Cumparaturi de vara

17.6.15


fusta - AICI
bluza - AICI
sandale - AICI

V-am aratat saptamana trecuta pe Facebook ca am primit niste comenzi de haine si incaltaminte pentru vara si am promis ca revin pe blog cu mai multe detalii. Astazi vreau sa va povestesc despre prima comanda data pe AmiClubWear, un site total necunoscut mie atunci cand m-au contactat pentru o colaborare. Initial m-am gandit ca n-am nevoie de nimic si ca nu-mi mai trebuie drumuri dupa colete, dar cand am intrat pe site si am vazut ca au foarte multe modele de sandale cu elastic la spate si cu barete cat mai putine (o sa va povestesc de ce caut asa ceva intr-o postare saptamana asta pentru ca vreau sa va arat o alta pereche de sandale pe care mi-am luat-o) si ca au si o categorie de haine plus size m-am gandit ca n-am nimic de pierdut. Si acum ca am primit coletul vreau sa va spun ca a fost o decizie inspirata.

Produsele se expediaza din Statele Unite, le-am primit direct acasa (fara sa platesc vreo taxa) printr-un curier la Postei Romane (banuiesc ca vreun serviciu rapid pe care il ofera) in maxim 2 saptamani de cand am lansat comanda. Iar ceea ce am primit imi place mult, singurul lucru asupra caruia vreau sa atrag atentia sunt marimile (de fapt de asta am si vrut sa va povestesc pe blog despre comanda asta). Eu am avut inspiratia la haine sa comand marimi mai mari pentru ca-mi imaginam ca va fi asa, insa la incaltaminte am comandat 6 (39 in marimile europene) si imi sunt mici. Stiti vorba aia cu nu e pentru cine se nimereste, ci pentru cine se potriveste? Asa si de data asta - sandalele ii vin perfect mamei si au ajuns la ea. Trebuie sa intrati sa vedeti pretul, eu eram sigura ca vor fi de purtat de 3 ori si gata. M-am inselat amarnic si ma bucur, sandalele sunt chiar misto, lucrate bine, talpa e ca lumea. Clar imi mai iau sandale de la ei, dar de data asta o marime mai mare.

Hainele chiar imi plac, sunt lucrate ok, materialele sunt bune, fusta e lunga si colorata si m-am gandit ca o pot purta in multe feluri. Bluza e placuta la atingere si e destul de versatila, are atasat un colier care e chiar interesant si care se poate scoate si prinde pe orice alta bluza/ rochie care are o eticheta la spate, un concept destul de misto, daca ma intrebati pe mine.

Posibil sa mai vedeti cumparaturi de pe acest site pentru ca mi-a placut ce-am primit si am vazut ca mereu aduc chestii noi care se epuizeaza rapid. Au o gramada de promotii si produse la lichidare de stoc la preturi mici. Stiati siteul? Ati comandat vreodata ceva?

19 comentarii

  1. Sandalele sunt superbe, chiar aș vrea ceva de genul ăsta! Îmi place și fusta, are un imprimeu foarte frumos.
    De site n-am auzit până acum, dar o să intru să arunc un ochi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca nu e foarte cunoscut, d-aia am si zis ca e bine sa va povestesc si voua.

      Ștergere
  2. Ce pret au avut sandalele :) nu-mi vine sa cred .
    Nu am auzit de acest site , imi plac alegerile tale, sa le porti cu drag .
    *Anamaria*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ras, nu? Eu ma asteptam sa fie ceva de carton/ plastic, habar n-am, in nici un caz nu ma asteptam sa fie ceva de capul lor. :)

      Ștergere
  3. Ce vesele sunt, fusta imi place la nebunie! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase mai ales sandalele!! sa le porti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am auzit de site-ul asta pana acum. Abia astept sa intru sa-l rasfoiesc, ma bucur ca, desi vin din America, produsele ajung in Romania in 2 saptamani. Asta e excellent. Sa le porti cu placere!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a mirat si pe mine timpul scurt de cand a fost expediat pana a ajuns la mine, multumesc.

      Ștergere
  6. Sa le porti cu placere,sunt foarte dragute :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. sa le folositi amandoua cu drag! sandalele chiar au un pret minin, si ma bucur ca sunt rezistente. Hainutele tale sunt foarte colorate, numai bune pentru zilele calduroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, cred ca a fost lichidare de stoc ceva la sandale ca prea mic e pretul.

      Ștergere
  8. N-am mai auzit de site-ul asta, dar imi place mult ce ti-ai luat tu. Sa le purtati sanatoase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, d-asta m-am si gandit sa va povestesc mai multe. :)

      Ștergere
  9. Am auzit de site, n-am avut ocazia de a comanda de pe el. Vad ca preturile sunt ok! Fusta, in realitate, arata mult mai bine decat pe site! Imi plac alegerile tale, Camelia! Sa le porti sanatoasa! In plus, e grozav ca vei aplica iarasi acel "dar din dar se face Rai"! ;)

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se tot repeta, ai observat? Cred ca si gandurile mele influenteaza, ca mereu ma gandesc sa se mai bucure si altii ca eu am destule. :)

      Ștergere