Cateva produse care mi-au placut in iunie

30.6.15


Luna asta am apreciat cu adevarat cateva produse (fie ca m-au ajutat intr-o anumita situatie, fie ca sunt usor de folosit, ceva m-a atras aproape zilnic catre ele) si m-am gandit ca ar fi frumos sa va povestesc si voua despre ele, poate va ajuta sa faceti niste alegeri inspirate sau sa redescoperiti anumite produse pe care le aveti deja.

- Gel Therapy de la Pell.amar - il am de ceva vreme si l-am folosit cand ma durea cate o articulatie. Zilele trecute am mers mult pe jos, cred ca am tinut piciorul intr-o pozitie aiurea si m-am trezit cu niste basici in talpa, care s-au spart si care m-au usturat de nu pot sa va zic in cuvinte. Nu puteam sa pun piciorul stang jos, am mers o zi intreaga pe calcai si intr-un moment de inspiratie divina (ca nu pot sa zic altfel) am intins mana dupa gelul asta si m-am uns pe talpa seara inainte sa adorm. A doua zi dimineata puteam sa merg, nu ma mai durea, simteam doar o usoara senzatie de disconfort. Dupa a doua aplicare situatia s-a schimbat total si mie inca nu-mi vine sa cred cat a putut sa ma ajute. Habar n-am ce si cum (gasiti aici mai multe detalii daca va intereseaza ce contine), pot sa va spun doar ca a facut minuni.

- Nivea Powder Touch - l-am laudat de multe ori pe blog si trebuie s-o fac iar, este perfect pentru mine si cum incerc altceva cum raman dezamagita. Am gasit ceva la fel de eficient si mult mai ieftin, insa nu ma incanta deloc mirosul.

- Super CC+ Cream de la Physician's Formula - perfecta pentru perioada asta, uniformizeaza, lumineaza, nu incarca tenul, am facut o pauza cateva saptamani si cand am inceput s-o folosesc iar mi-am amintit cat imi place (o gasiti aici)

- Setting Brush de la Real Techniques - am doua si mi se par perfecte pentru zona de sub ochi, intentionez sa va povestesc mai multe in curand pentru ca cele doua pensule nu sunt la fel si asta intareste ideea de care tot citisem ca pensulele RT din ultima perioada sunt diferite fata de variantele originale (o gasiti aici sau aici)

- Honey Bronze Highlighting Dome (02) de la The Body Shop - sunt sigura ca l-ati mai vazut laudat pe bloguri in ultima perioada, dar merita din plin, este perfect pentru perioada asta

- Oil Beauty de la Garnier - lotiunea, dar si exfoliantul (nu m-am mai dus in baie sa-l aduc pentru poze) imi plac la nebunie si le-am tot folosit, v-am povestit deja de ele pe blog, n-are sens sa repet

- Butter Lipstick (Sugar Wafer) de la NYX - nu e prima data cand il vedeti pe blog, este unul din produsele mele preferate pentru buze si intind mana dupa el de cateva ori pe saptamana (de aici)

M-am limitat la cateva, lista putea sa fie mult mai lunga pentru ca am folosit o gramasa de produse misto in ultima vreme, dar le vine si lor timpul ... voi ce produse preferate aveti luna asta?

18 comentarii

  1. Oil Beauty ma tenteaza de ceva vreme, cred ca luna asta il pun pe lista de cumparaturi :D
    Preferatele mele luna aceasta au fost deodorantul Fa Sport (stick) crema de corp cu portocale dulci de la Vivanatura (a 6-a oara cand il cumpar) si gelul de dus cu mandarine si lamaie verde de la Petite Marseillase. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul ala de dus cu mandarine si lamaie verde suna foarte bine, racoritor. :)

      Ștergere
  2. Mie mi-au placut mult o lotiune de corp cu goji de la Elmiplant si o oja redescoperita de la China Glaze (un albastru inchis, sclipicios), iar din lista ta ma tenteaza mult acel blush, arata grozav! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot citit/ auzit de lotiunile si gelurile de dus de la Elmiplant, eu nu le-am incercat pana acum. :)

      Ștergere
  3. Ce bine mi-ar prinde și mie gelul ăla de la Pell.amar, dacă ar funcționa la fel de bine și pe mine!
    Pensula o am pe wishlist și abia aștept postarea cu comparațiile - eu pe ale mele le am de anul trecut, luate de pe Makeup Shop și sunt foarte mulțumită de ele, n-am avut nicio problemă, dar nici n-am un nivel de comparație.
    Mâine sper să mă ocup și eu de favoritele lunii. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac pensulele, doar ca sunt diferite ca forma. :)

