Ieftin si bun pentru parul meu

9.6.15


V-am tot zis zilele trecute ca am avut probleme cu parul care se electriza si nu reuseam sa ma pieptan de nici un fel, parul din partea dreapta a capului era mereu incurcat si plin de noduri, cuvantul cosmar e prea mic pentru ce stres a fost pentru mine sa ma pieptan. Am incercat de la tratamente cu ulei la masti extra mega hidratante, unele pareau ca ajuta pe moment, insa la scurt timp cand incercam sa-mi trec mana prin par eram in aceeasi situatie.

Varianta care a iesit castigatoare este cea de mai sus (ajutata si de alte cateva produse de care o sa va spun la finalul postarii): samponul si balsamul Keratin Classic, Henna Treatment Wax si Shea Cashmere Wonder Serum Spray de la Gliss, toate luate de la Hello Free Z One Discount, nu cred ca a fost vreunul mai scump de 8 ron. Samponul, balsamul si masca le am de ceva vreme, le-am incercat, nu mi s-a parut ca au ceva special si au ramas pe raft in baie, insa cu ocazia asta le-am mai dat o sansa si situatia s-a schimbat.

Samponul si balsamul cu keratina sunt produse de Xpel Marketing (cei care fac si produsele Osiris, Tea Tree, Argan Oil, Macadamia Oil Extract, Spa Secrets - v-am scris asta pentru ca ambalajul nu prea inspita incredere si e de inteles) si miros extrem de placut si sunt blande cu parul. Curata parul, fara sa-l agreseze. Ma asteptam sa am parul extrem de lucios si matasos dupa ce le-am folosit, dar nu mi s-a parut ca fac ceva deosebit, asa ca dupa 2-3 folosiri le-am abandonat. Insa cand am inceput sa am probleme cu parul care se electriza si le-am folosit din nou, mi-a placut mult cum au reusit sa-l domoleasca si sa-l faca mai usor de manevrat. D-asta e bine uneori sa dai si o a doua sansa unor produse, s-ar putea sa te surprinda.

Henna Treatment Wax (sa nu va sperie henna ala din denumire, nu coloreaza parul) a fost un alt produs pe care l-am incercat si abandonat, insa din vina mea pentru ca nu am citit ce scria pe el. L-am folosit ca pe o masca normala, l-am lasat cateva minute in par si nu mi s-a parut ca face altceva decat face orice masca. Intamplator am vazut pe un blog din UK un review la tratamentul asta si era extrem de laudat si atunci am citit si eu ce scria pe el ca nu pricepeam de unde minunea. Datile urmatoare l-am folosit asa cum trebuie - dupa sampon, am aplicat tratamentul si l-am lasat sa actioneze 20-30 minute, eu am preferat sa folosesc un prosop umed si sa tin parul in el pentru ca mi s-a parut ca asa penetreaza cel mai bine firul de par si efectele sunt cele care trebuie - par neted, lucios, usor de pieptanat. Si mi-am schimbat parerea despre el si mi-am lasat asa o notita mica in cap sa ma mai uit si pe ambalaje ce scrie, macar din cand in cand.

Ultimul produs pe care l-am folosit abuziv (se poate spune asa?) in ultima perioada este Shea Cashmere Wonder Serum Spray de la Gliss, un spray tratament pentru parul uscat si deteriorat, care contine keratina lichida, extract de casmir si de shea. L-am folosit si de 2 ori pe zi cand mi-am amintit si am simtit ca a ajutat si el si-l folosesc in continuare. Hidrateaza parul, nu il incarca si are un miros placut. Din cate stiu eu gama asta nu mai e disponibila, asa ca dupa ce-l termin o sa caut ceva asemanator.

