D-ale Cameliei - episodul 3

22.6.15


Au trecut cateva luni de cand nu v-am mai povestit ce tampenii am mai facut, insa saptamana trecuta am comis-o de doua ori la rand cu aceeasi chestie (prima data ca prima data, dar sa o faci si a doua oara dupa ce ai ras de n-ai mai putut?) si am zis ca trebuie sa va spun, sunt ferma convinsa ca sub o forma sau alta ati comis si voi ceva asemanator.

Actiunea are loc in baie, unde de obicei comit eu cele mai mari tampenii pentru ca-mi zboara mintea la cine stie ce nebunii. Eram intinsa in cada si ma gandeam la ale mele (sa nu intram in detalii), ma pregateam sa ies din cada si dupa ce m-am clatit pe par am intins mana sa-mi mai curat tenul o data .... m-am trezit cu niste spuma in palma, care se simtea foarte misto si am pus-o automat pe ten (am incercat in ultima vreme cateva spume de curatare dupa o lunga perioada cand n-am folosit deloc), numai ca nasul meu mi-a trimis un semnal - miroase misto, dar ce cauta pe fata? Dupa care am inceput sa rad ... ce-mi pusesem eu pe fata era de fapt gelul de dus spuma de la Greenland cu lapte de orez si vanilie. M-am spalat imediat, am ras si m-am gandit ca ameteala asta nu e buna deloc.

A doua seara eram obosita rau, am zis ca-mi fac un dus rapid, bineinteles ca am ajuns sa zac in cada cu gandurile mele, intind mana sa-mi curat tenul si ma trezesc pe fata cu aceeasi spuma, care de fapt era gelul de dus mai sus amintit ... am mai tras o portie de ras si am schimbat locul recipientul astfel incat sa-mi fie mai greu sa ajung la el si sa am timp sa realizez ce e pana sa-l pun pe fata. Nu garantez ca n-o s-o mai comit, nici nu stiu daca sa rad sau sa ma ingrijoreze (cea mai mare tampenie la capitolul aplicare aiurea a fost acum multi ani cand mi-am pus rujul pe pleoape, nu ma intrebati unde mi-era capul ca nu stiu).

Vreau sa stiu - voi ce produse ati aplicat/ folosit aiurea din neatentie?

14 comentarii

  1. Exact asa n-am patit, dar am facut si eu destule prostii de 2 ori :)) Era totusi gel de dus, bine ca nu era altceva mai naspa;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai de mi-am spalat parul si m-am intins dupa gelul de dus doar ca fiind cu gandurile cine stie de unde m-am trezit ca imi spalam parul din nou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Misto, m-am spalat si eu o data (sa zicem o data, ca e mai bine) de vreo 3 ori pe corp, cu 3 geluri de dus diferite. :))

      Ștergere
  3. :)) si eu am patit de multe ori "accidente" de genul asta.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Gel de duș pe față mai treacă meargă, dar ruj pe pleoape? :))))
    Sigur am folosit și eu aiurea multe produse, din neatenție, dar nu-mi vin multe în minte acum. Îmi amintesc doar de balsamul de păr pe post de șampon, dar vreau să cred că pe asta au pățit-o multe persoane. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost chiar interesant cu rujul pe ochi, dar chiar nu stiu la ce ma gandeam, dar sigur era ceva important. :))

      Ștergere
  5. Este bine ca a fost doar gel de dus :)
    Imi aduc aminte cu groaza intamplarea ta cu masca de fata.
    Gelul de ras si gelul pentru curatare sunt luate de pe iherb si au recipiente asemanatoare (ambele cu pompita) , am confundat gelul pentru curatare cu cel de ras, doar ca nu am apucat sa il pun pe fata pentru ca i-am recunoscut mirosul imediat :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit si eu la masca aia cand scriam postarea, ma gandeam ca de data asta a fost chiar bine, gelul spuma de la Greenland e chiar misto. :))

      Ștergere
  6. M-am spalat pe dinti cu crema de fata.... da, era una la tub. Si m-am dat pe ochi cu ulei de par....na, ce sa fac si eu. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. eu, nu..dar mama si-a turnat in cap un parfum de-al sora-mii...habar nu am cum a scos dopul, era din cel care de obicei nu iese :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, in ochi mi-am dat si eu cu parfum, de-am zis ca mor acolo si daca ma gandesc bine cred ca mi-am dat o data si cu parfum la axila. :))))

      Ștergere