ojele.

      Ștergere
  8. Sunt curioasa de fondul de ten de la Pupa asa ca astept sa scrii mai multe detalii despre el. 😃
    Sa te bucuri de toate produsele, am fost si eu week-endul trecut in mall din nou, dar doar la primul etaj ca era foarte aglomerat si nu am avut rabdare.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am fost eu nu era asa aglomerat, d-aia am si stat sa ma plimb. :)

      Ștergere