In afara de astea, am folosit tratamentul leave-in de la Infusium23 de care v-am povestit in weekend, uleiul tratament de la Orofluido si niste uleiuri de par de la Queen Helene (se incalzesc in apa calda si se folosesc ca un tratament sub casca) si in sfarsit parul meu incepe sa-si revina. Pot sa ma pieptan fara probleme, nu mai stau cu grija ca se incurca si a inceput sa-si recapete stralucirea si are o alta textura. In mod sigur nu vor functiona pentru orice tip de par, dar in cazul meu au dat rezultate si m-am gandit sa va spun si voua de ele ca nu se stie niciodata.

Ati incercat vreunul din produse? Cum vi s-a parut? Ati avut si voi perioade d-astea cand parul nu v-a ascultat de nici un fel si nu mai stiati ce sa ii faceti? Ce v-a ajutat?

16 comentarii

  1. Am fost in weekend la Hello Free Z Discount si ochisem Henna Treatment Wax, dar nu l-am luat... poate data viitoare! Iubesc magazinul acesta - preturile sunt foarte bune si varietatea de produse foarte mare; de fiecare data cand ajung in magazin, desi imi zic sa nu mai cumpar produse de par, mereu mai adaug cate ceva in cos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am ajuns in ultima perioada, dar am vazut pe pagina de Facebook o gramada de produse noi pentru par. Trebuie sa ajung si eu in curand pana la magazin.

      Ștergere
  2. Mie mi se electrizeaza parul foarte tare iarna, iar daca foloseam samponul uscat pentru volum de la Batiste era si mai electrizat, chiar nu stiu din ce cauza . Acum de cand s-a incalzit vremea nu mai am probleme . Pe mine m-a ajutat foarte mult uleiul de cocos, imi faceam saptamanal 2 masti cu el, dar si uleiul pentru par de la Wella .
    Nu am incercat produsele prezentate de tine, dar ma bucur ca te-au ajutat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-mi explic nici acum ce s-a intamplat, bine ca a trecut. Nici nu mai vreau sa ma gandesc. :)

      Ștergere
  3. M-am uitat si eu pe pagina lor, dar nu am reusit sa gasesc un sampon impotriva caderii parului sau unul pentru par gras. Cred ca daca as gasi un sampon care sa ma ajute cu probleme cu parul pe care le am, as fi in culmea fericirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca de la TRESemme, gama Anti-Breakage, pe mine m-a ajutat mult in perioada in care imi cadea parul. Pentru parul gras nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma confrunt cu problema asta.

      Ștergere
  4. Oh da.. si eu am trecut prin astfel de perioade, te inteleg perfect. Solutia mea e peria tangle teezer si balsamul nutri repair de la Yves Rocher pe care il am tot timpul in casa, il tin vreo 5 minute si masez usor tot parul. Cand e aproape uscat ma piaptan cu peria asta, dupa nu mai aplic nici un tratament pt ca vad e totul in regula :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu m-au atras produsele de par de la Yves Rocher, nu stiu de ce, o sa ma uit si eu la balsamul asta de care zici. :)

      Ștergere
  5. Pe mine ma ajuta foarte mult uleiul de argan pe care il dau pe varfuri inainte de uscarea parului :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si eu uleiuri (folosesc mereu), la mine problema nu era la varfuri, ci undeva la jumatatea parului. :)

      Ștergere
  6. Ce mă bucur să aflu că ți-a plăcut balsamul de păr, tocmai ce l-am cumpărat și eu, dar încă nu l-am încercat. Sper să țin minte de spray-ul de la Gliss pentru data viitoare, sună bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mai e in magazin, eu il am de ceva vreme, dar nu-l folosisem. :)

      Ștergere
  7. de fiecare data cand citesc un articol de genul pe blogukl tau, mai trec pe lista de dorinte cate un produs! de abia astept sa se deschida magazinul online!

    RăspundețiȘtergere
  8. am vazut gama asta, dar cum zici tu, nu mi-a inspirat incredere.tu oricum ai par bogat si frumos.pupici

    RăspundețiȘtergere