Cateva oferte interesante

19.6.15


Postarea asta e un fel de tortura chinezeasca pentru mine, am vazut niste chestii care imi plac si pe care le vreau, dar n-am buget de cumparaturi, asa ca rabd. Dar daca tot le-am vazut macat sa va zic si voua ca poate stati mai bine cu banii de pe card si puteti sa va luati ceva.

O sa incep cu feelunique care mereu ma tenteaza cu cateva ceva. Au inceput Summer Sale si au reduceri de pana la 50%. Produsele pentru par de la Bed Head au reduceri de 30-50% si am vazut setul Urban Antidotes Resurrection la un pret foarte bun (varianta mare de 750 ml), dar si multe produse de styling. Reduceri de 50% am vazut si la produsele de machiaj de la Topshop (cele pentru ochi si pentru ten, dar si la cateva rujuri si glossuri), iar produsele First Aid Beauty au o reducere de 15%. Produsele pentru corp de la Garnier au reduceri mari si va recomand gama Oil Beauty de care v-am povestit recent pe blog. 

La Korres sunt reduceri de 10% (iar gelurile de dus sunt la oferta 1+1), la fel si la Murad. Produsele Nourish au reduceri de 15%, iar ojele Nubar (care nu pot fi comandate in Romania si ma oftic la maxim) au reduceri si de la 50%. Am vazut reduceri bune si la unele produse Palmer's (inclusiv un gift set care are deja un pret extrem de bun) si mi-a placut mult oferta de lansare la produsele Balance Me - la cumparaturi de minim 20 lire de la acest brand se ofera cadou un ulei facial de 10 ml in valoare de 15 lire.

AICI puteti sa vedeti produsele din promotie si in plus am un secret de impartasit - codul STYLE2015 functioneaza si cu produsele aflate in promotia asta si va ofera un discount suplimentar de 15%. Mie ultimele doua comenzi de la ei mi-au venit la posta de cartier, iar miercuri cand am ridicat un colet de la vama cu niste haine mi-au spus ca nu se mai achita taxa de 8 ron de procesare si ca pentru colete cu valoare mai mica de 50 dolari nu se mai platesc taxe. Nu stiu daca si in tara se procedeaza asa, insa in Bucuresti este a treia sau a patra oara in ultima luna cand ridic un colet din vama fara sa ma intrebe nimeni de sanatate sau sa-mi ceara factura/ bani.

La Boots (ca tot v-am povestit ca acum livreaza si in Romania) am vazut niste oferte foarte bune - le gasiti AICI: 2 produse (selectate) Revlon la 10 lire, 2 produse L'Oreal la 12 lire (toate produsele inclusiv fondurile de ten), 1 +1/2 la al doilea produs la Sleek, 3 la pret de 2 la Max Factor si multe multe altele. Bani sa fie ca oferte pe site sunt destule, iar la mine lista e lunga.

De StrawberryNET nu va mai zic, acolo e tot timpul ceva interesant, mai ales ca transportul este din nou gratuit (fara valoare minima de achizitie), cum v-am povestit deja zilele trecute. Nu stiu ce mi-as lua mai intai, dar inclin spre cateva produse Becca, Sue Devitt si Korres. Bine, vreau si Biotherm si nu unul sau doua, ci mai multe.

Am vrut sa ma scriu mai mult, dar am o zi plina si ma opresc. Daca va luati ceva ziceti-mi si mie sa ma consolez cu cumparaturile voastre.

9 comentarii

  1. Pe strawberry au fost super reduceri la creioanele de ochi Lancome Le Stylo (30 lei, pe site-ul oficial costand 24$), unboxed ce-i drept, dar prefer produsul si nu ambalajul. Asa ca astept cumintica sa le primesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu m-am horatat sa nu mai cumpar nimic, o perioada mai lunga de timp, ca nu mai am loc de cosmetice in casa. sa vedem cat ma tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru codul de pe feelunique, am facut si eu o comanda .
    Mi-am luat asa : Un BB cream de la Topshop, Garnier Ultimate Blends sleek restorer oil , Garnier body ultimate regenarating anti age oil (desi nu suport uleiul pentru corp am zis sa -i dau o sansa ) si ultimul produs nu a fost la reducere dar e vina ta ca l-am luat :PP Loreal elnett volume heat proctect .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere si sa-mi zici cum e Blue Plasma. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Boots eu as aminti de reducerile la produsele de protectie solara sau la autobronzante.... pt ca pe mine asteas ma intereseaza de la ei . Asa ca voi plasa azi o comanda cu codul tau de reducere si imi voi lua mult iubitele Piz Buin care au niste preturi fff bune.
    De pe Strawbery ma tenteaza produse pt par (Chi, Macadamia) si bineinteles un parfumel la care doar ma voi uita pt ca trebuie sa fiu cumpatata.. mi-am zis.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere