Gerovital Hapiness CC Cream

3.6.15


Atata nebunie a fost in jurul acestui CC cream cand a aparut incat am devenit si eu curioasa, dar nu m-am dus sa-l iau, gandindu-ma la celelalte BB/ CC cream care stau cuminti in sertar. Dar cum viata are propriul ei mod de a face lucrurile am primit cateva produse Gerovital la aniversarea blogului Beauty Barometer si am incercat pana la urma mult laudatul produs minune.

Varianta pe care o am este Deschis/ Light (cu extract de zmeura - cea pe care as fi ales-o si eu pentru ca mi se potriveste), insa am vazut ca mai sunt inca doua variante: mediu (cu extract de caise) si inchis (cu extract de afine). Imi place ambalajul, este vesel, igienic si usor de folosit. Consistenta este una lichida (dar nu curge) si permite si aplicarea cu degetele (am comis-o si eu de vreo doua ori), insa de obicei prefer Expert Face Brush de la Real Techniques pentru aplicare.

Uniformizeaza tenul si ii da un aspect sanatos si luminos, nu face fata cearcanelor si nici micilor semne/ pete, deci este nevoie si de un corector/ concealer. Imi place ca se adapteaza nuantei tenului si n-am observat sa oxideze peste zi, insa eu mereu o fixez cu pudra ca sa nu am surprize. Ingredientele sunt ok si-mi place cum arata pe ten (nu-l incarca, arata natural), ceea ce nu-mi place este ca ma mananca zona barbiei cand folosesc acest produs.

Prima data am zis ca e o intamplare, a doua oara la fel, dar problema s-a repetat de cate ori am folosit acest CC cream. Nu ma irit, nu se inroseste pielea, nu nimic, doar ca ma mananca zona barbiei (pe alte zone nu am problema asta) si nu ma mananca de la nici un alt produs. Nu stiu daca e de la miros sau nu, parfumul e la finalul listei de ingrediente, cert e ca asta ma face sa nu o folosesc des, dar intind mana dupa tub cand ma grabesc sau cand vreau un aspect cat mai natural. 

Daca sunteti in cautare de un produs usor pentru ten, cu acoperire mica spre medie, vi-l recomand si-l recomanda si pretul - 50 ml pentru mai putin de 20 ron. Daca l-ati incercat sunt curioasa daca v-a placut sau nu, iar daca mai exista cineva care are mancarimi de la el vreau sa stiu (ca sa nu ma simt eu singura ciudata care pateste asta).

20 de comentarii

  1. La mine se stie ca nu l-am folosit, deci nu am prea multe de comentat, chiar imi pare rau ca de ficare data nu pot sa imi dau cu parerea mai mult...nu prea am cu ce sa te lamuresc, dar imi place mult sa citesc articolele tale asa invat si eu despre unele produse despre care habar nu am te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu l-am incercat,dar cu prima ocazie il achizitonez si eu...am vazut ca toate fetele il lauda foarte mult acest produs,multumesc pentru articolul foarte util <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un produs ieftin, dar care isi face treaba. Sa-mi zici cum ti se pare dupa ce il incerci. :)

      Ștergere
  3. Buna Camelia!

    Nu stiu de ce toata lumea lauda acest produs, Nu are deloc acoperire mica spre medie, textura este super apoasa, miroase ciudat si luceste intr-un mod oribil. Recent mi-am facut o comanda destul de maricica la Gerovital si am dezamagita de toate produsele pe care le-am testat din gama asta. Stiu ca depinde de tenul fiecaruia blabla, dar nici chiar asa.
    Noh poate sunt eu mai pretentioasa!

    Te pup! Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt restul produselor pentru ca nu le-am incercat, dar textura nu este super apoasa, cel putin cel pe care il am eu nu e asa, poate ceva nu a fost in regula cu cel primit de tine. Cred ca luceste pe un ten mixt sau gras, eu am tenul normal si tot l-am fixat cu pudra ca sa evit sa nu arat ca un bec. :)

      Ștergere
  4. Ciudată treaba cu mâncărimea doar pe o zonă, eu n-am avut niciun fel de probleme cu el. Și mie mi se pare un produs foarte bun pentru cât costă, mă tot țin să-i fac și eu un review de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva nu ii place tenului meu si probabil barbia e zona cea mai sensibila, chiar sunt curioasa daca a mai patit cineva asa.

      Ștergere
  5. Sunt adepta acestui tip de produs,mai ales pe timp de vara asa ca sigur il voi incerca:)Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu il am si imi place foarte mult, nu mi-a cauzat probleme . De cand l-am cumparat l-am folosit aproape zilnic .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai tradat Physician's Formula?

      Ștergere
    2. Iarna sa stii ca -l mai tradez cu altele, dar acum eram foarte curioasa cum e asta, mai ales ca s-a facut atata tamtam in jurul lui :)

      Ștergere
  7. Surprinzator mie imi place mult, chiar nu ma asteptam, il folosesc destul de des de cand l-am primit si acopera binisor pentru un CC cream atat de ieftin si nu am nici o senzatie neplacuta. Cred ca te mananca de la parfum, cine stie ce nu suporta tenul tau. Am si eu produse de la Farmec care nu imi plac, dar in cazul acestui CC cream chiar sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok produsul, nici eu nu ma asteptam la cat costa, daca nu ma mananca pielea era si mai bine. :)

      Ștergere
  8. La inceput cand l-am cumparat mi-a placut, dar pe parcurs mi s-a parut ca nu se mai aseaza deloc bine pe tenul meu asa ca l-am dat mai departe. 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am observat pana acum asta, ramane sa fiu atenta. :)

      Ștergere
  9. Si eu intind manuta dupa el cand vreau ceva natural si sunt in lipsa de timp! :)
    Mie imi place acest produs. Sigur ii voi face curand un review! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e usor de folosit, as fi intins si eu mana mai des daca nu ma manca pielea. :)

      Ștergere
  10. am avut si eu o mostra, tot in caeasta nuanta, dar nu am avut timp sa-mi fac o idee. totusi, ma gandesc ca am destule in sertar si mai astept pana sa il achizitionez.

    RăspundețiȘtergere