      Ștergere
  4. Pensulica RT ai luat-o de pe makeupshop? Nu ma mira ca sunt schimbate, nu ar fi primele produse aduse in Romania cu "compozitie" schimbata. Am si eu una si o iubesc si vreau sa imi mai cumpar una si sper sa nu fie diferente intre ele.
    Butter Lipstik il am in culoarea Jojo si mi s-a parut cel mai ingrozitor ruj sau ce-o fi incercat in ultimii ani... cica e foarte hidratant si acopera bine si se intinde bine si etc, etc... nu e niciuna din astea! Oribil!

    Iluminatorul de la The Balm e produsul preferat din ultima perioada si asa va ramane de-acum inainte! la care as adauga Naturelle Osmantus numai bun pt vara (chiar imi place, daca ar fi si mai rezistent ar fi minunat), uleiul de par de la Macadamia (si acum vreau toata gama..), Nyx Soft Matte Lip cream in nuanta Aterwep (folosit cel mai des in ultima perioada).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, am luat-o de pe iHerb, n-au nici o legatura cu Romania, am citit si afara ca sunt diferente intre pensulele produse initial si cele care sunt acum pe piata. Si cred ca asa e.

      Nu stiu cum sunt celelalte nuante Butter Lipstick, e singura pe care o am, dar o sa mai incerc si altele pentru ca Sugar Wafer chiar imi place.

      Ștergere
  5. Mie in luna iunie parca mi-au placut mai putine produse ca niciodata - mi s-a declansat rinita alergica, asa ca am renuntat la multe produse si n-am incercat mai nimic nou (parfumat). Am primit de ziua mea parfumul French Lilac de la Pacifica si-mi place la nebunie, inchid ochii si ma transpune intr-o lume de basm... si culmea, rinita mea alergica n-a avut nimic impotriva lui :)
    Am gasit o crema de fata care-mi place foarte mult - Ivatherm cu SPF 50, lucru ce ma bucura foarte mult, pentru ca mereu am probleme vara pentru ca nu gasesc o crema cu SPF pe care sa o tolereze bine tenul meu.
    Am redescoperit prin sertar o pudra mai veche de la Physician's Formula, despre care credeam eu ca nu o pot purta vara, pentru ca-mi face tenul prea alb, dar spre marea mea bucurie mi se potriveste de minune (ca tot ramasesem fara pudra). Face echipa foarte buna cu fondul de ten, asa ca primesc des complimente ca tenul meu arata bine, ceea nu poate decat sa ma bucure :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scos si eu parfumurile de la Pacifica (am unul solid si unul lichid) si le-am tot folosit, mie mi se irita pielea. Nici eu nu folosesc multe produse in perioada asta, adevarul e ca nici nu ma simt bine, de vreo 3 zile zac.

      Ștergere
    2. Dar ce ai patit? :( sanatate multa!

      Ștergere
    3. Nu stiu, am fost lesinata vreo 3 zile, pana si mersul prin casa mi s-a parut un efort deosebit. Azi sunt mai bine.

      Ștergere
  6. Clarra te inteleg perfect , am aceeasi problema . Iti recomand sprayul Nazomer care pe mine m-a ajutat foarte mult . Singurul parfum pe care l-am suportat luna asta e Omnia Coral de la Bvlgari .
    Camelia, astept sa ne zici despre produsele TBS :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anamaria, Nazomer mi-a recomandat si farmacista Nazomer Alergo. Din pacate imi starneste si mai tare alergia, ma mananca nasul de la el si imi vine sa stranut, asa ca am renuntat la el :( nici macar nu-mi desfunda nasul...

      Ștergere
    2. Nu stiu de ce ai avut reactii adverse de la acest spray, nu este un medicament ci o apa de mare care curata fosele nazale , reducand mancarimea si stranutul . Dar fiecare organism reactioneaza altfel :)
      Sper sa gasesti ceva bun sa te ajute .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Anamaria, te refereai la cele de care am povestit ieri? Am niste zile ciudate si gandesc in reluare. N-am mai folosit de ceva vreme nici o varianta de Omnia, parca mi-ai facut pofta. :)

      Ștergere
  7. Nu ma refeream la cele de ieri, ci la gama Honey Bronze :) stii ca ti-am cerut parerea despre sprayul pentru picioare .
    Sa stii ca Omnia Coral e super delicios, special pentru perioada asta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere