Cateva noutati pentru tenul meu

12.6.15


Nu-mi amintesc cand (sau daca) s-a intamplat sa termin atatea produse pentru ten in acelasi timp. S-au aliniat astrele, s-a intamplat ceva, cert e ca aseara mi-am dat seama ca trebuie sa umblu in sertar si sa scot cateva produse pentru ca am terminat multe din cele pe care le-am folosit in ultima perioada. Si va spun sincer ca n-a fost usor pentru ca am avut cateva optiuni mai mult decat interesante. Dar in final m-am decis si am ales:  

demachiant gel de la Nivea pentru ten predispus la acnee sau gras - l-am primit chiar aseara, se aplica sub jetul de apa, se maseaza bland si se clateste (este recomandat si pentru zona ochilor insa eu prefer sa ma demachiez separat la ochi cu un produs special pentru zona asta). Eu nu am tenul gras si nici predispus la acnee, insa in ultima vreme transpir rau noaptea si cred ca produsul asta o sa fie perfect pentru dusul de dimineata

demachiantul bifazic de la Nivea - cred ca l-am mai avut acum ceva vreme, chiar nu-mi amintesc, am simtit nevoia sa incerc altceva, sper sa nu fie foarte uleios, asta fiind singurul motiv pentru care ar putea sa nu-mi placa

lotiunea micelara de la Garnier - nu este o noutate, am mai avut-o si este printre preferatele mele, mi-era chiar dor s-o folosesc, cred ca este singurul produs Garnier pentru ten pe care l-am folosit in ultimii ani

tonerul cu vitamina C de la InstaNatural - l-am primit recent si de-abia astept sa vad cum o sa se inteleaga cu tenul meu (serumul din gama asta mi-a placut la nebunie si crema de zi imi place si ea mult)

Ultimele trei produse sunt de la Pai si asteptam de ceva vreme sa le folosesc. Primul nu este o noutate, v-am mai povestit pe blog, este unul dintre preferatele mele din toate timpurile si ma refer la Kukui&Jojoba Skin Brightening Exfoliator. Celelalte doua sunt noutati si pentru mine si sunt extrem de curioasa cum sunt (nu stiu cum am rezistat atatea luni fara sa le incerc): Echium&Argan Gentle Eye Cream si Sea Aster&Wild Oat Instant Calm Redness Serum. In perioada asta pe siteul celor de la Pai se ofera gratuit o masca in valoare de 30 lire la achizitionarea unui Starter Kit - gasiti AICI detaliile in caz ca va intereseaza.

Ati folosit vreunul dintre ele? Va tenteaza ceva? Ceva noutati si in rutina voastra de ingrijire?

24 de comentarii

  1. Demachiatul bifazic de la Nivea il ador, nu ma ustura ochii deloc chiar daca frec ochii, nu ma deranjeaza ca e putin uleios la final dupa demachiere. Lotiunea micelara de la Garnier nu o mai gasesc in magazine la mine in oras, este my favourite!!!! Acum folosesc de la Elmiplant, dar cand o voi gasi pe cea de la Garnier, clar pe aceasta o cumpar. :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o stiu pe cea de la Elmiplant, insa asta de la Garnier si mi se pare foarte buna. :)

      Ștergere
  2. O noutate pt mine este lotiunea micelara 3-in-1 de la Elmiplant, gama Skin Moisture (roz). Nu e chiar noutate pt ca sunt deja la al 3-lea flacon. Am luat-o cu 15 lei din dm si cu 11 din Carrefour. Nu ma asteptam sa fie ataaaat de buna si de hidratanta (seara nici nu ma mai dau cu crema acum vara).
    Ar mai fi apa de argila tonica de la Farmec dar de la aceasta urstura ochii si trebuie sa fii atenta cand o folosesti; e destul de hidratanta si aceasta dar 3-in-1 (care demachiaza) de la Elmiplant e muult muuult mai buna.

    Si o alta noutate este iluminatorul de la The Balm Mary-Lou Manizer care imi place tare mult (intrece Sleek). Intentionez sa imi cumpar si bronzerul; sunt produse care au nuante bejulii si cafenii-aurii fara pic de tente rosii.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o stiu pe cea de la Elmiplant, insa a mai pomenit-o cineva mai sus. O sa ma uit si eu dupa ea. Mary-Lou Manizer e de vis, o sa-l iau si eu dupa ce termin cele multe incepute. :)

      Ștergere
  3. Apa micelara de la Garnier am cumparat-o la recomandarea ta si imi place enorm, multumesc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, mai ales ca e atat de convenabila la pret.

      Ștergere
  4. Chiar azi mi-am scos și eu în față loțiunea micelară Garnier, luasem o pauză de la ea ca să mai încerc și altele dar tot ea rămâne the best pentru mine și chiar îmi era dor s-o folosesc.
    Sunt curioasă cum e noul demachiant Nivea! Cu bifazicul eu nu m-am înțeles, mi-a provocat groaznice usturimi - din păcate, că era foarte eficient.
    Trebuie să încerc neapărat ceva de la Pai, prea le văd lăudate la tine (și nu numai).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vor mai avea oferte cu mostre cei de la Pai, merita din plin (transportul e gratuit) si-ti poti face o idee buna despre produse.

      Ștergere
    2. O să urmăresc, chiar aș prefera să-mi fac o idee din mostre, nefiind tocmai produse ieftine. Mersi de info!

      Ștergere
  5. Nu am folosit niciunul din produsele mentionate de tine dar ma tenteaza lotiunea micelara Garnier,am auzit numai lucruri bune despre ea si de asemenea as vrea sa incerc si demachiantul bifazic Nivea :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place mai mult cea Garnier decat cea de la Bioderma, cred ca o sa-ti placa si tie. Si pe mine ma tenteaza Bleu Plasma, dar cand ma gandesc cat costa ma ia durerea de cap. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place mult micelara de la Garnier si bifazicul Nivea, pe care il masez usor dupa demachiere si intra perfect in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Garnier au dat lovitura cu micelara asta, e de vis. :)

      Ștergere
  8. Micelara de la Garnier e grozava, acum am trecut la urmatorul flacon care nu e roz, ci verde - dar e la fel de buna :)
    De tentat ma tenteaza multe, dar e o perioada in care trebuie sa fiu cuminte ( si abia astept sa nu mai trebuiasca sa fiu asa :) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e cea verde, te inteleg cu perioada, cam asa sunt si eu. :)

      Ștergere
  9. De unde ti-ai achizitionat tonerul cu vitamina c de la InstaNatural ? Si daca ai platit taxe vamale pentru ea. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti pe Amazon UK, nu se platesc taxe la produsele cumparate din UE.

      Ștergere
  10. Fara micelara Garnier viata e pustiu!:)) Tonerul ala cu Vitamina C suna fantastic. Ahhh iar imi amintesc cat as vrea sa incerec niste Pai, dar nu mi se prea arata in viitorul imediat asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Demachiantul bifazic de la Nivea si lotiunea micelara de la Garnier sunt printre produsele mele favorite. Demachiantul gel de la Nivea pare o solutie buna si rapida pentru zilele in care lenea e prea mare si pana si procesul de demachiere reprezinta ceva foaaaarte greu si obositor pentru noi :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume e incantata de micelara si bifazic din ce-am vazut in comentarii. Preturi bune, produse eficiente, ce sa ceri mai mult? :)

      Ștergere
  12. sa le folosesti pe toate cu drag! si eu termin acum bifazicul, demachiantul, rimelul si trebuie sa ma uit in dulapul meu din Narnia, sa vad ce mai gasesc pe acolo :))

    RăspundețiȘtergere