InstaNatural Vitamin C Facial Toner

30.6.15


Saptamanile trecute am terminat Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner de la Paula's Choice (care mi-a placut mult si probabil ca va mai ajunge la mine pe viitor) si intentionam sa-l inlocuiesc cu Lotus & Orange Blossom BioAffinity Toner de la Pai (pe care am apucat sa-l folosesc doar cateva zile), insa intre timp cei de la InstaNatural m-au intrebat daca nu vreau sa testez tonerul din gama cu vitamina C. Mai e cazul sa va spun cat mi-a placut serumul din gama asta? Cred ca stiti deja. Imi place mult si crema (pe care o si folosesc in prezent) si am zis "ok, vreau si tonerul", desi m-am uitat si am vazut ca nu e asa bine formulat cum au fost celelalte produse incercate pana acum de la ei. Insa curiozitatea a invins.

Este un toner hidratant care are si cateva ingrediente anti-aging, dar si cativa posibili iritanti (nu stiu de ce au gandit asa formula asta, restul produselor incercate de mine pana acum au stat super bine la capitolul ingrediente) si contine si AHA (alpha hydroxy acid). Formula cu vitamina C promite ca reinoieste pielea, ca neutralizeaza radicalii liberi, ca micsoreaza porii si imbunateste elasticitatea pielii. Habar n-am daca face ceva din toate astea, insa pot sa va spun ce-am descoperit eu de cand il folosesc.

O sa incep cu mirosul care nu-mi place - nu stiu sa-l descriu, as zice ca e intepator sau greoi, dar n-ar fi cea mai buna descriere - insa nu ramane deloc pe piele si nu deranjeaza asa cum am crezut eu ca va face in prima faza cand l-am mirosit. Curata extrem de eficient tenul (ca pas final) si-l lasa hidratat, inainte sa incep sa-l folosesc ma mai trezeam cu cate un cos raslet (am terminat tratamentul cu retinol de la Paula's Choice si s-a simtit imediat), mai ales dupa zilele/ noptile extrem de calduroase cand transpiram rau. De cand il folosesc tenul meu e curat si n-am mai avut probleme.

La nivelul porilor nu pot sa zic ca am vazut vreun efect pentru ca nu am avut niciodata probleme, ten gras nu am sa vad daca reduce excesul de sebum. Insa am pielea hidratata, chiar mi se pare ca este mai ferma (insa nu pot sa ii dau credit pentru asta numai lui pentru ca am mai introdus si alte produse in rutina mea) si nu mi-a mai aparut nici o nebunie pe ten (cum am patit in urma cu cateva saptamani).

Mirosul nu-mi place asa cum v-am zis si nu cred ca ma tenteaza sa-l iau pe viitor, am incercat alte tonere mult mai bune, serumul din gama asta mi se pare fantastic si o sa vreau sa-l am din nou pe viitor, tonerul e doar ok si nu are nimic special, nu-mi pare rau ca am acceptat sa-l testez (in mod sigur o sa-l folosesc pana il termin) pentru ca eram extrem de curioasa.

Voi folositi toner? Si cand zic toner nu ma refer la produsele pline de alcool care sunt marcate pe piata ca fiind tonere, ci la produse care chiar sa aduca beneficii reale tenului vostru.

2 comentarii

  1. Da, eu folosesc toner . Cred ca ti-am mai zis de el, e cel de la Avalon Organics cu vitamina C . Ti-l recomand, este foarte bun.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai zis de el, am zis ca-l trec pe lista si am uitat. O sa-l iau si eu cand termin ce am adunat. :)

      Ștergere