Inca imi plac produsele MAC!

10.6.15


Am primit recent o intrebare de la o cititoare veche a blogului si postarea asta este cumva un raspuns - ma intreba daca nu-mi mai plac produsele MAC (imi spunea ca a vazut ca nu mai cumpar ca acum cativa ani). Raspunsul e simplu si l-ati vazut si in titlu. Imi plac produsele in continuare si cand vreau ceva imi iau (cum am facut cand am fost plecata in vacanta in primavara), doar ca am ajuns intr-un punct in care am destul de multe produse bune de care vreau sa ma bucur, vreau sa le folosesc, nu sa le colectionez.

Produsele pentru buze sunt inca printre preferatele mele si am destul de multe prin sertare. Rujurile (in special Cremesheen-urile) imi plac mult si nuantele nude de la MAC raman langa inima mea - Creme D'Nude, 1N, Fleshpot, Archetype (pe care le vedeti in poza) sunt printre cele dupa care intind mana des. Cremesheen Glass sunt de vis - Fashion Whim si Fashion Scoop imi plac la nebunie si le-am avut de cateva ori pana acum si in mod sigur le voi recumpara. Desi multora nu le plac Dazzleglass-urile mie imi plac si am cateva culori pe care le port des - Local Colour, Baby Sparks si Moth to Flame, pe ultimul l-ati vazut de cateva ori pana acum printre produsele terminate - sunt printre preferatele mele.

Majoritatea fardurilor de ochi pe care le am sunt MAC si rareori simt nevoia sa incerc altceva pentru ca sunt mai mult decat multumita de ceea ce am - am atat palete din diverse editii limitate, cat si palete cu refilluri. V-am aratat cateva dintre ele, insa nu sunt toate. Asta e motivul pentru care nu prea ma "vedeti" cumparand farduri de ochi. Ma mai tenteaza cateodata cate ceva, cumpar, incerc, le folosesc de cateva ori si in final ma intorc tot la MAC-urile mele, asa ca n-are sens.

Blushurile de la ei imi plac mult si am cateva nuante frumoase, dar si cateva culori pentru conturare si iluminare, pe care le folosesc des, dar mai sunt si multe altele de la alte firme care imi plac. Am avut o intreaga colectie de MSF-uri de-a lungul timpului, insa nu prea le foloseam, asa ca am pastrat doar Soft&Gentle. Mai am cateva iluminatoare lichide (din colectii mai vechi, nu le-am mai vazut relansate recent) care imi plac mult si pe care le folosesc des.

Am pastrat si cateva pensule pe care le folosesc des, restul le-am dat ca nu avea sens sa le tin sa adune praf. Recunosc ca inainte imi placeau mai mult pensulele MAC, acum mi-am pierdut interesul pentru ele pentru ca am tot descoperit alte firme care au produse misto. Insa nu pot sa nu le dau credit - datorita lor am descoperit eu lumea pensulelor de machiaj.

Ce lipseste de aici sunt fondurile de ten (in momentul asta am doar Full Coverage Foundation pe care il folosesc pe post de concealer daca trebuie sa "ascund" ceva) pentru ca nu am gasit vreunul care sa-mi placa in mod deosebit si nici n-am mai cautat in ultima vreme, concealerele (pentru ca am altele de terminat, insa imi plac si cele de la MAC - am si acum vreo doua, dar nu le folosesc decat rar ca nu prea am nevoie), mascara (n-am nici unul in momentul asta, dar sunt cateva care mi-au placut) si cam atat.

Ma gandeam sa vorbesc in cifre, dar e cam greu ... cred ca pe 60-70 % din ce e pe la mine prin sertare scrie MAC (fardurile si produsele pentru buze sunt cele care sunt in numar mare de tot), asta pentru ca am fost curioasa si mi-am permis intr-un anumit moment din viata mea. Nu stiu daca as face la fel acum, insa in mod sigur sunt o gramada de produse pe care inca le-as cumpara de la ei pentru ca simt ca mi se potrivesc si imi face si placere sa le folosesc (si asta pentru mine conteaza mult, vreau sa simt bucurie in tot ceea ce fac).

Voi aveti produse preferate de la MAC? Sau va doriti sa incercati ceva in mod special? Imi recomandati vreun produs din vreo colectie recenta care credeti ca mi s-ar potrivi?

15 comentarii

  1. Doar eu nu am incercat produsele MAC ? :) Nu stiu inca daca am pierdut mare lucru.
    Cum nu am magazin in oras si nici online nu se gasesc, nu am incercat inca produse de la ei .
    Cel mai mult ma tenteaza Pro long wear concealer si iluminatorul pe care-l ai tu :)
    Ai o colectie foarte frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca esti singura, sunt produse care merita de la ei, poate o sa ai ocazia sa le incerci. Daca vrei ceva anume iti pot lua eu din magazin si sa-ti trimit.

      Ștergere
    2. Multumesc mult , esti o draguta. Daca voi avea nevoie de ceva iti voi spune, te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Cui nu ii plac produsele M.A.C? Imi plac in mod deosebit rujurile si fondurile de ten,sunt acolo pe lista mea de dorinte :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si persoane care nu sunt incantate de produsele lor. :)

      Ștergere
  3. ai o colectie frumoasa! si eu am cateva farduri de la ei insa produsele de fata ma tenteaza mai mult decat cele de ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de multe optiuni acum cand vine vorba de farduri de ochi incat nici eu nu stiu ce-as mai alege. Dar cum le am deja ma bucur de ele. Ce tenteaza cel mai tare?

      Ștergere
  4. Eu am avut si cateva nuante care nu mi s-au potrivit deloc, insa cele pe care le am acum imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am incercat nimic de la ei, dar imi plac nuantele produselor aratate. Mi-as dori sa incerc pensulele si fardurile lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de farduri frumoase! Pe mine chiar un fond de ten mă tentează rău, pare a fi fix ce caut din câte am citit de la alte fete, dar acum m-am cam dezumflat. :)) PRO Longwear, mai exact. L-ai încercat? Dacă da, sunt curioasă cum ți s-a părut..

    RăspundețiȘtergere
  7. Buuna :) ai idee de unde as putea achiziționa produse MAC originale ? Am tot căutat pe internet ,dar nimic nu m-a satisfăcut . Multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magazinele MAC, sunt cateva in Bucuresti, dar si in tara.

      Ștergere